Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי ברכב אזעקה של קוברה עם קודן בשלט,

הביטוח מבקש ממני שיהיה ברכב מותקן קודן עם ניתוק עלוקה 1. (שווי של 290 שקלים כולל התקנה)

האם האזעקה עם הקודן שיש לי מתאים לדרישה של הביטוח ?

פורסם

הדרישות הינן לפי "רמת מיגון" נדרשת.

יש לבדוק האם האזעקה שברשותך הכוללת עלוקה (לטענתך) , עונה לרמת המיגון הנדרשת על ידי חב' הביטוח.

אם השלט כולל צירוף מספרים לצורך שיחרור האזעקה, יש סבירות שכן, גם אם לא, ניתן לבקש אישור מאת חברת הביטוח. אם השלט הינו לחצני הפעלה וניטרול רגילים, הרי שנראה שבקשה כזו תדחה.

בכלל, גש למתקין מיגון מאושר על ידי חב' הביטוח לצורך בדיקת ההתאמה, ואפשרות החתמתו על הטופס הייעודי.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לרוב, אם יש לך אימובלייזר מקורי זה מספק את חברות הביטוח (לפחות את שלי)

גיליתי את זה כשהקודן שלי התקלקל, פניתי לחברת הביטוח ונאמר לי שבגלל שיש לי אימובלייזר מקורי אין שום בעייה מבחינתם.

מאז עברו כמה שנים ועברתי כמה חברות ביטוח, לא נתקלתי עד היום בבעייה.

השארתי את הקודן מנוטרל.

פורסם
האזעקה שיש לי מצריכה הקשת קוד בשלט, השאלה האם יש לאזעקה זאת עלוקה ?

נראה שניתן להוסיף עלוקה לאזעקה הקיימת אצל מתקין מורשה של קוברה(ואולי אכן מותקן ברכב, כדאי לבדוק.] .

יש לבדוק עם חברת הביטוח אם האופציה הזו מתאימה להם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...