Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן שדרוג של העגלה הזו (בלי להעליב את ה3500 כן ? :) אחד המעבדים האיטיים ביותר לAM2/3) יכול לתת שדרוג לביצועים.

חבל שלפני חודש כששידרגת כרטיס מסך לא התייעצת, הדלטה בביצועים שעוד 100-200 ש"ח היתה נותנת לך גם משמעותית אבל החלב כבר נשפך.

מה שכן - מה הדגם המדוייק של הלוח אם?

זה שהתושבת מתאימה לא אומר עדיין שהלוח אם מתאים למעבד.

לגבי המרכז - סקיי פיסי וזיגזג ... בהחלט במומלצים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, הוא התייעץ, אך היה לו תקציב מוגבל..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המחשב משמש ילד בן 10 ואני בעוונותי חושב שאין שום סיבה להשתולל ולרכוש את הרכיבים הטובים ביותר (למרות שממש אין קושי כספי לעשות את זה...).

כבר בדקתי באתר היצרן - לוח האם תומך במעבדים שרשמתי.

אגב - המחשב שמשמש אותי הוא מחשב ישן ששימש את אחד הילדים בבית, מדובר ב- AMD עם תושבת 939 שלשימושים שלי הוא תותח ולגיימרים הוא אפילו לא עגלה מקרטעת - אז מה? מדובר במחשב שלא נדרש להריץ משחקים אלא רק אינטרנט ותוכנות אופיס, בצירוף מסך משובח הוא עונה על כל הדרישות שלי.

לכן, מירוץ החימוש הזה של רכישת חומרה יקרה בעיני הוא די מיותר, המחשב נדרש לענות לדרישות הנוכחיות עם אופק שירות של עוד שנה-שנתיים. השיטה הזו זולה בהרבה מאשר לקנות חומרה יקרה שמתיישנת במהירות.

פורסם

DORKI, שלא תבין אותי לא נכון, תקציב מבחינתי לא קשור ליכולת כספית, פשוט להגבלת סכום לרכישת מוצר מסויים על פי ראות עינייך.

מרוץ החימוש באמת "קל" יותר כאשר עובדים עם AMD ולכן אפשרות השדרוג נכונה, לבעלי אינטל העניין מורכב יותר.

תתחדש עם המעבד החדש.

עדיין אבקש שתרשום את דגם לוח האם, ישנם דגמים מסויימים של לוחות שאפשר לעשות איתם אופציות מיוחדות כמו פתיחת ליבות וזכרון מטמון במעבדי AMD מסויימים, אני בספק שהלוח שלך יתמוך בזה אבל שווה לבדוק.

פורסם

הלוח הנ"ל לא יכול לבצע את מה שרשמתי.. לא נורא, לא קרה כלום :).

• תוכן חדש...