Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2012 עולה על הפרק שוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שכתובים הדבר יגרום לישבוש פעולת אלקטרוניקה, לויינים וכד'. תתחילו להצטייד במצלמות מכאניות של פעם כדי לתעד את זה ובמצפן במקום GPS. תצרבו גיבויים חשובים על מדיה אופטית, כגון DVD-R.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

והכי חשוב, תתחילו לאגור גפרורים, מים, מלח, סוכר, אורז, איטריות, שימורים, מזון מיובש, ושאר הירקות.

לדעתי גם מומלץ להתקין פלדלת (למי שאין) וסורגים על החלונות.

כנ"ל גם לקנות רכב עם קרבורטור או דיזל ללא הזרקה אלקטרונית (רצוי 4X4), ועם גיר ידני (או אוטומטי ללא מחשב).

להתחיל להמיר את החסכונות שלכם לזהב, כי יכול להיות שמטבע ייאבד את הערך שלו במהירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תגיד, אתה חושב שהקרינה ב-2012 תבטל את הקרינה של האתיופים? :wink:

העיניין הזה למעשה מאוד מורכב. בבלוג שלי יש פרסום שכולל קישורים למספר אתרים שמעידים על שימוש באמצאי קרינה נגד אזרחים. אנשים כאלה שמשתמשים נגדם באמצעים האלה, ניקראים TARGETED INDIVIDUALS.

הסימפטומים ששם מתארים לגבי DEW מאוד דומים ואף זהים למה שאני מתאר באתר שלי. אין לי קשר לאתרים האלה ולא ידעתי עד לפני מספר ימים על קיומם. ככל הניראה מוסדות המדינה בחרו קבוצה של עולים מאתיופיה לבצע את העבודה באיזור שלי המשתיכים לאירגון פשע נפטניה שאותה תיארתי קודם כאן על גבי הפורום ובבלוג. אם זאת הייתה סתם נקמה של פושעים על תלונות וכד', זה היה מסתכם בונזליזים. כאן משתמשים באמצעי קרינה רדיואקטיבית, אלקטרומגנטית, אינפרא/אולטרא סאונד ועוד. אמצעים האלה מפותחים בארץ בתור נשק לא קטלני, אבל בשימוש מסויים נשק הזה עלול לרצוח. מכיוון שפועלים נגדינו מטעם מוסדות המדינה, לכן אין מקום מסתור מהם כאן בארץ, וזה מסביר למה תוך זמן קצר הם מצאו אותנו במקום אחר שעברנו.

אין פשוט משמעות לעבור מקום מיגורים. יש מיניבוסים מצויידים בציוד הקרנה שיכולים להפעילו בכל מקום, המכשירים אפקטיביים למרחקים של כחצי קילומטר.

אפשר לצחוק על זה ולהגיד שזה הזוי ואפשר לקבל שיש סיכוי לכך שאפשרות כזאת קיימת. יש אתרים עם צילומים של כל מיני מכשירים, גם בקישורים בבלוג, מגנטרון צבאי רב עוצמה 50KW של 10GHZ למעשה קטן מאוד. מראים איך אפילו מיגרוגל פשוט אפשר להפוך לנשק. יש גם התיחסות לקרינה רדיואקטיבית. גודל של מכשירים רדיואקטיביים למעשה קטן, החל משפופשות של קרינה X שהן קומפקטיות מאוד. בארץ יש תקנות ובקרה על מכשירי קרינה רדיואקטיביים, לכן מפעילי ציוד הקרנה מקבלים את המכשירים האלה באופן רשמי כדי לרצוח אזרחים בלתי רצויים.

בברה"מ וארה"ב כבר בשנות 70' פיתחו ציוד כזה והשתמשו בו נגד כל מיני גורמים. כאן בארץ חלק מדברים שעושים, זה הקטנה של מכשירי DEW גדולי מימדים למשהו קטן ונייד. אין סיבה שמדינה שמסוגלת לשחרר לווין לחלל לא תיהיה מסוגלת לפתח אמצעים כאלה. בתחומים מסויימים כאן בארץ רמת טכנולוגייה גבוהה מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יווו סתמו כבר...

באג 2000 מס' 2.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
העיניין הזה למעשה מאוד מורכב. בבלוג שלי יש פרסום שכולל קישורים למספר אתרים שמעידים על שימוש באמצאי קרינה נגד אזרחים. אנשים כאלה שמשתמשים נגדם באמצעים האלה, ניקראים TARGETED INDIVIDUALS.

