Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה כיף לעודד קבוצה שדרכה ידועה מראש? כל השאלות האם יקחו 4 או 3 תארים פשוט מקים כל כך על הלב... או אם ינצחו בהפרש גדול או הפרש קטן פשוט האתגר....

אני מרחם על כל אוהדי מכבי תל אביב כל כך קשה להם אם כל הדברים האלה שמפריעים להם.....

אבל זה ידוע שבארץ רק אוהבים נצחנות ושלמות... שיהיה...

נ.ב די לחובבנות של ערוץ אחד.

טוב מעכשיו אני מעודד את הפועל... מה השטויות הללו ? זה שיש נספחים אין מה לעשות אבל למכבי מאז ומתמיד היו המון אוהדים.

לפי הדברים שלך אסור לעודד אותם.

פורסם

ג'וקר

לא אני ולא אתה היינו לפני שמכבי התחילו עם השלטון יחיד בכדורסל הישראלי

אני מאמין שזה הביא להם המון אוהדים הרבה יותר ממה שהיו להם לפני

כי מה לעשות אנשים (בייחוד בארץ) נדבקים למי שמצליח

אותי מעניין איפה היו כל אותם "אוהדים" בחצי גמר הגביע לפני כמה שבועות (וגם את פיני גרשון זה מעניין)

בוא נקח מצב תיאורטי שמכבי ת"א מדרדרת אין יותר כסף אין יותר 6 זרים בחמישיה משחקים עם שחקנים מהנוער ומכבי ת"א יורדת ללאומית ב (אחלה חלום אבל לא מציאותי)

כמה אוהדים אז יגיעו למשחקים שלה ? אני לא יכול לתת מספר מדויק אבל מה שבטוח שפתאום רוב רובם של האוהדים יעלמו

הרי היום למשחק ליגה "רגיל" הם לא מביאים הרבה אז מה יקרה כשיפסיקו ההצלחות?

לכל השאלות האלה הגעתי בשיחה עם שחקן ששיחק העבר במכבי והוא סיפר לי שתמיד הוא שנא את התופעה הזאת

וכבר שהוא היה במכבי הוא פשוט נגעל מאותם אוהדי הצלחות שיודעים לבוא לכיכר כשמכבי זוכים אבל לא מלווים אותה למשחקים הפחות חשובים

"אתם(הפועל רמת גן) מביאים לסכנין הרבה יותר ממה שמכבי הביאו בזמני (בכלל לא מזמן בשנים האחרונות) למשחקים נגד הגליל"

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
ג'וקר

לא אני ולא אתה היינו לפני שמכבי התחילו עם השלטון יחיד בכדורסל הישראלי

אני מאמין שזה הביא להם המון אוהדים הרבה יותר ממה שהיו להם לפני

כי מה לעשות אנשים (בייחוד בארץ) נדבקים למי שמצליח

אותי מעניין איפה היו כל אותם "אוהדים" בחצי גמר הגביע לפני כמה שבועות (וגם את פיני גרשון זה מעניין)

בוא נקח מצב תיאורתי שמכבי ת"א מדרדרת אין יותר כסף אין יותר 6 זרים בחמישיה משחקים עם שחקנים מהנוער ומכבי ת"א יורדת ללאומית ב (אחלה חלום אבל לא מציאותי)

כמה אוהדים אז יגיעו למשחקים שלה ? אני לא יכול לתת מספר מדויק אבל מה שבטוח שפתאום רוב רובם של האוהדים יעלמו

הרי היום למשחק ליגה "רגיל" הם לא מביאים הרבה אז מה יקרה כשיפסיקו ההצלחות?

לכל השאלות האלה הגעתי בשיחה עם שחקן ששיחק העבר במכבי והוא סיפר לי שתמיד הוא שנא את התופעה הזאת

וכבר שהוא היה במכבי הוא פשוט נגעל מאותם אוהדי הצלחות שיודעים לבוא לכיכר כשמכבי זוכים אבל לא מלווים אותה למשחקים הפחות חשובים

"אתם(הפועל רמת גן) מביאים לסכנין הרבה יותר ממה שמכבי הביאו בזמני (בכלל לא מזמן בשנים האחרונות) למשחקים נגד הגליל"

גם במשחקי ליגה זניחים מול קבוצות קטנות (לדוגמא מרמת גן) , מגיעים כ5000 צופים להיכל...

מלחה בירושלים מכיל 2000 איש בלחץ , כנ"ל גם אוסישקין ולכן הם נראים כ"כ מלאים...

אני מאמין שמכבי יכולה למלא אצטדיון כמו רמת גן בגביע אירופה , ואף יותר מזה.

עוד כמה הערות בקצרה :

* תיאורטי רושמים ככה

* כל קבוצה שמכבדת את עצמה בNBA היתה מאכילה אותנו

* שוב קבוצה של 2 ב-10 תהיה מחזיקת הגביע בכדורגל ותבייש אותנו באירופה.

