Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר אם אני מבין נכון, החלק האחורי של הרכב פשוט נוסר והוחלף בחדש? בגלל זה החיבורים לא מקוריים?

יצא לי לדבר עם הבעלים הראשון של הרכב. מסתבר שכשהרכב היה בן שנתיים נכנסה בו משאית מאחורה בזמן שעמד ברמזור. הבחור החזיק ברכב עוד שנה וחצי ולאחר מכן מכר אותו לסוחר שהזדהה בהתחלה כ"מוסכניק מחיפה".לפי טענתו הוא קנה ממנו במחיר מחירון.

הבחור שאני שקלתי לקנות ממנו (הוא יד 2 בעצם) קנה את הרכב מאותו סוחר בלי לדעת שזה סוחר. מיותר לציין שבבדיקה שהוא עשה בזמן הקנייה הרכב יצא נקי כמעט לחלוטין (מצויין שהייתה תאונה קלה מאחורה), כנראה קומבינה של הסוחר עם מכון הבדיקה.

ועכשיו לשאלת השאלות. מה הרוויח אותו סוחר מכל העניין?? אם הוא קנה במחירון...

פורסם

לא לא לא!! שאלתי את זה כמה פעמים.

הוא שילם להם מחיר מחירון ולפי מה שהבנתי הוא בכלל לא ידע על התאונה. הסוחר גם לא לקח את הרכב לבדיקה, הגיע, שילם ונסע.

עוד השארות?

פורסם

אני אשאל תכלס ואבקש שלא תפנו אותי לגוגל, אם מישהו מבין בזה אשמח לתשובה.

מה ההשפעה של מה שרשמו לי על הרכב?

נסעתי ברכב מרחק דיי גדול (כ-30 ק"מ עד למכון בדיקה) היינו 3 אנשים ברכב, חלק מהנסיעה הייתה על כביש בין עירוני והגעתי ל-110 קמ"ש, החלק השני של הנסיעה היה בכביש עירוני בנסיעה איטית, חלק ממנה על דרך חצץ, גם פה הרכב נסע ללא שום בעייה, חריקות או התנהגות מוזרה, לא היו רעידות ברכב, לא רעידות בהגה או כל דבר אחר שיכול להעיד על משהו בכל הנסיעה.

חבר שלי שהיה איתי ברכב גם לא הרגיש שום דבר מיוחד.

אז בתכלס, נגיד ויש פגיעה בשלדה, או אפילו יותר מזה נגיד והוא מורכב מ-2 מכוניות כמו שאמר פה אחד האנשים בפורום (למרות שקשה לי להאמין) איך זה ישפיע על הרכב (שואל מתוך סקרנות)?

פורסם
אני אשאל תכלס ואבקש שלא תפנו אותי לגוגל, אם מישהו מבין בזה אשמח לתשובה.

מה ההשפעה של מה שרשמו לי על הרכב?

נסעתי ברכב מרחק דיי גדול (כ-30 ק"מ עד למכון בדיקה) היינו 3 אנשים ברכב, חלק מהנסיעה הייתה על כביש בין עירוני והגעתי ל-110 קמ"ש, החלק השני של הנסיעה היה בכביש עירוני בנסיעה איטית, חלק ממנה על דרך חצץ, גם פה הרכב נסע ללא שום בעייה, חריקות או התנהגות מוזרה, לא היו רעידות ברכב, לא רעידות בהגה או כל דבר אחר שיכול להעיד על משהו בכל הנסיעה.

חבר שלי שהיה איתי ברכב גם לא הרגיש שום דבר מיוחד.

אז בתכלס, נגיד ויש פגיעה בשלדה, או אפילו יותר מזה נגיד והוא מורכב מ-2 מכוניות כמו שאמר פה אחד האנשים בפורום (למרות שקשה לי להאמין) איך זה ישפיע על הרכב (שואל מתוך סקרנות)?

גבר מה נסגר איתך??? עזוב בילבולי מוח על רעידות שקשוקים וכל זה... מה עם בטיחות בן אדם?? אתה יודע מה זה רכב שהיה חתוך לשני חלקים וחיברו אותו?? מה אתה חושב יקרה במצב של תאונה רצינית שלא נדע??

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

פרט למה שכתבו לך בהודעה הקודמת בקשר לבטיחות , זה שיקנה ממך כבר יבהיר לך למה לא היית צריך לקנות.

אין עוד מכוניות בארץ שנדבקת לרכב הזה.

עכשו אני מבין איך סוחרי הרכב חיים טוב.

וכמאמר החבר'ה

הפריירים לא מתים הם רק מתחלפים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...