Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לירכוש אחד משני הרכבים שציינתי בעדיפות ל אאודי a3 מנוע 1600 שנת 2002

אני נהג צעיר לא חדש יש לי רישיון מעל 3 שנים ואני מעל גיל 21 הביטוח שהוצע לי ב''ביטוח ישיר'' זה 2600 לחובה ו 7 אלף שקל למקיף שזה נישמע לי לא סביר ביכלל.

השאלה האם זה מחיר סביר או שסתם דחפו לי מחיר ? דרך אגב אבא שלי הוא הנהג העיקרי מה דעתכם על המחיר?

לגביי ה 307 שנת 2004 כמה לדעתכם יעלה לי לבטח אותה כולל מקיף ?

תודה מראש לעונים.

** עריכת הנהלה **

נא לכתוב הודעה בצורה ששאר משתתפי הפורום יוכלו לקרוא, שורה חדשה למשפט חדש, סימני פיסוק וכולי.

פורסם

1. נסה להכניס את הנתונים למנוע השוואת מחירי ביטוח, יתכן שאח"כ סוכן הביטוח שלך יתן הצעה קצת יותר נוחה, אבל תקבל מושג כללי על העלות.

2. הגיל הקובע הוא 24, ההבדל בין נהג צעיר חדש ושאינו חדש יחסית קטן עד לא קיים (תלוי בחברה ובפוליסה), ההבדל הגדול הוא לאחר גיל 24 ואח"כ שוב לאחר גיל 30. העובדה שהפוליסה היא על שם אביך אינה מעלה או מורידה, שכן מה שקובע הוא נתוני הנהג ה"מסוכן" ביותר (מבחינת הסטטיסטיקה של הביטוח) הנוהג ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...