Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 סיטרואן טרקסיון למכירה!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעלות רמה- בשביל מי? -הרי מי שכן רוצה ויכול להרשות לעצמו להיות ברמה- יהיה ברמה, מה מפריע לו שיסתובבו לידו עוד 100 רכבים שרחוקים ממצב "תצוגה"- הם לא יילכו לתחרויות, או יילכו ויפסידו- והוא יילך וינצח, אם באמת כ"כ טוב! :roll: שוב פעם- מה זה "רמת האספנות בארץ"? לפי התפיסתך- "אספנות" צריכה להיות אך ורק לעשירים, אבל לא סתם לעשירים- עשירים מאד, כי מה לעשות- בשביל שהרכב יגיע למצב "תצוגה" אמיתי- צריך הרבההההה כסף! לא סתם "הרבה", אלא "הרבבבבבהההההההההההההה"!!!! להזכיר- אנחנו מדברים כאן על רמת ה"תצוגה", ללא פשרות- להגדרתך? ומה זה ייתן לי? מה זה ייתן למאת/אלפי חברים שלי, שאנחנו נראה איזה אוטו משופץ "חדש, ונמות מקנאה- כי נדע שלעולם, אבל לעולם לא נוכל להחזיק בדבר כזה- כי אין סיכוי שבעולם שמי שעובד קשה בעבודה "הרגילה" (ואגב אני כמעט בטוח שלא רק בארץ!) יוכל להרשות לעצמו לממן שיפוץ "אמיתי", "ללא פשרות" כהגדרתך! ולהחזיק בכמה רכבים כאלה?!?! זה העולם שאתה רוצה לחיות בו? -מצטער- אני לא שם!:evil: כל החיים שלנו- פשרות, לא משנה איפה ולא משנה מתי- אבל פשרות! מה לעשות? אתה לא יכול לקחת בהינף יד ממישהו את החלום שלו- כי למישהו לא נח או "מבייש" אותו לראות את זה! ללכת עם שרשרת מזוייפת ולחשוב ש"עובד על כולם"?! על מי בדיוק עובד? גם אם יש לי חברים, ששיפצו אוטו ב-1000 ש"ח, והם יודעים את זה, ואני יודע את זה, והם יודעים שאני יודע את זה- ועדיין- יש להם משהו שהם נהנים ממנו! ואני אפרגן להם, ולא אגיד "מה זה החרא של העבודה"- בעצם כן אגיד, אבל בתור ביקורת, אם זה באמת חבר טוב! אף אחד לא באמת רוצה לראות תוצאות מגעילות של העבודה- לא כל אחד יכול משהו אחר! "להחמיר את הקריטריונים" אתה אומר? מה זה אומר- שאוטו שלא במצב "תצוגה" לא יקבל "אספנות", לא יעלה לכביש- מה?! ושוב- כל זה בשביל שלבודדים (כי לא יישארו חוץ מבודדים, אולי אותם 30 שהזכרת!) יהיה נח ונחמד להרגיש "מיוחדים" בתחביב יקר יוקרתי ו"ברמה"?!?! -סליחה שוב- אני לא שם, ואני בטוח שרוב אלה שקוראים וכותבים כאן!:evil:

:mm_yeah: + 1 !!

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לעלות רמה- בשביל מי? -הרי מי שכן רוצה ויכול להרשות לעצמו להיות ברמה- יהיה ברמה, מה מפריע לו שיסתובבו לידו עוד 100 רכבים שרחוקים ממצב "תצוגה"- הם לא יילכו לתחרויות, או יילכו ויפסידו- והוא יילך וינצח, אם באמת כ"כ טוב! :roll: שוב פעם- מה זה "רמת האספנות בארץ"? לפי התפיסתך- "אספנות" צריכה להיות אך ורק לעשירים, אבל לא סתם לעשירים- עשירים מאד, כי מה לעשות- בשביל שהרכב יגיע למצב "תצוגה" אמיתי- צריך הרבההההה כסף! לא סתם "הרבה", אלא "הרבבבבבהההההההההההההה"!!!! להזכיר- אנחנו מדברים כאן על רמת ה"תצוגה", ללא פשרות- להגדרתך? ומה זה ייתן לי? מה זה ייתן למאת/אלפי חברים שלי, שאנחנו נראה איזה אוטו משופץ "חדש, ונמות מקנאה- כי נדע שלעולם, אבל לעולם לא נוכל להחזיק בדבר כזה- כי אין סיכוי שבעולם שמי שעובד קשה בעבודה "הרגילה" (ואגב אני כמעט בטוח שלא רק בארץ!) יוכל להרשות לעצמו לממן שיפוץ "אמיתי", "ללא פשרות" כהגדרתך! ולהחזיק בכמה רכבים כאלה?!?! זה העולם שאתה רוצה לחיות בו? -מצטער- אני לא שם!:evil: כל החיים שלנו- פשרות, לא משנה איפה ולא משנה מתי- אבל פשרות! מה לעשות? אתה לא יכול לקחת בהינף יד ממישהו את החלום שלו- כי למישהו לא נח או "מבייש" אותו לראות את זה! ללכת עם שרשרת מזוייפת ולחשוב ש"עובד על כולם"?! על מי בדיוק עובד? גם אם יש לי חברים, ששיפצו אוטו ב-1000 ש"ח, והם יודעים את זה, ואני יודע את זה, והם יודעים שאני יודע את זה- ועדיין- יש להם משהו שהם נהנים ממנו! ואני אפרגן להם, ולא אגיד "מה זה החרא של העבודה"- בעצם כן אגיד, אבל בתור ביקורת, אם זה באמת חבר טוב! אף אחד לא באמת רוצה לראות תוצאות מגעילות של העבודה- לא כל אחד יכול משהו אחר! "להחמיר את הקריטריונים" אתה אומר? מה זה אומר- שאוטו שלא במצב "תצוגה" לא יקבל "אספנות", לא יעלה לכביש- מה?! ושוב- כל זה בשביל שלבודדים (כי לא יישארו חוץ מבודדים, אולי אותם 30 שהזכרת!) יהיה נח ונחמד להרגיש "מיוחדים" בתחביב יקר יוקרתי ו"ברמה"?!?! -סליחה שוב- אני לא שם, ואני בטוח שרוב אלה שקוראים וכותבים כאן!:evil:

