Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מחיר (סובארו 83 ב10K ש"ח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדמנות לקנות רכב מסוג סובארו סטיישן 4X4 1800 דגם אמריקאי (הגה כוח אורגינאלי חלונות חשמל לוח מכוונים דיגיטאלי מקורי) 1983 מצב מכאני מעולה (עמד 7 שנים על ליפט) מחיר 10,000 שח- האם המחיר סביר ?

תודה מראש,

מור

פורסם

חשבתי וחשבתי על זה, ונראה לי שלמרות שלא מדובר (עדיין) ברכב אספנות, בפורום אספנות תוכל לקבל תשובה טובה יותר מאשר בפורום הייעוץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

"סביר" בעיני מי?

מרבית הנוהגים על הכביש, יאמר כי בכפוף שלרכב יש טסט, סביר לשלם עליו 3,500 ש"ח (מחיר הגריטה)

'מורעל' סובארו - יאמר כי עבור רכב ראוי - הרי שמדובר ב- 'מציאה' אמיתית.

כל אחד, ומתחם ה"סבירות" שלו.

לעניות דעתי, אשר אינו נמנה על 'מורעלי הסובארו', וזוכר את השנים בהם הרכבים הללו היו חדשים, הרי שהרכב המדובר היה בשעתו 'ספינת הדגל' של חב' סובארו: מדובר ברכב נאה מאוד לזמנו, אשר ניחן באמינות ה'סובארואית' ידועה ומוכרת לטובה - ובוודאי כאשר מדובר על רכב שמור - המחיר סביר לחלוטין:

כאחד אשר 'זכה' לשפץ יותר מרכב אחד, אוכל לאמר כי העלות לבדה של שיפוץ סביר לכל רכב מגיעה בסופו של הליך לסכום המתחיל באותם 10K, ובקלילות יכול להכפיל עצמו, לשלש, ואף הרבה יותר.(ממש לא רלוונטי 'בכמה קנית').

ההחלטה שלך.

פורסם

אם מדובר בגיר אוטומטי, אז תבדוק אותו אצל מישהו מקצועי, ולא סתם להעיף מבט,

ו"עמד 7 שנים על הליפט" ו"מצב מכאני מעולה" לא ממש מסתדרים, העניין נשמע קצת מחשיד

היה לו טסט כל הזמן הזה? למה עמד על ליפט? למה לא השתמשו בו?

אני מציע לך לבדוק את הרכב , הן מבחינת מצב רישוי, וגם מכאני, ובמיוחד חשמלית, (אם זה דגם שמצוייד עם מנוע מוזרק), (כולל מערכת מזגן) כי מערכת החשמל והמיזוג מתבלות עם השנים וכשהרכב לא נוסע אז על אחת כמה וכמה.

הדגם שאתה מתאר נדיר מאוד מאוד, ויש כאלו בודדות , אחרי בדיקה (מינמום מוסכניק שאתה סומך עליו) תקבל אינדיקציה על המצב, ועלות תיקונים ,

ותחליט אם שווה לך,במקומך הייתי לוקח לבדיקה לפני קנייה, ומקבל מידע מדוייק על מצב הרכב,

בכל מקרה זה רכב נדיר, ומאוד מיוחד, חבל שאין כאלו יותר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היות הדגם הנדיר המחיר בהחלט סביר .

ואל תשכח שתמיד אפשר להתמקח על המחיר.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

מה מצב הפח???!!(סובארו מהשנים אלה סובלות מאוד מריקבות!) ,צבע? פנים? טסטים?

אם הרכב שמור מאוד אז זה שווה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

שווה שווה גם עם הפח במצב גמור עניין של 4000 אלף שקל יכולים לסדר את זה.

סטיישן ועוד 4X4 שווה אבל דיבדוק את העניין של הגיר האוטומט.

בהצלחה

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

מנסיון שלי, מצב הפח חשוב יותר מהמצב המכני, אם היא רקובה, אז ספק אם 10,000 ש"ח נוספים יספיקו לפחחות וצבע רציניים.

מבחינה מכנית קל יחסית להשיג חלפים.

"כדאי" או "כלכלי" זה בטח לא, אבל כמחיר עבור מה שמתחשק הוא לא נורא, בעיקר אם הרכב במצב טוב.

גם היום הוא נדיר, ואין ספק כי עוד שנים מעטות יהיה רכב אספנות נדיר ביותר.

בכל מקרה, סביר להניח כי התחזיקה תאמיר תוך זמן קצר על מחיר הרכישה.

פורסם

הרכב הזה במקרה בצבע "חום זהב סובארו" , ועם גנטים של פזו' ?

כי אם כן, אז אני מכיר אותו הוא היה פעם ב2002 או 2003 בראשל"צ ,אז רציתי לקנות אותו , בסוף לא קניתי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני דווקא כן נמנה על מורעלי סובארו ולדעתי כדאי לשים את היד על הרכב.

אם האוטו בלי טסט 7 שנים קח בחשבון שאי אפשר להעביר בעלות מה שאומר שהדבר ההגיוני הוא לערוך זכרון דברים לקחת את הרכב אליך ולכסות אותו עד 2013.

ב2013 תוכל להעביר בעלות ולהתחיל להשקיע כספים ברכב שרשום על שמך ולא על שם מישהו אחר (שגם יכול להתחרט ולכן לא משקיעים שקל בשיפוץ עד שלא מסדרים בעלות).

בכל מקרה לאור הנקודה הנ"ל אני לא הייתי קונה את האוטו עכשיו ב10K אלא יותר בכיוון של 5K בהנחה שמצב הפח בסדר.

מבחינה מכאנית החלפת כל המכלולים ברכב לא תגיע ל10K כך שמבחינה זו אין לך מה להירתע גם אם מצב הרכב ירוד. לעומת זאת שיפוץ פחחות ברמה סבירה ומעלה יעלה די הרבה כסף ולכן כדאי מאוד להעריך את מצב הרכב מבחינה זו לפני שרצים לקנות.

בכל מקרה אם אתה מחליט לוותר על הרכישה אשמח לקבל פרטים, אותי אישית הרכב הזה מאוד מעניין.

פורסם

תודה חמה לכל העונים בשם החבר שלי...(שמבין המון במכונאות אבל אין אצלו אינטרנט)

אין על גברים, איך שאתם מבינים בכל העיניינים האלה, שנראים לי תמיד מעבר להרי החושך...

מצד שני, אתם גם המצאתם את המכוניות:)

מור

• תוכן חדש...