Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום

אתמול בלילה נסעתי עם הרכב שלי כאשר באמצע הנסיעה , המנוע דמם והרכב כבה . פתחתי מכסה מנוע ובבדיקת שמן ראיתי שאין שמן בכלל במדיד השמן. מילאתי גלון ממה שהיה לי בתא המטען ואחרי דקה הרכב הניע והמשכתי לנסוע. שמעתי רעשים מוזרים מהמנוע בנסיעה - כאילו חלק משוחרר שם - כאילו טרקטור , רעש שהלך והתגבר ואחרי חמש דקות הרעש הלך והתגבר וחום המנוע עלה בלוח השעונים . עצרתי בצד וראיתי עשן עולה מאיזור המנוע . בדקתי שוב שמן ושמתי לב שצבעו כהה מאוד.ראיתי שגם מפלס המים ברדיאטור ירד ומילאתי מחדש .

לא נדלקו לי נורות התראה של שמן בלוח השעונים לפני המקרה ( הייתה לי בעיה בלוח עוד לפני ) וככל הנראה הייתה נזילת שמן כבר בשבועיים האחרונים מאז בדקתי שמן פעם אחרונה .

מישהו מכיר את התקלה? אני חושש שזה מקרה של ראש מנוע או מנוע . אשמח לדעתכם ומה יכולה להיות עלות תיקון משוערת .

תודה מראש.

פורסם

האם מילית גלון שלם של שמן?

הרעש המתואר והעדר כמעט מוחלט של שמן מנוע מעידים על כך שהנזק עלול להיות כבר יותר מראש מנוע בלבד.

כמובן שאי אפשר לעשות דיאגנוזה על סמך תיאור זה. בדוק עלות החלפת מנוע.

פורסם
האם מילית גלון שלם של שמן?

הרעש המתואר והעדר כמעט מוחלט של שמן מנוע מעידים על כך שהנזק עלול להיות כבר יותר מראש מנוע בלבד.

כמובן שאי אפשר לעשות דיאגנוזה על סמך תיאור זה. בדוק עלות החלפת מנוע.

כן..מילאתי כמעט גלון שלם(ליטר מגלום ישן+2 ליטר מגלון חדש.שניהם 10\40 מה שאני משתמש ברכב). מה שהיה ברשותי בתא מטען ברכב.נסעתי רבע שעה עם הרכב ככה אחרי שהצליח להניע לאחר מילוי השמן (והרעש הבלתי נסבל מהמנוע) ושוב נכבה לי המנוע - עצרתי בצד וראיתי שהמדיד שמן רותח וגם השמן היה שחור . מילאתי מים לרדיאטור ונתתי עשר דקות מנוחה לרכב ושוב נסעתי עד הבית , כאשר הרכב בקושי סוחב הילוכים(גיר רגיל)

האם הנזק הוא תוצאה מחוסר שמן במנוע או שחוסר השמן (בדקתי שמן שבוע לפני והיה תקין) הוא מתקלה במנוע שכנראה היה כבר עייף (מודל 94).

מה יכולה להיות עלות החלפת מנוע (לא במוסך מורשה)? והאם עדיף מנוע מייבוא או פירוק (עלות\אחריות וכו') ?

תודה על התגובה המהירה...

פורסם

שלום רב !

הנזק אכן נגרם מחוסר שמן משמעותי במנוע, והוא בלתי הפיך.

ההשקעה במנוע זה לא כדאית.

החלפת מנוע מיבוא לא כלכלית, ואני בספק רב אם תשיג מנוע מיבוא, שעולה על ערך הרכב.

ההשקעה כדאית, רק מסיבות סנטימנטליות לרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

הנזק אכן נגרם מחוסר שמן משמעותי במנוע, והוא בלתי הפיך.

ההשקעה במנוע זה לא כדאית.

החלפת מנוע מיבוא לא כלכלית, ואני בספק רב אם תשיג מנוע מיבוא, שעולה על ערך הרכב.

ההשקעה כדאית, רק מסיבות סנטימנטליות לרכב.

בברכה

צביקה

טוב כנראה שהגיע זמנו..חבל אחלה אוטו..גיר רגיל....שירת נאמנה כבר כמה שנים טובות ( באמת כאב סנטימנטלי להשבית אותו).

תודה לך ולזה שמעליי על העזרה.שבוע טוב .

• תוכן חדש...