Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך להגביר אותו? זה מאוד משפיע ומאוד חשוב.

בעיקרון כחדש בתקציב הזה אפשר להמליץ על קיקר CVR או JBL 1204 או סרווין וגה VEGA (ישנם עוד המון אפשרויות זה רק חלק)

כיד שניה אפשר ללכת על סרווין וגה HED או פינקס גולד ZR אלפייןS TYPE

אבל גולת הכותרת בשבילי זה הID12 שראיתי ב600שקל,250RMS של ליגה אחרת. אני מאמין אע קצת מיכוח רק תרוויח.

אבל שוב מאוד חשוב מה הולך להגביר אותו (לא יודע למה יש לי תחושה שזה V12 למיניהם...:shock:)

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בכל מיקרא תרשה לי להניח שבגישור תקבל באזור ה200RMS +- לכן מבין הסאבים שהצעתי הייתי הולך על הסרווין שהוא 200RMS או על הID12 מיד שניה שהוא 250RMS.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...