Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה רכב עם נפח מנוע עד 2.0 לא מעל,שיהיה בטיחותי וכמה שיותר נוח ,וכמובן שההתנהגות בכביש תהיה טובה ,

ומן הסתם כמה שיותר חדש למרות שבתקציב כזה אני לא מחפש 2010 כמובן.

רכב ספורטיבי או רכב ''מנהלים'',לא משנה לי קצר או ארוך.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

מה כל כך רע באוואו ? מה טוב באוואו צריך לשאול :lol:.

רכב לא בטוח בכלל , מנוע חלש , לא נוח , לא מרווח , מכוער לטעמי.

לגבי שני האאודים , שניהם רכבים מפנקים ואמינים אבל אחזקתם יקרה למדיי.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
אז מה ההמלצה שלך?

סיטרואן C5 :-D.

רכב נוח , בטיחותי , התנהגות כביש טובה , הוא מנוע 2000.

ובתקציב שלך תוכל להשיג כזאת שנת 2006.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

כדי לקבל תשובה רצינית ולא ירידות, פרט:

כמה נוסעים בדר"כ ומקרי קיצון, אופי הנסיעה - עירוני, ב"ע, מאומץ, הררי, מרחק יומי, שיקולים שחשובים לך ברכב (בטיחות, נוחות, ביצועים, חסכון וכדומה), כמה זמן אתה רוצה להחזיק ברכב, כמה כסף מתוך התקציב מופנה ליישור קו, ועוד כהנה וכהנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כדי לקבל תשובה רצינית ולא ירידות, פרט:

כמה נוסעים בדר"כ ומקרי קיצון, אופי הנסיעה - עירוני, ב"ע, מאומץ, הררי, מרחק יומי, שיקולים שחשובים לך ברכב (בטיחות, נוחות, ביצועים, חסכון וכדומה), כמה זמן אתה רוצה להחזיק ברכב, כמה כסף מתוך התקציב מופנה ליישור קו, ועוד כהנה וכהנה.

אוקי אז אני אשתדל לפרט כמה שאפשר:

א. ברמת רוב הזמן אני נוסע ב''ע,כ60 ק''מ כל יום,יש קטע אחד בנסיעה הזאת שרובו עליות,כל השאר כביש ישר

ב. חשוב לי שהרכב יהיה בטיחות ונוח וכמובן שהביצועים יהיו טובים (אני לא מתכוון לרכב ספורט משוכלל)

ג. אני מניח שהרכב ישאר אצלי כ3 שנים לפחות

ד. התקציב מיועד נטו לרכב,חסכתי כעשרת אלפים ש''ח בצד ליישור קו

פעם נוספת המון תודה לעוזרים

פורסם

א. רוב הזמן אני הנהג היחיד,לפעמים אח שלי אבל זה נדיר.

ב. תא מטען סטנדרטי,אין צורך במשהו בגודל של טנק

ג. לא הבנתי בקשר לחניה,אם אתה מתכוון לרכב קטן אז לא,אני לא אוהב את הדגמים הקטנים מידי כמו הסוויפט למשל

ד. שלילי,אישה לא תנהג ברכב.

• תוכן חדש...