+ 2 :mm_yeah: !!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אתם מוזמנים לסיפור שנותיה הסוערות של 80-104 בדרום:

http://lulisml.wordpress.com/%D7%94%D7%A6%D7%A4%D7%A8%D7%93%D7%A2-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94-%E2%80%93-%D7%90%D7%95-traction-b/

המשך יבוא!

בקר טוב.

כל הזמנה שלך לסיפורים/כתבות שכתבת,

מהווה תענוג עילאי.

חברים, חובה להכנס לבלוג ולקרוא את הכתבות השונות.

השפה, התמונות, התיאורים, ממש מרתק.

תודה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי

האם יש ברשותך תמונות נוספות של הסיטרואן? האם אפשר לקבל אותן?

תודה על הסיפור,

הנכד של מר חזן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
חן-חן.

בינתיים יש כבר המשך, עם תפנית חדה בסיפור...

ההמשך נמצא כאן: http://wp.me/pXLKy-6P

ידעתי שתעשה לי את זה. :(

כעת טעמתי ממטעמיך משהו נוסף, גם הוא בטעם משופר,

ומי יודע מה תכתוב מחר...

תודה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי

האם יש ברשותך תמונות נוספות של הסיטרואן? האם אפשר לקבל אותן?

תודה על הסיפור,

הנכד של מר חזן

כן. הן תופענה בהמשכים הבאים...

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
ההיפך - שיחזיק, שיהנה, שיסע ושיטייל. אבל אם משפצים? לא להתפשר! להשתדל לעשות את זה על הצד הטוב ביותר.

וכן נשאלת שאלת מיליון הדולר - רכב תצוגה או לא.

אם אין כסף ומשאבים לשחזר עד לרמה הגבוהה ביותר, עדיף שלא יעשה, שימתין עד שיהיה כסף.

מה זה שיפוץ?

אני אמשיך עם דוגמא שנתנו כבר , והיא קרובה אלי ואלייך ולכן זה יהיה מאוד נוח .

האם חיפושית 73 גרמניה עם פחחות ב6000 ש"ח ריפודים תוצרת בית , מכנאית "מיושרת קו" , וניקלים מלינקר , לא ראויה לנסוע על כבישי ארצינו ?

האם היא מפריעה או מורידה מערכה של 64 משופצת למשעי (כמו של עמוס לדוגמא) רק בגלל שהן חונות יחד במפגש?

אני אוהב רכבים ישנים , אני אוהב אותם כי כיף לנהוג בהם , אני אוהב אותם כי כיף לטפל בהם , ואני אוהב את הרכבים שלי .

אז מה רע בזה? אני לא רוצה לשפץ לרמת תצוגה ( כרגע גם לא יכול לשפץ לרמה נמוכה ), לא רוצה להגיע למצב כמו של אחד מחברי המועדון שלנו שלא מוציא את הרכב ביום גשם מרוב פחד שיקרה לה משהו .

יש אנשים שיש להם רכבי אספנות ויש כאלה שנוסעים ברכבי אספנות .

אני לא לובש שרשרת יהלומים כדי להראות אותה למישהו , אני מסתכל על יהלום אחד באור כי אני נהנה ממנו.

לא אכפת לי מה אחרים חושבים ואם זה יפה לדעתם או לא .

אני אוהב את הרכב ואני רוצה להעז לנסוע בו לכל מקום שאחפוץ בכל זמן (חוץ מ7-9) , ולא לפחד להחנות אותו רגע מחוץ לפלאפל כי אולי ישרטו לי אותו.

וכן אני מעדיף להחזיק עשרים שורדים מאשר פנינה אחת סגורה ומשומרת שתצא רק בליווי משטרתי כי היא היחידה בעולם ברמה כזו .

ולגבי המחירים , אני לא רואה איך אינטרס של אספן הוא שמחירים יעלו , אני אספן במספר תחומים , ורק בתחום הרכב אני שומע אספנים שרוצים להעלות מחירים .

אספן אמור לאסוף , לצבור , לא לסחור .

כמה שווה האוסף שלי ? אוסף המטבעות שלי למשל שווה כנראה כמה אלפים, אבל אני לעולם לא אבדוק זאת, כי אני פשוט לא אוסף כדי למכור .

התקליטים שלי שווים כנראה כמה מאות אולי אלף ומשהו , שוב לא מתכוון למכור , ומה שנמכר מושקע מיד בפריט אחר .

אגב אם בהמשך חיי אצליח להרוויח סכומים נאים , אני בהחלט אשמח לשפץ גם רכבים לרמת המקור, אבל תמיד ישארו לי גם רכבים ישנים שפשוט כיף לנסוע בהם.

כמובן שכל אחד יעשה את מה שעושה לו טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...