Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216 - בעיה בהילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רובר 216 ידני שנת 1999

בזמן הנסיע אני מעביר להילוך 3 או 4 לא משנה אחד מי הם וברגע שאני לוחץ על הגז התורים שלי עולים ואני משחרר קצת

את הגז ולוחץ על הגז לעט ולא מהר אז הכל בסדר. מה זה יכול להיות?

תודה מראש על העזרה

פורסם

אני מבין שזה קשה, אבל תנסה להסביר את אצמך יותר ברור.

אולי אתה מתכוון שברגע שאתה משלב להילוך 3 או 4 אז הרכב לא מאיץ ורק מד הטורים עולה? עד שאתה אוזב את הגז ולוחץ עוד פעם לעט?

ועם העניין כך אז תעשה ניסוי קטן, תעמיד את הרכב במשטח ריק ככה שלא יהיה שום דבר מלפני הרכב תרים בלם יד חזק, תשלב ל3 או 4 ותרים את הקלאץ' תראה עם הרכב מתחיל לחנק עם לא נחנק אז הקלאץ' מחליק וצריך לאחליפו, עם הרכב נחנק אז תחכה לתשובות של מומחים

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
אני מבין שזה קשה, אבל תנסה להסביר את אצמך יותר ברור.

אולי אתה מתכוון שברגע שאתה משלב להילוך 3 או 4 אז הרכב לא מאיץ ורק מד הטורים עולה? עד שאתה אוזב את הגז ולוחץ עוד פעם לעט?

ועם העניין כך אז תעשה ניסוי קטן, תעמיד את הרכב במשטח ריק ככה שלא יהיה שום דבר מלפני הרכב תרים בלם יד חזק, תשלב ל3 או 4 ותרים את הקלאץ' תראה עם הרכב מתחיל לחנק עם לא נחנק אז הקלאץ' מחליק וצריך לאחליפו, עם הרכב נחנק אז תחכה לתשובות של מומחים

תודה רבה

• תוכן חדש...