Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייאשתי מחיפושי מתג לחלון חשמל בארץ.

היבואן רוצה 300 שקל.

בפרוקיות אין, אז רציתי לחפש בחול

באיביי קום מוצגים בעיקר מתגים מאנגליה ושם אין יותר מידי.

בגרמניה המחיר באיזור ה 130 שקל.

רציתי לראות אולי יש עוד איביי(ם) של מדינות נוספות, בהם יהיה אולי את החלק במחיר יותר זול.

איפה עוד מכרו מיצובישי כריזמה אייר?

פורסם

נראה לי שעם הזמן והמאמץ שפותח השרשור השקיע בחיפוש, היה כבר עדיף לשלם 300 ש"ח ולקנות בארץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Black Joker, לא רע.

אבל בגלל שכבר ראיתי ב 80 פעם ופספסתי את המכירה, אז אני מעדיף לקנות ב 80.

ובגלל שאין לחץ לקנות(ניתן לפתוח - לסגור את החלון), מעדיף לחפש איך לחסוך את ה 50 האלה ואולי יותר.

בכל זאת זה חלק משומש ולא חדש. ואם זאת מחלה, אז גם הוא ילך, אז אולי למצוא מספר מתגים ביחד יהיה יותר נחמד ואולי במחיר כולל יותר טוב.

RK

הזמן שלך כנראה מאוד יקר ואתה מרוויח מספיק בשביל לזרוק 200 שקל לזבל, אז שיהיה לך בכיף.

אצלי, בתור סטודנט שעובד פעם ב... יש עדיפות להשקיע את ה200 שקל(ההפרש בין המחיר שאני מצפה לשלם למחיר שהם מבקשים) האלה בדברים אחרים ולא במוסך מיצובישי.

לי אישית לא עולה כסף לחפש וכל עוד אין לי בעיה לפתוח את החלון וזאת רק בעיה אסטתית, מנסה לקנות את החלק במחיר כמה שיותר נמוך.

פורסם

תודה, איביי הולנד יבדק גם.

ולא, ככל הנראה אין עוד דגם עם מתג זהה.

גם בגירסא הקודמת של הכריזמה יש את אותה הבעיה, אך צורת המתג שונה.

פורסם
תודה, איביי הולנד יבדק גם.

ולא, ככל הנראה אין עוד דגם עם מתג זהה.

גם בגירסא הקודמת של הכריזמה יש את אותה הבעיה, אך צורת המתג שונה.

קיים אצלי גם ברכב (כריזמה, לא אלמרה).

הכפתור של חלון החשמל של הנהג רופף.

האמת שבהתחלה זה מאוד עצבן אותי, אבל די התרגלתי ועכשיו אני אפילו לא שם לב.

פורסם

D.liven תודה

אצלי הכפתור לא רופף, הוא פשוט החליט לקפוץ מהמקום איזה יום.

אז בשביל שזה יראה סביר אני משאיר את המתג במיקום שבו הוא אמור להיות מוחזק, אך כדי לפתוח/ לסגור את החלון, צריך להרים אותו וללחוץ על הלחצנים מתחתיו.

פורסם

במסך של איביי יש אפשרות לסמן worldwide לחיפוש סוחרים, ואז תקבל מכל העולם. הרי לא משנה לך מהיכן תקנה.

רק לפני שבוע זה סייע לי למצוא פריט (למטבח) בספרד בחצי עלות (הגלל המשלוח) מארה"ב.

אם יש בעיה עם השפה במייל לסוחר, אם נדרשים, העזר במתרגם של גולל או יאהו.

אני לא יודע איך מחפשים פירוקיות - אולי תנסה ליצור קשר עם חברת ביטוח ולברר דרכם על רכבים של טוטאל לוס.

רעיון מוזר שאולי יעניין אותך: אם זה מתג וקשה להשיגו - נסה לייצר אותו לבד ע"י התכת פלסטיק איכותי (שאז הפיניש נאה יותר) ועיצובו אם או בלי שבלונה מקרטון. קצת קשה אבל עם חלקי לגו זה עבד אצלי לא רע...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
במסך של איביי יש אפשרות לסמן worldwide לחיפוש סוחרים, ואז תקבל מכל העולם. הרי לא משנה לך מהיכן תקנה.

