Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, אני לא ידעתי שכ"כ קשה למצוא רכב ביד שניה!!

הלכתי לראות את הרכב, באלנו שעשה רק 78 אלף..

..כל הרכב מלא שריטות של שפשופים ממכוניות אחרות..

אני רואה מכה של פח שהוא יוצא קצת מצד ימין אחרי הדלת הימנית, ושהפנס השמאלי שלה גם קיבל מכה והוא נכנס קצת בפנים.

והכי מצחיק שהיא לא מוכנה להוריד במחיר, אפילו אם במכון אני מוצא דברים היא אומרת שהמחיר אחרון זה 25 אלף והיא לא יורדת שקל יותר, רק התיקוני פח והפנס מאחורה זה 3 אלף שקל אולי.

התחרפנתי לגמריי כבר, מתוך איזה 5 אנשים שהתקשרתי רק רכב אחד ראיתי.

כל השאר או אומרים שהרכב של סבא שלהם סבתא שלהם דודה שלהם...או לא מוכנים לבוא לפגוש אותי, הרי אין לי רכב אז אני מוכן לשלם להם דלק שיפגשו אותי מה הבעיה?

או שאני אומר להם תבואו למוסך בראשון, אז הם רוצים קרוב לבית שלהם בת"א יפו או חולון.:-(

ושאלה: כל באלנו מעל שנת 99 זה סופר באלנו? בכל רכב כזה יש כריות אוויר וABS או רק בגרסה של הסופר?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לך רכב? תנחומי. אני מניח שמתישהו במהלך 25 השנים האחרונות לחייך עלית על אוטובוס. אני מניח שלאחד מקרובי המשפחה או החברים שלך יש רכב שאפשר לשאול לכמה שעות.

זה לא רציני לבקש מהמוכרים שיגיעו אליך עם הרכב, במיוחד כזה מגיע אחרי שיחת הטלפון הראשונה.

וכמו שהבנת, אי אפשר לבדוק רכב דרך הפורום או הטלפון. אין תחליף למראה עיניים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן הבנתי שיש מוסך אמין בראשון לציון קומפיוטסט.

אז מי שאני מתקשר אליו מתל אביב או רמת גן או בת ים, אומרים לא באים לראשון תבוא לפה יש מלא מוסכים פה.

היה בן אדם אחד שהיה מוכן להתחייב לי על מנוע ושלדה אפילו חודשיים אחרי הקנייה, אבל בגלל שאני בלי רכב לא הצלחתי לפגוש אותו והוא כבר מכר..:|

אבל אני לא רוצה רכב אחר, יש לי בערך 25 אלף כולל הביטוח, ואני רוצה רק סוזוקי באלנו.

איזה רכב אחר בסכום הזה הוא 1600 שקל ואמין ולא שותה דלק? הבלנו גם מהיר ונעים לנסיעה.

חלק מאלה שהתקשרתי אליהם שמכרו כבר את הרכב, אמרו לי שהם עשו את זה עם כאב לב גדול.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

לדעתי, תפסיק לרצות סוזוקי באלנו וכל בעיותיך יפסקו.

היה לי חבר שרצה באלנו, לרכב הזה יש שוק של מוכרים הזויים משום מה, שרוצים מעל מחירון על רכב "טוב".

בסוף קנה אסטרה 1.6 יד ראשונה בפחות ממחירון. הרכב היה במצב חדש.

משכנתא זה קל

פורסם

למה אתה אומר "טוב" במרכאות?

תשמע אני נהג חדש, וסה"כ נהגתי רק על בלנו 96 של ההורים שלי והיא נוסעת חלק ומצויין והתרגלתי לרכב הזה.

בגלל זה אני רוצה בלנו, אני לא מבין ברכבים.

מי זה בכלל האדם הזה לוי יצחק ומה השטות הזו? אני נכנס ליד 2 רוצה לברר מחיר מחירון וזה נותן לינק ללוי יצחק הזה.

ואז שם לא תמיד רשום לי המחירון, פעם כן פעם לא..

הבנתי שהמחירון של בלנו 99 זה בערך 18 אלף, ושל 2000 אולי 19 אלף.

אין לי בעיה לשלם מחיר מחירון מלא עם הרכב באמת טוב ונקי מתקלות אחרי בדיקה, אבל כולם גם רוצים מעל המחירון, ועשיתי טעות שהלכתי לראות רכב שהוא בלי תמונה באתר רק בגלל הקילומטרז, באתי אני רואה כל הרכב מלא שריטות והפח דפוק מאחורה.

הכי מצחיק שהדפסתי לעצמי את הזכרון דברים שיש בלוי יצחק לצורך דוגמא, בסוף לא הגעתי לכלום.

אבל נמשיך לחפש, סה"כ אני הכי רואה על הכביש מזדה 323 מהישנות, ואז מקום 2 אני רואה מלא בלנו בכבישים.

