Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מלפני 3 חודשים רכב קליאו עוד באותו היום הבטיחו לי שגג שבוע ישימו לי תריסים למזגן ,

מאותו יום עד ליום הזה כול פעם שאני מתקשר לסוכן הוא אומר לי שמחר יהיה 100% אבל המחר הזה שהוא מבטיח נמשך 3 חודשים מיום קניית הרכב כמעט רוב הזמן הוא מסנן אותי או שאומר לי מחר יהיה

יש משהו שאפשר לעשות ?

תודה

פורסם

לא...אין לך מה לעשות.

זאת הוצאה קטנה.

תקנה ותעשה לבד, בפעם הבאה אל תקנה ממגרש

ואם קיימת התחיבות, התנה חלק מהתשלום בביצוע העבודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • ספונסר פורום
פורסם

אם ההבטחה מגובה בכתב תאיים בתביעה בבית דין לתביעות קטנות,אם אן לך בכתב כלום ,אין מה לעשות תקן בעצמך,ותלמד לפעם הבה שכל הבטחה תהיה מגובה בכתב.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

רק שאם מול השחקן פוקר יש גם כן שחקן פוקר (ומסחר מכוניות ופוקר הולכים היום קומפלט), אז הוא לא יתרגש כ"כ מהאיומים בתביעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם
רק שאם מול השחקן פוקר יש גם כן שחקן פוקר (ומסחר מכוניות ופוקר הולכים היום קומפלט), אז הוא לא יתרגש כ"כ מהאיומים בתביעה.

לא לפחד .אם מגובה מהסכם לא רק לאיים אלה גם לתבוע .

אני מבטיח לך שבית המשפט יחייב את הסוחר רכב לשלם ,גם אים מדובר בסוג של אלקפונה .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
לא לפחד .אם מגובה מהסכם לא רק לאיים אלה גם לתבוע .

אני מבטיח לך שבית המשפט יחייב את הסוחר רכב לשלם ,גם אים מדובר בסוג של אלקפונה .

לצערי בהסכם לא רשום לגבי תריסים למזגן, פשוט ביום הראשון הוא הבטיח תוך שבוע יגיע וזהו וככה זה נמשך 3 חודשים

מקוריים עולים 700 ש"ח כולל מעמ

איזה באסה

פורסם
קנה מפרוק/תזמין מאיביי - יעלה לך גרושים.

הבעיה שקשה למצוא חלקים לקליאו b 2002

הייתי בכול מיני פרוקים והם כולם שלחו אותי שאני אקנה מקורי

בדקתי באיביי שם גם אין

פורסם

יש לי שאלה למי שמבין

נגיד ואני מפסיק לשלם על האוטו

אחרי כמה זמן לוקחים תרכב? האם אני נדרש משהו לשלם?

איך הולך כול התהליך הזה?

אודה לכם על הסבר

פורסם

מה זאת אומרת "מפסיק לשלם על האוטו"? קנית ממנו את הרכב בתשלומים?

לא נראה לי שיש לך כאן סעד חוקי כלשהו (אפילו אם התשלום הוא באמצעות כרטיס אשראי), והתקוה היחידה שלך היא שאם קיים בינכם חוזה כלשהו, הוא מכיל התייחסות לעניין. קשה לי להאמין שהסוחר ישים לעצמו כזאת רגל, אבל לך תדע...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לידיעתכם

חוזה בעל פה - במקרה שלנו הבטחה לתריסים - דינה כחוזה חתום .

קחו לדוגמא חוזה מול הוט יס או כל בעלי שרות שסוגרים איתך שירות דרך הטלפון חוקי לגמרי וקביל בבית משפט .

אך במקרה הזה חבל לך לבזבז אנרגיות על בתי משפט בשביל משהו כזה פעוט .

תעשה מה שהציעו לך , לך לפירוקיות ותקנה בזול ותסגור עניין ב-200 ש"ח .

• תוכן חדש...