Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש אחר ג'אנטים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי כמה שאלות בנוגע לחישוקי סגסוגת...

1. האם חישוקי סגסוגת של כלי רכב לשטח (לא ממש כלי-שטח, יותר רכב פנאי CR-V) שונים מחישוקי סגסוגת למכוניות פרטיות רגילות?

2. האם אפשר לשים כל גודל של חישוק שארצה על צמיג של 205/70R15? ואם לא, איזה גודל של חישוק אני צריך.

3. הבנתי שיש עוד מכוניות על צמיגים רחבים כאלה (אמנם עם חתך יותר נמוך, אבל רוחב הצמיג זהה), האם אוכל לקחת חישוקים של רכבים כאלה ולשים אצלי במידה שרשומה לעיל?

4. מישהו מכיר פירוקיות טובות שמשם אפשר לקנות חישוקים? משהו לבדוק בעת קניית חישוק משומש חוץ ממראה חיצוני טוב (מבחינת פגיעות, לאו דווקא יופי.)

5. צריך לאשר משהו כאשר אני מחליף חישוק?

6. מה זה אומר OFFSET של חישוק/צמיג/מכלול הגלגל בשלמותו?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

בכללי, לא מומלץ לקנות "ג'אנטים מגנזיום" מפרוק, או "משומשים" (הגרשיים בכוונה, כולם יודעים למה הכוונה :twisted: )

הסיבה היא כי אתה לא יודע מה עבר עליהם, ואם הם סדוקים מבפנים ואתה לא תראה את זה "אכלת אותה" כמו שאומרים....

הסבירות שמפרוקיות הרכב עבר תאונה הוא יותר גבוהה, וככה הסבירות שהג'אנט ניפגע גבהה...

מה שעולה בזול, עלה ביוקר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שהרכב עובר תאונה אז ג'אנט המגזניום או נשבר או ניסדק (בניגוד לברזל שרק מתעקם)

ולכן קשה לדעת מה המצב של הג'אנט

• תוכן חדש...