אבל את השמורות שאני רואה ברחוב לאף אחד אין סיבה למכור, רק אם הוא נהיה עשיר או משהו?

פורסם

ב"טוב" התכוונתי שכל מי שיש לו רכב יד 2 עם ק"מ קצת קרוב לממוצע, חושב שיש לו אוצר ביד. בגלל קונים כמוך שחושבים שהרכב הזה קליל השלמות.

הרכב ישן, מיושן ולא בטיחותי. אמינותו תלויה יותר באקזמפלר הספציפי מאשר היותו מסוג סוזוקי באלנו.

בנוגע ל"אני לא מבין ברכבים", בשביל זה יש את הפורום. תשאל, תענה. תתייעץ, תקבל המלצות.

משכנתא זה קל

פורסם

מה זה אקזמפלר הספציפי? הכוונה כל רכב מהדגם הזה באשר הוא?

הסתכלתי כבר בפורום בעבר ושאלתי, הציעו לי פיאט אונו, או פונטו ספייס, או לנטיס 323.

פיאט רכב נורא מכוער בעניי ואני לא רוצה פחות מ1600.

יש את האופל קורסה שזה רכב לזקנים, להונדה אני לא מתקרב, סופר לנסר שותה דלק.

יש את המיציבושי קולט, שהן נורא יפות אבל שותות דלק.

מזדה 323 זה רכב יותר יקר ושותה יותר דלק, ולדעתי זה זן של רכבים שהישראלי הממוצע כיסח הרבה יותר.

זה שהוא לא בטיחותי הבנתי...אבל יש את הדגם עם הכרית אוויר + ABS.

בכל רכב שעושים תאונה יש סכנת חיים...מה אני אקנה וולבו עם פח הכי חזק?

אם היה לי כסף מיותר הייתי קונה איזה קורסיקה או שברולט קוואליר, אבל אין לי.

סה"כ המטרה שלי היא לחסוך מוניות שירות, אני נוסע כל יום לעבודה עם מוניות שירות ולוקח לי שעה או שעה ורבע כל כיוון, שב431 זה 20-30 דקות לצד.

פורסם

כל מה שאתה אומר זה סטיגמות תלושות מהמציאות.

לבחור במצבך (נהג חדש=ביטוח יקר=רכב שיעבור חיים לא קלים), הייתי מציע לקנות רכב במחיר נמוך ככל האפשר, ומנגד מתקדם ובטוח כמה שאפשר.

אני במקומך הייתי מחפש אלמרה ידנית, או פולו קלאסיק או ניו פליסיה (רק עם מנוע 1.6).

כולן 1.6 וסביבות 1999-2000, ועולות פחות מהבאלנו וטובות ממנה.

משכנתא זה קל

פורסם

אבל אני עשיתי רשיון על רכב אוטומט בלבד..מה אתה מציע ברכב אוטומטי?

זה שאני נהג חדש לא אומר שאני יהרוס את הרכב, אני נוסע זהיר ולא מתלהב לנסוע מהר או משהו -100-110 גג.

וגם אני נוסע בימין בכבישים מהירים, בשבילי זה רק להגיע ממקום למקום.

הייתי גם לוקח בלאנו שמורה משנת 96 ומעלה, אבל פשוט הצורה החדשה היא משנת 99 ואמרו לי שאם כבר אני קונה רכב אז לקחת משנתון כמה שיותר גבוה, כי אח"כ לא יקנו ממני את הרכב.

פורסם

מה לגבי היונדאי אקסנט לעומת הבאלנו? לגבי בטיחות? מהירות ודלק? רכב טוב או רע יותר?

פורסם

תראה הניסן אלמרה...הכל מאיזה 180 אלף ומעלה ורוצים מחיר מחירון, זה לא שפוי.

איזה עוד אתרים יש חוץ מיד 2?

אגב מה זה העניין הזה שאפשר ללכת להוצאה לפועל של המדינה, ולקחת רכבים שהמדינה עיקלה באיזה רבע מחיר בלי לבדוק?

יש דבר כזה? מישהו עשה את זה?

פורסם

קראתי, טוב כנראה שירדתי מקנייה דרך מכרזים.

ראיתי 3 באלנו שמורות ביד 2......לא היה לי איך להגיע לראות, והמוכרים לא רצו לבוא אליי. תק כל ה3 נמכרו תוך יום.

האם ללכת לראות רכב בלי תמונה שיש לו קילומטרז נמוך? הלכתי לאחד בלי תמונה יצא שהכל מלא פאקים בשסי.

מצד שני, לא הלכתי לאחד שהיה שמור בלי תמונה ונמכר תוך כמה שעות.

המסקנה שלי עם יד 2, זה אם יש משהו שמור לרוץ תוך כמה שעות ואפילו לתת מקדמה.

• תוכן חדש...