* תלמד לפרגן פעם (דרך אגב, איחולי על הירידה שלכם וההתפרקות שבדרך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לרמת גן מבחינתי אין קבוצת כדורסל כבר קרוב ל15 שנה

אם התכוונת לבדיחה חסרת הזהות במכונה עירוני אז טוב מאוד שהם בדרך למטה

הייתי ב2 משחקים השנה אחד של מכבי נגד בני השרון ביד אליהו ואחד של הפועל נגד בני השרון באוסישקין

אוסישקין היה מלא עד אפס מקום כשבערך שני שליש מעודדים כל המשחק ואווירה מטורפת

יד אליהו היו בערך 3000 מתוך 10,000 בקושי היה עידוד וגם כשהיה אלה שעודד היו חלק קטן מאוד והייתה אווירה של בית קברות

אוסישקין אם אני לא טועה מכיל בערך 3500 מקומות היום ומלחה מעל 4000 והם מלאים כל משחק ואם היו יותר מקומות סביר להניח שהיו באים יותר אוהדים

מכבי יכולה למלא את רמת גן (במשחקים מכריעים)למשחקים באירופה וזה בדיוק מה שאני טוען 99% מהאוהדים של מכבי זה אוהדים למשחקים חשובים ולהצלחות שלא מלווים את הקבוצה ברגעים הקשים או במקרה הזה ברגעים הפחות חשובים

בקשר להערות

תיקנתי תודה

אין מה להשוות בין NBA לאירופה

אני לא מבין מה אתה משייך את הכדורגל עכשיו אבל אני האחרון שיתנגד לדיון בנושא

הפועל רמת גן לא ייצגה את ישראל את את הפועל רמת גן והיא לא ביישה אף אחד אלא ייצגה בכבוד לא פחות מהרבה קבוצות אחרות ששיחקו באירופה

אני מפרגן ואין ספק שמכבי ת"א עשתה משהו ענק אבל היה דיון על האוהדים אז אמרתי את דעתי

שוב אני לא מבין מה אתה מכניס כדורגל קבל גם אתה את תנחומיי על ירידתה של נתניה (למרות שכמו שאמרתי בעבר יש לי המון סימפטיה לקבוצה ודי כואב לי לראות אותה יורדת)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

בקשר לנתניה, הגיע לנו לרדת... אם הפסדנו כל כך הרבה לקבוצות הערביות , ונכנענו לכסחנים מסכנין (רק אני שם לב לדמיון בין 2 המלים?) , אז מגיע לנו.

מלחה מכיל 2000 מקומות , אתה מוזמן לבדוק את זה, בגלל זה תהיה להם בעיה בשנה הבאה להשתתף ביורוליג הדורש בסביבות ה5000 מקומות באולם...

בכל מקרה, יד אליהו לא מלא במשחקי ליגה מכיוון שזה לא כוחות...

אין אף קבוצה בישראל שמסוגלת לתת פייט למכבי ביד אליהו...

הליגה הישראלית ממש לא מעניינת את מכבי ת"א בשנים האחרונות, אלו סה"כ משחקי

אימון שנופלים בין המשחקים באירופה , בשביל לתרגל הגנות , ולשמור על כושר משחק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בקשר לנתניה, הגיע לנו לרדת... אם הפסדנו כל כך הרבה לקבוצות הערביות , ונכנענו לכסחנים מסכנין (רק אני שם לב לדמיון בין 2 המלים?) , אז מגיע לנו.

מלחה מכיל 2000 מקומות , אתה מוזמן לבדוק את זה, בגלל זה תהיה להם בעיה בשנה הבאה להשתתף ביורוליג הדורש בסביבות ה5000 מקומות באולם...

בכל מקרה, יד אליהו לא מלא במשחקי ליגה מכיוון שזה לא כוחות...

אין אף קבוצה בישראל שמסוגלת לתת פייט למכבי ביד אליהו...

הליגה הישראלית ממש לא מעניינת את מכבי ת"א בשנים האחרונות, אלו סה"כ משחקי

אימון שנופלים בין המשחקים באירופה , בשביל לתרגל הגנות , ולשמור על כושר משחק.

מה? מה? מה?

מה זאת הגזענות הזאתי???? אני פשוט לא מאמין "אם הפסדנו לקבוצות ערביות" תאמין לי אנשים כמוך זה פשוט דוחה איכס! הסיבה שהם מנצחות כל כך הרבה זה כי יש להם לב ונשמה ולא משחקים בשביל הכסף כן ירבו קבוצות כאלה.

וזה ידוע שאם לכל קבוצה הייתה את התקציב של מכבי הם היו מצליחות באותה רמה...

זאת הסיבה שהקבוצות בNBA כאלה טובות כל עיר גדולה עומדת מאחורי קבוצה אם גב כלכלי ענק ובישראל יש רק עיר אחת כזה = תל אביב.

בארה"ב זה כבר עניין של כישרון ויכולת אימון של כל קבוצה ולא התקציב.

בארץ זה למי יש את הכי גדול...ומידי פעם לקבוצה יש פוקס ויצא להם שחקן אדיר (מרק בריסקר, וויל סולומון לדוג')

[/u]

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אייל לצערי זה לא משנה כל כך אם הגיע לכם או לא מה שמשנה זה המקום בטבלה ולפי הטבלה אתם יורדים

אולי יש דמיון בין המילים וסכנין משחקים בהחלט חזק וברוטאלי לפעמים יותר מדי אבל כמו שאמר כבשהשחורה הם משחקים עם הלב והנשמה חלק משחקים בשביל הסמל (זאת מין תופעה אצל שחקנים שנולדים במועדון ולא מביאים אותם מחו"ל)

וחלק משחקים מתוך אהבת המשחק (לימה למשל)

לא תמיד אני אוהב לראות את המשחק החזק הזה אבל מה שבטוח כל הכבוד להם על העונה הנפלאה הזאת קבוצה באמת נחמדה עם בן אדם זהב שעומד בראש המערכת (מאזן גנאים)

בנושא מלחה אני אבדוק את זה ואחזור אליך עם תשובה

אני יודע שיש להם בעיה עם היורוליג וזה חבל מדובר באולם מאוד ביתי עם אווירה מדהימה

בקשר לזה שיד אליהו לא מלא במשחקי ליגה או יותר נכון כמעט ריק עזוב אתה לא תבין לעולם את עמדתי ואני לעולם לא אסכים עם עמדתך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...