Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת NIPPON N10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לפי מה שאני רואה בזאפ יש פיונרים ב7 שמגיעים עם GPS..

עוד 2000 ממש לוחצים לי על התקציב :(

פורסם

GILMIZRAHI אבל אל תשווה איחות של PIONEER ו NIPPON סיני

תיסע פעם אחד לסין ותירה כל המחשרים מה שיש בארץ בקניונים אצל סינים תחת שם אחר

אני כבר מזמן לא מאמין ב (מותג) סיני. תמיד אבל תמיד יש להם בגים, התחממות של צג, קליתת רדיו ח*רה, וחוליי

ו מותג קימת אפס תקלות(אף אחד לא מושלם):-D

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את המכשיר הזה כעשרה חודשים ואני יכול להגיד שעד לאחרונה הוא עבד ואפילו בצורה דיי טובה - רק שלאחרונה המסך הפסיק להגיב ואני מנסה למצוא פיתרון לבעיה . בגדול המצלמת רוורס באיכות טובה + , בלותופ' מצויין עם סינכרון מכשיר ותצוגה בעברית

gps שעובד בצורה טובה בנוסף יש יציאה לאייפון או אייפד וגם לדיסק און קי - איכות תמונה טובה מאוד - בקיצור באמת שהייתי מבסוט על המכשיר עד שהוא החליט להזכיר לי שהוא סיני ולא יפני ...

פורסם

אני אומנם לא עדכנתי אבל בזמנו קניתי את המכשיר ונסעתי איתו שנה וקצת, עבד לי מצוין והייתי מבסוט ממנו עד הגג.

ממשק יותר נוח ומהיר מכל המותגים למיניהם.

בכל אופן, יש לך אחריות שנה.

• תוכן חדש...