Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט CC או לקסוס IS250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שפאסאט CC הוא פאסאט רגיל (שהוא רכב טוב בפני עצמו, אך לא רכב יוקרה) עם עיצוב שונה וגימור מעט יותר יוקרתי בתוספת מחיר מכובדת ושלקסוס הוא רכב יוקרתי במקור.

פורסם

הלקסוס מתנהגת טוב יותר ומהנה יותר לנהיגה.

הפסאט מרווחת הרבה יותר, במיוחד במושב האחורי ולעומת הלקסוס הצפופה שמציעה מושב אחורי לקטועי רגליים.

מבחינת נוחות שתיהן לא מצטיינות אבל אני חושב שהפסאט עדיפה מהבחינה הזאת.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם
קח בחשבון שפאסאט CC הוא פאסאט רגיל (שהוא רכב טוב בפני עצמו, אך לא רכב יוקרה) עם עיצוב שונה וגימור מעט יותר יוקרתי בתוספת מחיר מכובדת ושלקסוס הוא רכב יוקרתי במקור.

גם AUDI A3 זה גולף מעט יותר יוקרתי בתוספת מחיר מכובדת

גם AUDI A1 זה סיאט איביזה עם גימור יותר יוקרתי

זה ידוע שכל רכבי VAG חולקים מכלולים דומים.. זה לא קובע הרבה

ישבתי בפאסאט CC והיא בהחלט משדרת יוקרה, לפחות בדגם שישבתי בו.

אני לא כל כך בטוח שהבלמים דומים והצמיגים דומים ואיכות ההרכבה דומה.

פורסם

יש לזכור כי אמנם הפאסאט מרווחת מאחור אך יש לה 2 מושבים מאחורה,ומרווח ראש מאוד מצומצם עקב צורתה דמויית הקופה(CLS סטייל).

הלקסוס לדעתי פחותה נאה אך נותנת יותר.

פורסם

תסתכל בעיתון ממון הייתה עליה כתבה על רכב השבוע.

בהחלט רשום שם שהלקסוס במחיר שלה עדיפה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

כבהלים של CC חדשה שנהרסה אחרי תאונה אז אני יכל לומר שהרכב מצויין,איכות ההרכבה מצויינת,אוטו זריז והרבה יוצר יפה וסקסי מהלקסוס שהיא קטנה לכשלעצמה, צפופה ובעלת צורה משעממת של יפנית סידרתית.

חודש אחרי הקניה היתה לי תאונה והאוטו נפגע קשות ואני יצאתי בלי כלוםץ

לך על זה

פורסם

ראוי לציין שללקסוס הנעה אחורית כמו למרצדס ו-BMW.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...