Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום.

שמי גיא, בן 29 מת"א מעצב וגרפיקאי בעיתון של המדינה.

אני מודה כי אני חבר די פאסיבי בפורום הנ"ל למרות שלפעמים אני נוטה להעיק עליכם בשאלות מטופשות לגבי הפונטו 90 שלי, אבל.......... חברים יקרים (וכאן מקומם של דברי הפרידה העצובים) לפני שבוע בדיוק נמכרה הפונטו ודמעותי שנזלו הן, הן הלו שמילאו את נחל איילון בשבוע שעבר, שכן רכב זה שירת אותי נאמנה יותר משלוש שנים ו..... כדאי שאני אפסיק עכשיו לפני שאפרוץ שוב בבכי.

בכל אופן כרגע אני נטול רכב וכאן חברים יקרים מגיעה בקשתי לעזרה.

אני עיזרו לבחור מסכן שכמוני למצוא את מבוקשו.

אם אתם נתקלים כך סתם פתאום באמצע היום או גם באמצע הלילה באיזו וולקן (92-95) או 16v zx או vtr או ראלי 1600 (97-98) - (עדיפות לוולקן ול-16v) שמחפשות בית חדש ומישהו שיטפל בהן כמו שצריך לתקופה ארוכה אנא צרו עימי קשר בהודעה פרטית או בפלאפון (055-336232) וספרו לי על כך

אם תחליטו לעזור לחבר במצוקה-אני מודה לכם מראש על העזרה

(אני אומנם מאוד לחוץ לקנות רכב מהרשימה הנ"ל אבל היות ואני גר קרוב לעבודה אני לא לחוץ לקנות בכל מצב (מצב הרכב הכוונה)

תודה גיא :lol::mad:

אם מישהו רואה או רוצה למכור vtr/vts או 106 ראלי דור שני אז שלא יתבייש ושירים לי מהר טלפון 055336232 או שישאר הודעה פרטית

פורסם

בלוח פוקוס יש וולקן שתימכר במחיר נמוך יחסית .

היא מודל 94' צבע ירוק בקבוק מטאלי .

הבחור טס לחו"ל לחצי שנה והאוטו עומד .

האוטו מושקע מכנית .

ידני ! צמיגים חדשים ! משאבת דלק חדשה ! ציריוצ חדשות ! ברקסים חדשים ! קלאץ' חדש ! ועוד ועוד.......

אין לי כוח לרשום הכל....

יש לי את הטלפון של הבחור , אבל הוא כאמור בחו"ל..... ( לפני יומיים נחת באוסטרליה.... )

זהו . אגב , אם היית שואל אותו לפני שהוא טס הוא רצה 33 !!!!!! בערך 6/7 יותר מהמחירון !

עכשיו ייקחו בערך מחירון אולי פחות , על זה תריב עם ההורים שלו....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם כבר גרפיקאי בעיתון של המדינה, אולי תעצב ל-CarsForum

(הפורום של המדינה :shock:) איזה לוגו חביב שניתן להדפיס על סטיקרים?

אתה יודע... חבל אם פתאום יתחילו להעלם לך הודעות בצורה מסתורית :wink:

פורסם
אם כבר גרפיקאי בעיתון של המדינה, אולי תעצב ל-CarsForum

(הפורום של המדינה :shock:) איזה לוגו חביב שניתן להדפיס על סטיקרים?

אתה יודע... חבל אם פתאום יתחילו להעלם לך הודעות בצורה מסתורית :wink:

מה זה האיומים א-לה קוזה נוסטרה האלה? :hihi::shock:

:puzzled:
  • תוכן חדש...