Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 5000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש הצעות לרכב עד 5000 ש''ח מה הייתם ממליצים דגש על אוטומט

ראיתי רנו קליאו

דיהטסו שרייד

מאזדה 121

פורד פיאסטה

מה הרכב היותר מומלץ?

פורסם

לפי דעתי מזדה 121 העדיפה מבין מכוניות שציינת. רכב פשוט אמין ויחסית יותר חדש משרייד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לרוב מזדה 121 במצב סביר תעלה כפליים מתקציב שלך (אבל ציינת את הרכב ברשימה שלך, אולי יש לך דרך להשיג במחיר זול מקרוב משפחה). תוסיף לרשימה פונטו - רכב נוסף שהוא מומלץ כאן בפורום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא שהיא לא משהו, פשוט אין דגם אוטומטי לפונטו בשנתונים שמתאימים לתקציב שלך.

פורסם

ממליץ על מזדה 121.

בגירסת האוטומט היא מגיעה בלי הגה כוח, בלי חלונות חשמל ושאר תחכומים, דווקא בגלל זה היא תהיה זולה לאחזקה ואמינה.

פורסם

קודם כל אני מקווה שאתה יודע לאן אתה נכנס.

רכב ב5000 ש"ח -גם האמין ביותר הוא רכב ישן,

ואתה עלול למצוא את עצמך מבלה יותר במוסך מאשר על הכביש.

עם זאת מאזדה 121 ודייהטסו שרייד הם בבסיסם מכוניות אמינות .

העניין כאן זה לא הדגם אלא המכונית הספציפית.

אולי תצליח למצוא בכל זאת ,מכונית שמורה עם מעט ק"מ יחסית (מתחת ל200Kק"מ)

ואז תקנה אותה עם עדיפות ליפניות הנ"ל.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אם אתה מחפש רק אוט', אתה יכול גם לחפש לנסר מתחילת ה90.

מצטרף לדעתו של החבר מעלי.

אני הייתי מחפש פיאסטה ידנית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פיאסטה אוטומט יש רק בדגם דינמיק,גם לא מומלץ וגם לא בתקציב שלך.

מזדה 121,גם לא בתקציב.

רנו קליאו ודייהטסו שרייד עומדות בתקציב שלך,וניתן למצוא אחת במצב סביר.גם סוזוקי סוויפט יכולה לבוא בחשבון.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תבדוק מודעות על רכבים במחיר הזה ב-5000 שקלים ומטה.

ותלך על הרכב שבמצב הכי טוב.

במקרה של רכב בתקציב הזה עדיף לא להנעל על דגם ספציפי, אלא על זה ששמור יותר טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מכל הרכבים שציינת אני הייתי הולך על הדייהטסו שרייד, אוטו של "תדלק וסע". אם טיפלו באוטו בצורה דיי סבירה אין סיבה שלא תהנה ממנו ותנצל אותו עד הסוף, אוטו מאוד אמין שנותן לישון בשקט בסה''כ.

פורסם

אין רכב של תדלק וסע. אחת הרעות החולות של שוק הרכב המשומש בישראל היא התפיסה הזאת. כל רכב זקוק לטיפול, גם אם הוא יפני, ורכב לא מטופל יעשה בעיות. כך שכל רכב באותו מחיר שיהיה שמור ובמצב טוב הנו אופציה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רכב בתקציב כזה - כיצד תממן את אחזקתו? תביא בחשבון שכל 3 חודשים תוצא על האחזקה את מחיר הרכישה, לא כולל מוסכים.

אם אתה יכול להתסדר עוד כמה חודשים בלי רכב נסה לחסוך את ההוצאות השוטפות, כדי לקנות משהו קצת יותר סביר בעוד שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...