Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב של בני הקטן נמצא בתהליך של שדרוג.

כרגע הוא מריץ מצוין משחקים בני שנה-שנתיים, אבל מתקשה בהרצת משחקים מהבציר האחרון. ללוח האם תושבת AM3 שמאפשרת מיגוון רחב של שדרוגי מעבד.

כאן התעוררה אצלי השאלה, האם יהיה יתרון מורגש אם במקום מעבד פהנום 2 ליבות, אתקין מעבד מאותה הסדרה של 4 או 6 ליבות?

המחשב מריץ בזמן נתון משימה אחת או שתים ולכן לא ברור לי אם תוספת המעבדים בכלל תורגש בעת הרצת משחק כבד.

אודה לעצת מומחי הפורום (שכן אותי אפילו לא קיבלו לפורום גיימרים... :wink:).

פורסם

כמות ליבות בהחלט משפיעה על הביצועים אם תוכנה יודעת לנצל את זה. אני חושב שכדאי להתחיל לחשוב קודם על כרטיס מסך, איזה ברשותך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, ריבוי ליבות משפיעה על המשחקים החדשים, ההפרשים יכולים להיות גדולים בין סדרת מעבדים אחת לשניה והבדלים בין יצרנים.

מצ"ב כמה קישורים לבנצ'מארקים של מעבדים בתוכנות אשר מודדות ביצועי גרפיקה ובנצ'ים של משחק:

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/3DMark-Vantage-Overall-Performance,2416.html

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/3DMark-Vantage-GPU-Performance,2417.html

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Gaming-Left-4-Dead-2,2433.html

כמו שרשמו מעלי ואני מוסיף, ברוב המקרים, כרטיס מסך טוב יתן שיפור עדיף לעומת שדרוג מעבד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה.

כרטיס המסך הוא 5670 שנרכש לפני חודש בערך ואכן עשה פלאים ליכולת המחשב.

להבנתי את הקישורים, נראה שהפהנום 4 ליבות מהסדרות 945-955 הוא פשרה טובה ביחס עלות/תועלת.

מה דעתכם?

האם ישנו מקום זול ומומלץ לרכישה (מעבר לחנויות שבזאפ והרשתות המוכרות)?

פורסם

שלח לי מפרט מבוקש בה"פ או כאן, אראה אם אוכל לעזור. אולי גם אוכל לחדד אותו מבחינים מרכיבים.

מחירים אחזיר לך בה"פ.

פורסם

תן לו באוברקלוק, תגדיל את הרוחב פס שמוזרם

והמחשקים יעבדו טוב יותר ממעבדים חזקים יותר על המעבד הנוכחי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה יכול להיות יותר ספציפי בקשר למעבד?

עדיף שיהיה יותר ספציפי לדגם הלוח, לפי זה ניתן לבדוק באתר היצרן אילו מעבדים בדיוק הוא תומך.

פורסם

אולי, אבל משרשורים קודמים של DORKI לא זכור לי שבזה מדובר.

פורסם

תודה לכולם.

ארז צודק, אין למחשב אובר-קלוק (שאם הבנתי נכון עושים אותו דרך הביוס?).

כדי לעשות סדר בדברים, המפרט הנוכחי הוא:

מעבד אתלון +3500

4 גיגה זכרון

כרטיס מסך 5670

נראה לי שהשדרוג הבא יהיה החלפת מעבד -לכזה שלוח האם תומך (בדקתי באתר היצרן, אין צורך בבדיקה נוספת).

אחרי שעיינתי בקישורים שארז צירף, הגעתי למסקנה שמעבדי הפהנום 4 ליבות מהסדרה 925-955 יהיו רכישה טובה (בהיבט של תמורה לכסף).

לוח האם תומך בהם, אבל בתנאי שהספק המעבד לא יעלה על 95W (זה לפי אתר יצרן לוחות האם).

עכשיו השאלה האחרונה היא היכן לקנות - אני מחפש ספק אמין וזול, מכיר את איבורי וקי.אס.פי וגם עיינתי בזאפ - השאלה אם ישנו ספק אחר מומלץ.

פורסם

לא חסרות חנויות מחשבים במרכז,

skypc

iqpc

rsm

zigzag

ועוד..

• תוכן חדש...