Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15,000 ביונדאי I30 CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הרכב הנ"ל מליסינג של ניו קופל (שלמה SIXT). על שימשת הרכב ישנה מדבקה שיש לבצע טיפול ב 15,000 ק"מ.

אתמול התקשרתי אליהם בכדי להזמין טיפול ראשון ולהפתעתי נאמר לי שעידכון שהגיע מהיבואן לפני מספר חודשים מדבר על טיפול ברכב כל 20,000 ק"מ ולא כל 15,000 כפי שהיה בעבר. האם מישהוא יכול להעיד שאכן כך הדבר או שחברת הליסינג מנסה לדחות טיפולים ולחסוך עלויות?

בנוסף כששאלתי האם הם מטפלים במוסך מורשה של יונדאי נאמר לי שכן, מכיוון שכל רכב בתקופת האחריות מטופל במוסכי היבואן. האם זה נכון במקרה של שלמה SIXT? אחריות הרכב היא לשלוש שנים, כלומר כל תקופת החכירה הרכב יטופל במורשה? אני בספק.

אני קורה בפורם הרבה תלונות על התחזוקה הלקויה של חברת הליסינג הזו במוסכים עלומים שכל המטרה היא לחסוך כמה שניתן ולטפל כמה שפחות. האם מישהוא יכול לשפוך אור על הסוגיות הנ"ל במקרה של הרכב הספציפי או רכב אחר עם חברת הליסינג הזו?

פורסם

שלמה סיקסט יכולים לומר הרבה דברים.

המוסך הרשמי שלהם זה רשת אוטו קלאב ואנשים,שקונים מהם רכבים וצריכים תיקונים באחריות לוקחים את הרכבים לשם לתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...