Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי היום בבדיקה עם רכב והתוצאות היו כאלו:

מנוע- נזילות שמן, לבדוק תצרוכת שמן בזמן עבודה, להחליף רצועת תיזמון לפי הוראות יצרן,ניקוי ותיקון מערכת הקירור/מע' חימום פנימית.

סרן קדמי והיגוי- לתקן זוויות היגוי.

שילדה - פגיעות פח, תיקונים מסביב/מרכב,תיקוני פח וצבע, תיקון בחזית סימני פירוק והחלפת ברגים, הוחלפו חלקי מרכב, הוחלפה כנף קדמית ימנית, פגמים בצבע.

צמיגים- קדמיים פגומים.

העברת כוח- הפרדת מצמד לקויה מבלאי, גומיות מגן לציריות פגומות, נזילות שמן מתיבת הילוכים, חופשים במנגנון הילוכים, שילוב הילוכים לקוי קשה, חריקות בשילוב הילוכים, תושבת, תיבת הילוכים פגומה, רעש וחופש מערכת הנעה.

מה אתם אומרים על בדיקה כזאת - אני נורא נרתעתי מהתוצאות האלה.

הרכב הזה שיך לחברה והם לא מוכנים להחזיר לי את הכסף על הבדיקה הזאת- אני ממש לא יודע מה לעשות הלאה. מישהו יכול לייעץ ?

פורסם

שאלה לי אליך - מדוע אתה חושב, שהם צריכים להחזיר לך את כספי הבדיקה?

מה לעשות הלאה?

שתי אפשרויות:

1. להמשיך לחפש רכב אחר, במצב יותר טוב.

2. החברה תתקן את הליקויים ואתה תקנה את הרכב במחיר מתאים (פחות מומלץ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אגיד לך למה..

אמנם אני יודע שהבדיקה שהם נותנים בהתחלה (שנעשתה על ידם) היא כסת"ח אבל עדיין יש גבול- לא יתכן שהאוטו יהיה תקין לחלוטין ובבדיקה שלי במצב כזה גרוע.

לדעתי זה בזיון שחברה כמו זו שניגשתי אליה מציעה אוטו כזה למכירה. אז זאת הסיבה שלדעתי הם צריכים לשלם- בשבילה שם הטוב שלהם.

ואולי אני תמים ואידיוט... בכל זאת .. פה זה ארץ ישראל.

פורסם

הרכב לא במצב גרוע.

הוחלפה כנף ימנית קדמית.

הצמיגים לא מזהירים.

צריך לטפל בגיר.

זה יכול להסתיים בהחלפת צמיגים ושמן גיר. או שיפוץ גיר (פשוט יש הרבה סעיפים, בדר"כ בכסת"ח יש רק כמה מהם).

תוריד במחיר ותיקח.

משכנתא זה קל

פורסם
אני אגיד לך למה..

אמנם אני יודע שהבדיקה שהם נותנים בהתחלה (שנעשתה על ידם) היא כסת"ח אבל עדיין יש גבול- לא יתכן שהאוטו יהיה תקין לחלוטין ובבדיקה שלי במצב כזה גרוע.

לדעתי זה בזיון שחברה כמו זו שניגשתי אליה מציעה אוטו כזה למכירה. אז זאת הסיבה שלדעתי הם צריכים לשלם- בשבילה שם הטוב שלהם.

ואולי אני תמים ואידיוט... בכל זאת .. פה זה ארץ ישראל.

אין פגיעות שלדה, אין אפשרות להגיד, שהמנוע והגיר תקולים.

האם החברה מתחייבת לתקן את מה שהתגלה בבדיקה?

שתדע, הרבה פעמים הבדיקה של המוכר לא תואמת את הבדיקה שהקונה מזמין (אתה בטח חששת מזה, לכן לקחת את הרכב לבדיקה משלך).

ועוד משהו -יש סיכוי לא קטן, שגם רכב אחר בבעלות חברה יקבל תוצאות דומות בבדיקה .

הבדיקה לא גרועה במיוחד, אבל יש להשקיע ברכב (תיקון נזילות, החלפת גומיות של הציריות, כיוון פרונט, צמיגים).

לגבי מה שרשום על הגיר - כדאי לקבת חוות דעת ממוסך מורשה\מתמחה בדגם הנ"ל (ולא ידוע לנו, משןם מה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...