Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני שוקל להחליף את הC3 2003 1.4 אוטומטית שלי או למכור או למסור דרך הטרייד אין של לובינסקי ולקחת PK C3 חדשה או 207 TRENDY.

ממה שהבנתי באתר החדש של לובינסקי לליסינג פרטי, ILEASE, מדובר על מקדמה בסך של בערך 31,000 ש"ח לרכבים שציינתי ולאחר מכן פריסה ל36 תשלומים של 1,000 לערך. בסוף התקופה יש לי 3 אפשרויות, להשלים את היתרה מהמחיר מחירון של הרכב של כ41,000 ש"ח ולהשאיר הרכב ברשותי, או להחזיר את הרכב ולקחת את ההפרש לאחר שהם ינקו ממנו את היתרה, ההפרש כאמור לא ידוע עקב מחירון שונה לC3 ול207 ובכלל, או לקחת את ההפרש ולהשתמש בו כמקדמה לרכב חדש דרכם.

עכשיו היתרונות המידיים שאני יכול לראות כאן, זה החלפה לרכב חדש עם כל המשמעויות הכרוחות בכך. ראש שקט. וגם במעמד הקניה הרכב נרשם על שמי מה שיתבטא במעמד המכירה במחירון גבוה בהשוואה לאותו רכב הרשום תחת חברת ליסינג.

ישנה מגבלת ק"מ 55,000, ל3 שנים ובנוסף הטיפולים במשך 3 השנים שהרכב ברשותי, נכתב, שהם על חשבונם, שזה גם יכול להסתכם ב2,000 ש"ח ל3 שנים. כמובן שהם לא מכסים בלאי של צמיגים ומגבים נרשם שם. צמיגים איכותיים אני לא רואה סיבה שלא יחזיקו תחת מגבלת הק"מ ל3 שנים.

עכשיו אשמח לשמוע את דעתכם, אני מהתרשמות שלי מהרכבים הנ"ל נוטה יותר לכיוון הC3 עקב הרגשה יותר נוחה ונעימה בה, אני מתקשה לראות שינוי במרווח הפנים בהשוואה לדגם המוחלף אך ההרגשה כאמור יותר סולידית אם אפשר לכנות זאת כך.

החשש הוא שלאחר 3 שנים במעמד ההחלטה אם וכאשר אני ארצה להמשיך לרכב חדש הC3 תאבד יותר מערכה בהשוואה ל207 מה שכאמור יצריך מבחינתי הוצאה גדולה יותר למקדמה החדשה. ובכלל אשמח לדעתכם לכדאיות העסקה בכללותה?

פורסם

בתור בעלים של C3 לשעבר (בין הראשונות שעלו על הכביש 11/2002 הייתה אצלנו כמעט 7 שנים) וכיום נוהג על 207 של אשתי (רכב ליסינג) אני יכול לומר לך שאם היו נותנים לי לבחור הייתי לוקח את ה C3 הישנה במקום 207.

היתרון היחיד שיש ל 207 הוא המנוע שפותח עם BMW (אולי ה C3 החדשות גם מגיעות עם אותו מנוע כמו 207 תבדוק).

ירידת הערך גבוהה יותר בסיטרואן, אבל שלנו נמכרה עם 72K ק"מ תוך שעה וחצי מרגע פרסום המודעה ביד 2, במחיר של 2000 ש"ח מעל המחירון. הרכב היה במצב תצוגה בלי שריטה (גם לא שריטה של מכונת שטיפה).

יכול להיות מאד שירידת הערך תתקזז לך עם עלויות ביטוח זולות, בכל מקרה לא מדובר במשהו קריטי, אם תבדוק מחירונים , אתה תראה ש C3 משנת 2004 עולה כמו 206 שנת 2003. ההפרש בין C3 שנת 2004 לבין 206 שנת 2004 הוא כמה אלפים בודדים.

בזכות המחירון הנמוך של הסיטרואן והתמורה הגבוהה שהיא נותנת קל מאד למכור אותה.במיוחד כיד ראשונה עם ק"מ נמוך.

בקשר לעסיקאות עם הטרייד אין, אני במקומך הייתי קודם מנסה למכור לבד, יכול להיות שתופתע ותוך יומיים הרכב יימכר, ומתעקש לקבל הנחה של לפחות 4000 ש"ח על תשלום מזומן.

לגבי דגם ה PK, לפחות ב C3 שהייתה לנו, היא הייתה סטנדרטית לחלוטין, ההבדל בינה ל PK הסתכם בחישוקים קלים, משענות ראש מאחורה וריפודי קטיפה, במחירון זה תומחר ב 9000 ש"ח כשהזמנו את הרכב מהסוכנות, 7 שנים אחרי לא נשאר מזה כמעט כלום, לדעתי חבל על הכסף, אבל לשיקולך.

ה 207 לעומת ה C3 נראית מאד אפורה ומשעממת (במיוחד ה TRENDY - גרסת הבסיס).

סתם לצורך השוואה, ה C3 שלך דגם הבסיס SX משנת 2003 מגיעה יותר מאובזרת מ 206 מקבילה (מנוע 1400) מאותו שנתון בגרסה המפוארת ST, ועולה פחות ממנה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

רב תודות על התגובה!

כן כנראה ללוי יצחק הפתרונים להפרש הלא מוסבר במחיר בין הC3 ל206 שכאמור הן חולקות רצפה דומה ומכללים זהים. אך הC3 גם בדגם הבסיס כמו שאמרת, מגיע מאובזרת.

ממה שראיתי לשני הרכבים C3 החדשה וה207 זה אותו מנוע שפותח בשיתוף ב.מ.וו ואותה תיבה שפותחה בשיתוף פעולה עם פורשה.

פורסם

Ok אז ענית בעצמך ,ואם צריך עוד חיזוקים, מספיק להסתכל בקישור הזה

http://www.citroenet.org.uk/passenger-cars/psa/c3/new-c3/newc3-1.html איך נראית קונסולה מרכזית של רכב משנתון 2010 , לעומת ה 207 המשמימה. (אני אולי משוחד, כי חוץ מפנים הרכב העיצוב החיצוני של ה 207 לא לטעמי).

מה שלא תבחר שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...