רק לפני שבוע זה סייע לי למצוא פריט (למטבח) בספרד בחצי עלות (הגלל המשלוח) מארה"ב.

אם יש בעיה עם השפה במייל לסוחר, אם נדרשים, העזר במתרגם של גולל או יאהו.

אני לא יודע איך מחפשים פירוקיות - אולי תנסה ליצור קשר עם חברת ביטוח ולברר דרכם על רכבים של טוטאל לוס.

רעיון מוזר שאולי יעניין אותך: אם זה מתג וקשה להשיגו - נסה לייצר אותו לבד ע"י התכת פלסטיק איכותי (שאז הפיניש נאה יותר) ועיצובו אם או בלי שבלונה מקרטון. קצת קשה אבל עם חלקי לגו זה עבד אצלי לא רע...

באיביי קום סימנתי WORLDWIDE ועדין לא קיבלתי את התוצאות של גרמניה רק אנגליה הופיעו(וגם לא כולם).

בכל מקרה, אני צריך לדעת באיזה מדינות מכרו, כדי לדעת באיזה שפות לחפש.

אני מחפש בדיוק את אותו המתג בשביל שיראה טוב על הדלת. אם אני אכין לבד, זה בטוח לא יראה טוב.

לתקן אותו אולי אפשר בפרוק שלו/ חיתוך של הפלסטיק ונסיון להרכיב את הקפיץ ולנסות "לתפוס" את המתג עצמו בצורה כלשהי במקום החלק שנשבר.

אבל אם אני אפרק אותו ואהרוס אותו עוד יותר, אז לא תהיה אפשרות לפתוח את החלון לאחד הצדדים.

בפרוקיות שכן ניסיתי לחפש אין את המתג לאף אחד.

בינתיים מנסה פעם ב... אבל אין יותר מידי כריזמות אייר מפורקות, אז בינתיים לא היה לי מזל עם זה.

ולא, אין לי מושג מה המק"ט.

תאכלס גם יוכל לעזור לי בחיפושים, אם יש למישהו.

פורסם
D.liven תודה

אצלי הכפתור לא רופף, הוא פשוט החליט לקפוץ מהמקום איזה יום.

אז בשביל שזה יראה סביר אני משאיר את המתג במיקום שבו הוא אמור להיות מוחזק, אך כדי לפתוח/ לסגור את החלון, צריך להרים אותו וללחוץ על הלחצנים מתחתיו.

גש לחשמלאי רכב ובדוק עמו,האם ניתן להדביק חזרה את הכפתור.

אם הכל עובד,זה נראה לי פתרון טוב יותר מכל הכאב ראש הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

וואלה קשה למצוא. אפילו לאיחוד האמירויות (או שאיך שיקראו להם) הגעתי - ונאדה.

אולי תנסה לשאול את מחלקת השרות של היבוא מהו המק"ט? ממילא אין אצלם.

שמו של החלק electric window switch. אבל יש גם electric windowl lifter. (הכוונה לא לכל המנגנון)

עזוב את בצד הסמנטי - העיקר שתמצא מה שאתה צריך.

תגגל window+switch+Mitsubishi+carisma. זה מוביל להרבה אתרי מכירה, רק שלמעט מהם יש קטלוג (זה הגיוני כי יש מאות אלפי פריטים מכל סוגי הרכב). בחר ספק שנראה בסדר והשאר פרטים, אולי תופתע במייל מהם.

לדוגמה: (היה גם משהו עם yard שנראה מעניין - רק שלא נשמר לי הקישור) http://www.autopartstrader.co.uk/carparts/mitsubishi/carisma

יש כזה, מקולט, אולי יתאים?

http://www.shopadilly.co.uk/Auctions/mitsubishi%20electric מקולט ספייס

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...