Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום דבר שני ברשות יונדאי גאלופר,אוטו מעולה מבחינה מכאנית אבל הבעיה היחידה שלה היא שיא זוללת דלק בערך 1ל8 משולב אולי קצת יותר וזה TO MUCH לנו,הדלק יכול להגיע בסוף החודש לשלוש אלף שקל אז יצאנו בחיפוש אחר מכונית בעלת שבע מקומות(4ילדים)

והאופציות ההגיוניות הם

Mazda5

קיה קראנס

פג'ו 307sw

קיה סורנטו

קיה קרניבל

סונגיאנג רקסטון

עכשיו אלו הפייבוריתיות מבחינתנו בגלל צריכת הדלק,אמינות

1.אם מישהו יכול קצת לספר לי על הבעיות המכאניות של המכוניות הנ"ל אז זה יהיה מצויין

2.האם אתם מכירים מכוניות נוספות שהם שבע מקומות ועומדות בדרישות של צריכת דלק נמוכה ואמינות

3.ולמה כולם מדברים רעות על הקיה? הם אומרים שזה אוטו עם איכות גימור גרועה אבל מנסיון אישי שלי זה לא ככה

אז למה יצא לקיה מוניטין מלוכלך

תודה מראש לכל חברי הפורום

פורסם

רצוי שתתן אולי תקציב כדי להעמיד את הגבולות (של מה ניתן לקנות ומה לא, וכמובן שנת ייצור).

מה כמות הקילומטראז' השנתי ? (אולי יש לשקול רכב דיזל)

alfa 156 2.5.

פורסם
רצוי שתתן אולי תקציב כדי להעמיד את הגבולות (של מה ניתן לקנות ומה לא, וכמובן שנת ייצור).

מה כמות הקילומטראז' השנתי ? (אולי יש לשקול רכב דיזל)

התקציב עומד על כ 50~~85 אלף ש"ח ודווקא אני מעוניין יותר בדיזל מאשר בנזין מכיוון שאוטו שעובד על סולר בד"כ צורך פחות דלק

• תוכן חדש...