Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקבל חוות דעת על מאזדה 3 אקטיב 2008. הייתה בליסינג עד עכשיו עם 50000 ק"מ, בדיוק 3 שנים על הכביש, אחרי טסט, דיברתי עם הנהג שהרכב היה אצלו בליסינג (לא נראה לי שיש לו אינטרס לשקר) ולטענתו לא חרש עליו, לא הפך אותו לג'יפ שטח או משהו בסגנון וטען שהוא מהאנשים הזהירים. הרכב עבר בדיקה בקומפיוטסט - הכל תקין.

דעתכם חשובה לי, האם שווה לקנות ב-75000 ש"ח? המחירון 86000.

איך המאזדה 3? רכב אמין? נוח? מרווח? בטיחותי? נהיגה נוחה? טיפולים יקרים? חלפים יקרים? תחזוקה באופן כללי יקרה? הבנתי שיש לרכב צמיגים עם חתך נמוך ורחבים יותר מהשאר, על איזה מחירי צמיגים מדובר?

אשמח לקבל פרטים נוספים על הרכב.

תדה מראש לכולם.

פורסם
מעוניין לקבל חוות דעת על מאזדה 3 אקטיב 2008. הייתה בליסינג עד עכשיו עם 50000 ק"מ, בדיוק 3 שנים על הכביש, אחרי טסט, דיברתי עם הנהג שהרכב היה אצלו בליסינג (לא נראה לי שיש לו אינטרס לשקר) ולטענתו לא חרש עליו, לא הפך אותו לג'יפ שטח או משהו בסגנון וטען שהוא מהאנשים הזהירים. הרכב עבר בדיקה בקומפיוטסט - הכל תקין.

דעתכם חשובה לי, האם שווה לקנות ב-75000 ש"ח? המחירון 86000.

איך המאזדה 3? רכב אמין? כן נוח? לא בנסיעות ארוכות בגלל מתלים קשים מרווח? מקדימה בסדר מאחורה לא כל כך בטיחותי? כן נהיגה נוחה? שאלת כבר אם נוח טיפולים יקרים? לא יותר משאר המשפחטומטיות 1600 חלפים יקרים? תחזוקה באופן כללי יקרה? עקרונית אם אין בעיות מעבר לטיפולים שוטפים אז לא יקרה במיוחד הבנתי שיש לרכב צמיגים עם חתך נמוך ורחבים יותר מהשאר, על איזה מחירי צמיגים מדובר? לא יודע אבל בטוח שלא הרבה יותר משאר הרכבים בקטגוריה וזה לא אמור להוות שיקול כי צמיגים מחליפים פעם ב3 -4 שנים.

אשמח לקבל פרטים נוספים על הרכב.

תדה מראש לכולם.

תשובות באדום, על פניו נשמעת עסקה טובה אם אתה אוהב את האוטו .

תעשה סיבוב תראה אם מתאים לך הרכב ותתחדש.

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף על קודמי.

אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר, הרכב לא הכי נעים ולא הכי חסכוני כיוון

שאין לו הילוך נוסף.

לגבי המחיר, תקפיד לקבל אישור שהוא היה אצל נהג יחיד, כי אם לא ההפחתה

אמורה להיות גדולה יותר.

סה"כ נראה בסדר גמור, רק השאלה איך אתה מרגיש בנהיגה ונסיעה בו.

• תוכן חדש...