Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
15 שקל זה התוספת בשביל לא להתחתן איתם

כל הערוצים ב- HD

אה , והתקנה חינם כולל 2 נקודות טלפון לממירים (אין תשתית)

אני באותה עסקה - אבל לא כל ערוצי הHD פתוחים, ערוצי הפרימיום HD (ספורט 5 וספורט 1) סגורים.

אם אצלך הם פתוחים אז אשמח לדעת כי היה לי "ויכוח" שלם עם הנציג בנושא.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ה255 זה כולל 15 תוספת כדי לא להתחתן איתם או שככה אנחנו מגיעים ל270 ?

לאחר שהחלטתי להתנתק והזמנתי טכנאי לניתוק הוצע לי מחיר של 259 ש"ח עם התחייבות ל3 שנים, ללא ספורט 5 HD. פלוס דמי התקנה 159 לממיר TOTAL.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

255 כולל ה15 - אני הצלחתי לבטל את עלות ההתקנה גם.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אצלי כבר מותקן YES, רק מחליפים ממיר אחד באחר ועדיין רוצים 159 התקנה.

אני מתלבט אם ללכת איתם צעד קדימה לניתוק ולראות אם יישרו קו.

אמרתי להם מה אתה קיבלת ואמרתי להם שזה מה שאני רוצה, שיעשו חושבים ויחזרו אליי וסיימתי את השיחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש חברה חדשה ומסקרנת anona.tv

שווה להסתכל ולקרוא, אולי מדובר על העתיד של חברות הTV.

אולי סוף סוף לא ישחטו אותנו ב250 ש"ח לחודש ל5 ערוצים באיכות צילום של הנוקיה שלי.

פורסם

דיברתי איתם כרגע בטלפון.

אחיזת עיניים זה לא אבל זה סטארטאפון.

מדובר על ממיר שיודע לקלוט עידן+, לעשות סטרימינג מSHARES ברשת (ללא תמיכה בכתוביות - כרגע) ועיקר הרעיון הוא לשדר שידורי וידאו מהאינטרנט (אני מניח שבאיכות לא משהו).

שאלתי אותו לגבי השימוש בקו האינטרנט הנוכחי שלי ואמרתי לו שיש לי קו 2.5 מגה.

הוא אמר שאם המחשב יוריד משהו אז יש סיכוי שיהיו תקלות בסטרימינג.

ואז שאלתי אותו:

"אם יש לי ארבעה ממירים בבית וכל אחד צופה בערוץ HD שונה שמוריד כ400KB\S לשניה איך אתם מתמודדים עם זה?"

התשובה:

"לא שאלו אותי שאלה כזו אז כרגע אני לא יודע, אבל אני מניח שתצטרך רוחב פס גדול מאוד".

בנוסף אין תכנים (כרגע) של סרטים עם תרגום.

בכל מקרה לפי השיחה זה נראה לי כמו משהו לא אטרקטיבי מידי ועסק דיי חובבני.

בינתיים נשארים עם YES ו HOT :(

מאידך גיסא:

1. מדובר בתשלום חד פעמי של 600 ש"ח עבור הממיר (כרגע הם בפיילוט) וכשהפיילוט יסתיים הם משדרגים אותו בחינם.

2. יהיה עדכון גרסה לתמיכה בכתוביות בקרוב.

אז אולי כשמשעמם ממש בYES ו HOT (וזה קורה המון, אפילו עם 5289 ערוצים) יהיה אפשר להעביר את הטלוויזיה לממיר הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ,

ב4 לינואר נגמרת לי החבילה. אני כרגע משלם על הTOP (בסיס+13 חבילות) 240 ש"ח.

הצלחתי להוציא מהם 2 הצעות:

1. להמשיך את הTOP ב229 ש"ח בהתחייבות לשנתיים.

2. לשדרג לMAX ב240 ש"ח בהתחייבות ל-3 שנים (יעני 229+9.90 על המקס).

כל הדיבורים על 255/209 של החבר'ה פה העלו אבק (דיברתי פעמיים עם אותה נציגת קשרי לקוחות - בוקר וצהריים).

עצות?

משכנתא זה קל

פורסם

אני חייב להתעלק על הנושא ולשאול, האם הכמות של הממירים (רגילים) שיש ללקוח משנה את המחיר של החבילה..?

אם זכרוני אינו מטעה אותי אז לפי דבריו של נציג שדיברתי איתו לפני שנה הבנתי שאין עלות כספית על 4 או 5 ממירים, מישהו יכול לאמת את הסוגיה הזאת?

אייל - בנושא שפתחתי כתבת שניסת לשנות את החבילה באמצע החוזה ולא לקראת סיומו, אני בטוח שאם עכשיו תפנה אליהם יציעו לך מבצע אחר או ככה לפחות אני מקווה כי אני מתכוון לפנות אליהם בימים הקרובים.

קשה לי להאמין שהם לא יתגמשו, אני קורא כאן על חבילות באמת מטורפות - עדיף להתחיל את השיחה עם הנציג בחבילה הכי מונפצת שיצא לך לראות ואח"כ להגיע איתו לעמק השווה, במידה ויש כזה עמק אצלהם :wink:

פורסם

זה כמו לדבר לקיר.

כנראה שמה שהציעו לי זה באמת להוריד את התחתונים (בהתחשב בהתחייבויות).

בנתיים אני שומר את ההצעה של ה240 למקס, ומחכה לראות מה קורה כשתקופת ההתחייבות תתקצר ל-18 ע"פ החוק.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...