Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי על האוטו והוא נסע "בריא" וחזק מאוד.

כמובן שאני זאת לא אינדיקציה,ולכן אני הולך מחר לבדיקה במכון+חוות דעת של קרוב משפחה שעובד במכון עצמו והתוצאות שלהם ידברו,ולי רק נשאר להתפלל.

לרכב יש צ'יפ,פורק,פילטר אוויר ושעונים בתוך הרכב.אז לשלם על כל זה מחירון+7 אלף אז עדיף לקנות מקורית ולשלם 7 אלף על כל התוספות האלה ולהיות בראש שקט שהכל חדש ואתה יודע אצל מי אתה שם הכל.בכל זאת אין לו צנרת,אינטר,אינלט ועוד כל מיני צעצועים,כך שנראה לי מכובד מאוד לתת 6-7 מעל המחירון.

אעדכן מחר על הליקויים של הבדיקה(מקווה שלא יהיו הרבה).

ערב טוב-שגיא

פורסם
היום נסעתי על האוטו והוא נסע "בריא" וחזק מאוד.

כמובן שאני זאת לא אינדיקציה,ולכן אני הולך מחר לבדיקה במכון+חוות דעת של קרוב משפחה שעובד במכון עצמו והתוצאות שלהם ידברו,ולי רק נשאר להתפלל.

לרכב יש צ'יפ,פורק,פילטר אוויר ושעונים בתוך הרכב.אז לשלם על כל זה מחירון+7 אלף אז עדיף לקנות מקורית ולשלם 7 אלף על כל התוספות האלה ולהיות בראש שקט שהכל חדש ואתה יודע אצל מי אתה שם הכל.בכל זאת אין לו צנרת,אינטר,אינלט ועוד כל מיני צעצועים,כך שנראה לי מכובד מאוד לתת 6-7 מעל המחירון.

אעדכן מחר על הליקויים של הבדיקה(מקווה שלא יהיו הרבה).

ערב טוב-שגיא

אתה באמת חושב שתקנה רכב כזה במחירון של לוי יצחק ? :shock: אולי יד 7 עם מצב מכני "אוי ואבוי"

לרכבים מסוג זה, מוסיפים גם 15K ש"ח ללא שום קשר לתוספות הקיימות.

רוצה חדש ומקורי, קנה - 2010

פורסם

יש עדכונים למי שזה מעניין אותו.

הרכב עבר בדיקה היום,מדובר בסיאט איביזה 2001 20vt יד 3(אני רביעית),עבר 137,000 ק"מ,טיפול גדול לפני חודש וטסט ארוך ל-11 חודשים!התוספות של הרכב:צ'יפ של רבו,פילטר פתוח,פורק לחץ,3 שעונים בפנים ומערכת שמע טובה.

בבדיקה צוינו בעיקר סתם ליקויים כמו מכת פח שסידרו ותיקוני צבע ושפשופים.למעט זה צוין שהמצבר מ2007 שעוד מעט אצטרך להחליף.בנוסף נזילה קטנה של שמן מהפקק וגם המליץ לבדוק את איכות שמן הגיר.למעט זה הכל יצא תקין ויצאתי מרוצה מאוד מהבדיקה,ולאחר מכן ביצענו העברת בעלות(40,000 ש"ח שזה 5,200 ש"ח מעל המחירון).

בגדול נשאר לי להחליף מצבר,לתקן את הנזילה ובעיקר:להנות מהרכב ולקוות שלא "יצוצו" בעיות חדשות.

לסיכום אני מאוד מרוצה ושמח ומקווה להנות ממנו והכי חשוב לשמור עליו ועל עצמי.

שיהיה ערב טוב לכולם ותודה על העזרה!

שגיא

• תוכן חדש...