Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אומנם האיביזה יותר מהירה, אבל חברים: סיאט זה סיאט \= ואוודי זה אוודי [=

חברה ספרדית מול חברת גרמנית.

אני חושב שאני יודע במה אני יבחר :-D

אם לפי זה אתה בוחר את מכוניתך, הרי שמערכת השיקולים שלך עקומה מאוד. גם טרבאנט יוצרה בגרמניה, ואם היית חי בתקופה שבה היא יוצרה, קשה לי להאמין שהיית מעדיף אותה על פני חלופות לא גרמניות.

מעבר לכך, זה לא שמדובר כאן בשני יצרנים שונים. כלומר: במוצהר הם כן שונים, אבל בפועל מדובר באותם מכללים ואף בשלדות משותפות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לך את אלפא מיטו ושירוקו שיכנסו לך בתקציב בגירסאות מוחלשות.

מכוניות יפיפיות חסכוניות ומהירות יחסית.

גם יותר קלות לעיקול לנהג חדש מאשר הFR.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

ברור לך שזה די שטותי, כן?

במידה והוא חסר ניסיון, גם מיטו 120 ושירוקו 122 יהוו סכנה מסויימת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רבותי, עוד שאלה מפי.

באתר cars walla רשום שמכונית ה audi a1 מכילה 5 מקומות ישיבה.

בעוד שבתמונות, רואים בבירור שאפשר לשבת 2 מקדימה ו 2 מאחורה (4 סהכ).

האם האתר וואלה טועה?

פורסם

מצטרף להמלצה על הפולקסווגן, מבחינת מראה ופוזה (משהו שצעירים מאוד מחפשים) היא "מוחצת" את הסיאט ואפילו את האודי לדעתי. מה גם שהיא מגיעה עם מנוע 1.4 טורבו כמו של האוודי עם 122 כ''ס רק על חבילה הרבה יותר יפה. תסתכל סרטונים שלה ביוטיוב ותבין על מה אני מדבר. בטווח מחירים הזה למישהו בן 17, שירוקו 122 מתאימה בול.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

ידידי האיביזה FR עולה בחברה כ150 אלף שקל ואין עלייה שום הנחות כמו על שאר דגמי האיביזה.

בנוסף מחיר הביטוח עלייה הוא יקר מאוד ובמיוחד שמדובר בנהג חדש+נהג צעיר.

לי יש את האיביזה FR כבר 5 חודשים ואני מאוד מרוצה מהרכב,רכב חזק מאוד וחסכוני בדלק,אני עם פול שהוא 250 שקלים עושה בין 450-500 ק"מ,וזה עם נסיעה רגילה לא חזקה מדי אבל פה ושם האצות.

ולRS היקר אם אתה לא מבין מה אתה מדבר אז משפט חכם אומר"סייג לחוכמה שתיקה".

האיביזה קופרה והFR 2009-2010 שונות רק בניהול מנוע(צי'פ) ובמתלים קשיחים יותר של הקופרה.

מחשב הניהול של הקופרה הוא קצת חזק יותר שהרי גם אותו אפשר לקנות בארץ במחיר של 2500-3000 שקל והוא מעלה את האיביזה FR להספק כוח סוס גבוהה משל הקופרה שהוא בערך 195 כ"ס.

אגב גם לFR וגם לקופרה נמכר אותו הצי'פ ואת שניהם הוא מעלה לבערך כ200 סוסים.

פורסם

מבלי קשר למה שתבחר בסופו של דבר אתה כנראה בכוון של רכב עם הרבה כח יחסית לנסיונך על הכביש.

על מנת להפחית סיכונים מיותרים לך ולסביבתך מומלץ לקחת קורס נהיגה מתקדמת שילמד אותך איך לשלוט ברכב ולהשתלב בסביבה בצורה בטוחה ונכונה.

פורסם
ולRS היקר אם אתה לא מבין מה אתה מדבר אז משפט חכם אומר"סייג לחוכמה שתיקה".

האיביזה קופרה והFR 2009-2010 שונות רק בניהול מנוע(צי'פ) ובמתלים קשיחים יותר של הקופרה.

שלומי היקר, הבנת הנקרא שלך חלושה.

ציינתי שההבדל המשמעותי בתחום הדינמי מגיע מצד הקופרה. ה-FR פחות "חזקה" בתחום, אך עדיפה על פני ה"ספורט" הסתמית.

בנוסף לכיול מתלים וניהול מנוע שונה, גם כיול מערכת ההיגוי מעט שונה.

ואגב - ההבדלים הנ"ל קיימים גם בדור הקודם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...