Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הכותרת צולעת.

הלכתי לראות רכב עם חבר. הכל פיקס, אחרי טיימינג ורצועת אביזרים.

אבל, יש בקבוק של ליטר נוזל קירור בבגאז' (מדובר בנוזל איכותי, אגב. קסטרול ורוד). חסרים טיפה מים במיכל עיבוי.

הייתם קונים את הרכב? הייתם לוקחים לבדיקה?

תודה!

פורסם

חסרים יותר מדי פרטים כדי לתת תשובה אמיתית.

שנה, קילומטראז', יד, היסטורית טיפולים, מחיר מבוקש ומחירון, תשובת הבעלים לנושא...

מתחדשת*

פורסם

גם לי יש מיכל שמן, נוזל הידראולי ונוזל קירור בבגאז', את אף אחד מהם הרכב לא צריך במהלך היומיום.

כמו שנכתב תן עוד פרטים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לפי כל הבדיקות שערכתי הרכב במצב מצויין. קמ"ז' 150K. מטופל במורשה כמו שצריך, נוסע טוב.

העניין הוא שאצלי בקליאו ספורט הרכב כמעט ולא מאבד מים, אז יכול להיות שמשהו לא תקין. אגב, חסר לו נוזל קירור במיכל.

פורסם

תשאל את המוכר, כל כמה זמן הוא ממלא.

אבל תשאל אותו בצורה כזו, שהוא ירגיש בטוח להגיד לך, ולא שאתה טומן לו פח.

שאל בתמימות: "בתקופה החמה, כל כמה זמן אתה מוסיף נוזל קירור..."

למען הסר ספק, גם אני בעלים של מגאן, וגם אני לפני כל רכב שאני קונה שואל את אותה השאלה (גם לגבי השמן).

אהה, וגם לי יש בתא המטען מיכל של ליטר נוזל ירוק של דלקול (נשאר שם עוד מימי הבעלים הקודם).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חפש סימני נזילה בחיבורים, כתמים ירוקים מסביב לראש, טחינה במים, סימני מים על מדיד השמן וכו'.

בקבוק נוזל קירור בבגאז' לא אומר כלום. גם לי היה עד לא מזמן (חילצתי חבר) רק לבטחון. הרכב לא צורך מים כלל.

חוסר נוזל במיכל עיבוי קצת מחשיד, אבל עשוי להיות גם הוא תמים.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...