Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן גם אני התלהבתי מהמבצע החדש של הלאון 1.2 TSI ב108,800 ובמקרה יש לי גם חבר שעובד בסוכנות של סיאט, אני ממש לפני רכישה של הדגם אני רק מחכה שהדגם הנ"ל (1.2TSI) יגיע לארץ בכדי שאוכל לעשות עליו נסיעת מבחן ולהרגיש את הרכב.

בגדול הבנתי שהוא מגיע עם חבילת האבזור STYLANCE שכוללת ח.מגנזיום, מראות מתקפלות, מערכת שליטה ממהגה, וזהו לפי מה שראיתי, מישהו יודע על עוד תוספות שמגיעות עם הדגם?

אני יכול לקחת את הרכב במחיר של 104,000 על הכביש חדש לגמרי (החבר שעובד שם מוריד את העמלת מכירה שהוא מקבל מהעסקה)

רציתי לקבל חוות דעת מכם על הרכב בכללי

- איך הרכב מבחינת חווית נהיגה?

- כח וגמישות של המנוע? לא הצלחתי למצוא נתונים על המנוע בדגם הזה.

- האם הרכב הוא פלטפורמה טובה לשיפורים כגון צ'יפ וכו' ?

- אמינות לא ממש מעניין אותי אבל סחירות דווקא כן, אני רוכש לשנה ומוכר האם תיהיה ירידת ערך משמעותית? (המחירון הוא 129,000)

-האם הרכב שנמכר במבצע ירשם כשנת דגם 2010 או 2011?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לא יותר פשוט לשאול את חבר שלך מהסוכנות של סיאט מתי מגיע משלוח ראשון לארץ?

איך יענו לך על חווית נהיגה אם עדיין לא הגיעו רכבים מהסוג הזה לארץ?

שלא תצפה למכור אותו עוד שנה ולהרוויח. כשאתה תמכור אותו הוא יהיה שווה בערך 20K פחות מערכו כחדש.

אנשים יעדיפו להוסיף אותם 20K (במקרה של צ'מפיון זה יותר כמו 10K, כי עוד 10K ירדו במבצע הבא) ואוז יקבלו רכב חדש עם שנתיים אחריות. אז תצטרך להוריד סכודםכ גבוה מהמחירון, או להשאר איתו עוד שנתיים - שלוש לפחות, כדי שיהיה הפרש גדול בינו לבין רכב חדש, וזה יתמרץ אנשים שאין להם 110K לקנות ממך ב 65K.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא מחפש להרוויח, העניין הוא שאם מחירון הרכב הוא 129K ואני רוכש אותו ב104K השאלה אם עוד שנה לערך אוכל לבקש עליו 100K?

והאם המנוע שמגיע בלאון הוא אותו מנוע 1.2 TSI שמופיע היום באוקטביה?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לגבי המנוע, כן.

לגבי המחיר, אם תרצה למכור אחרי שנה, תצטרך להוריד סכודם גבוה מאד כדי לשכנע את הקונה שלך ששווה לו לקנות ממך במקום להוסיף עוד 15 - 20 אלף ולקבל חדש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...