Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי באודי A6 2000.

קיבלתי את הרכב עם HU של blaupunkt ומחליף דיסקים בתא המטען של אותה החברה (מקורי מהחברה)

החלטתי להתחיל מ-HU ולרכוש את שאר המערכת בהמשך.

(יש לי ציוד ישן, סאב מגבר וקומפוננטים מורל טמפו 5.25 שלא בטוח שאתקין כבר)

ברצוני לרכוש HU לפי מפרט מסויים ואחרי שעות של חיפושים התייאשתי והחלטתי להתייעץ כאן.

אז ככה,

1. תקציב: עד 1500 (בשאיפה לפחות כמובן)

2. תצוגה: אדומה\לבנה או שילוב בינהם. (כל הכפתורים בדש בורד אדומים ולוח השעונים בלבן)

3. יציאות למגבר: לפחות 2, עדיפות ל3

4. כניסת USB: אחת מאחור

5. אפשרות שליטה על סאב

אם יש בלוטוס אז סבבה, ממש לא קריטי

עדיפות לדגם חדיש כמובן

אגב אם מישהו התקין מערכת באודי A6 (שנת 2000) אשמח לשמוע איך הלך :)

כל תגובה תתקבל בברכה :)

חג שמח,

שחר.

פורסם

אם אתה מוצא ביד שניה

או מוסיף כסף לדעתי

Clarion DXZ785USB

יש לו את כל מה שאתה רוצה

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הקלריון באמת הכל כלול בפנים, קצת מסורבל בתפעול כמו שאמרת אבל מכשיר מעולה. תבדוק ביד 2 בפורום יש כמה אופציות טובות בתקציב שלך

A3

K04 Inside

פורסם

אם אתה לא עובד עם המכשיר אקטיבי עם 3 WAY אז זה מכשיר רגיל לכל דבר,זה רק ירקות נוספים כל מה שיש לו,כך שאם תרצה לעבוד אחרת אתה גם תרצה אפשרויות אחרות אז למכשיר הזה יש כל מה שצטרך.

Scan Speak

פורסם

יש למישהו מושג אם בA6 גודל\מידת הרדיודיסק סטנדרטי?

נראה לי מאוד גדול (לא דאבל דין ולא רגיל)..

שוב תודה.

אגב אשמח לעוד הצעות לרדיודיסקים :)

חג שמח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי בסוף את ה - DEH-P5050UB ואני מאוד מרוצה :-]

תמורה מעולה למחיר.

במהלך ההתקנה ניסיתי לחבר לדיבורית ל-MUTE ובצמה שניתנה לי עם הHU לא היה כבל שחור צהוב שיוצא ממנה.

קראתי באינטרנט שצריך לחבר לצמה לשחור צהוב, מישהו יודע להגיד לי אם חייב לרכוש צמה כזו או לחלופין אם למישהו יש והוא לא צריך, אשמח לקבל אחת :)

תודה מראש ויום טוב,

שחר.

• תוכן חדש...