הסימפטומים ששם מתארים לגבי DEW מאוד דומים ואף זהים למה שאני מתאר באתר שלי. אין לי קשר לאתרים האלה ולא ידעתי עד לפני מספר ימים על קיומם. ככל הניראה מוסדות המדינה בחרו קבוצה של עולים מאתיופיה לבצע את העבודה באיזור שלי המשתיכים לאירגון פשע נפטניה שאותה תיארתי קודם כאן על גבי הפורום ובבלוג. אם זאת הייתה סתם נקמה של פושעים על תלונות וכד', זה היה מסתכם בונזליזים. כאן משתמשים באמצעי קרינה רדיואקטיבית, אלקטרומגנטית, אינפרא/אולטרא סאונד ועוד. אמצעים האלה מפותחים בארץ בתור נשק לא קטלני, אבל בשימוש מסויים נשק הזה עלול לרצוח. מכיוון שפועלים נגדינו מטעם מוסדות המדינה, לכן אין מקום מסתור מהם כאן בארץ, וזה מסביר למה תוך זמן קצר הם מצאו אותנו במקום אחר שעברנו.

אין פשוט משמעות לעבור מקום מיגורים. יש מיניבוסים מצויידים בציוד הקרנה שיכולים להפעילו בכל מקום, המכשירים אפקטיביים למרחקים של כחצי קילומטר.

אפשר לצחוק על זה ולהגיד שזה הזוי ואפשר לקבל שיש סיכוי לכך שאפשרות כזאת קיימת. יש אתרים עם צילומים של כל מיני מכשירים, גם בקישורים בבלוג, מגנטרון צבאי רב עוצמה 50KW של 10GHZ למעשה קטן מאוד. מראים איך אפילו מיגרוגל פשוט אפשר להפוך לנשק. יש גם התיחסות לקרינה רדיואקטיבית. גודל של מכשירים רדיואקטיביים למעשה קטן, החל משפופשות של קרינה X שהן קומפקטיות מאוד. בארץ יש תקנות ובקרה על מכשירי קרינה רדיואקטיביים, לכן מפעילי ציוד הקרנה מקבלים את המכשירים האלה באופן רשמי כדי לרצוח אזרחים בלתי רצויים.

בברה"מ וארה"ב כבר בשנות 70' פיתחו ציוד כזה והשתמשו בו נגד כל מיני גורמים. כאן בארץ חלק מדברים שעושים, זה הקטנה של מכשירי DEW גדולי מימדים למשהו קטן ונייד. אין סיבה שמדינה שמסוגלת לשחרר לווין לחלל לא תיהיה מסוגלת לפתח אמצעים כאלה. בתחומים מסויימים כאן בארץ רמת טכנולוגייה גבוהה מאוד.

אולי די כבר...? :?

פורסם

לא נעים אבל הבחור עם הקופרה צודק....

הנושא (של צביפר) נטחן דק כבר עשרות פעמים (בכל פעם שמישהו מבקש המלצה למיקרוגל, בכל פעם שמישהו מבקש לדעת שעת הקרנה של סרט,בכל פעם שמעלים את נושא הקרינה ברכבים הייברידים,בכל פעם שמישהו מדווח שכרגע מוקרן פרק של טופ גיר, בכל פעם שמישהו מספר שמכר שלו מסכן ועובר הקרנות בגלל סרטן).

צביפר, אני באמת מאמין לכם שאתם סובלים, במקומכם מזמן כבר הייתי עובר לקצה השני של המדינה אם זה מה שיביא שקט.

תעברו לאילת, אין שם הרבה אתיופים (כולם שזופים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רילוקיישן זה הכי אחי... צביפר במקומך הייתי כבר כותב ספר, הופך לאגדה מהלכת על שתיים בתחום המדע בדיוני, קונה את כל הרחוב \ שכונה \ עיר שלכם ושולך את כל ה"נפנטאים" להלחם בצבי הנינג'ה במקומם. :lol:

ובנימה יותר רצינית, אם עד 2012 אני לא עושה את המיליון הראשון, משכיב חצי מהפלייבוי האוס ( לא כולל הזקן) ונוהג בפרארי F50 עד שאני מקבל נמק ברגליים אז לא עשיתי כלום?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

edan82, תודה על ההמלצה שלך. לצערי הרב מעבר למקום אחר לא יפתור את הבעייה מהסיבות שציינתי בתגובה הקודמת שלי.

CH@OS, לכתוב ספר על כך - זה רעיון טוב, למעשה כל החומר שיש לי בבלוג, אם לסדר אותו קצת אני יכול להוציא ספר. יש כתב אמריקאי שהיה במצב דומה בגלל ספר שכתב על מערכות כמו HARP, אחריו רדפו אנשי סוכנויות חשאיות והפעילו נגדו אמצעי DEW. לאחר פרסום הספר, ארה"ב גירש אותו על כך שחשף סודות שפגעו כלכלית קשה בממשל להרבה שנים קדימה.

שמו של הסופר/עיתונאי דן פרצף.

לצערי גם שמה שאני כותב זאת מציאות ולא מדע בדיוני. אני מבין שקשה לרובכם לקבל את זה, אבל בסופו של דבר מטרה של כל שלטון זה יותר שלטון. השלטון רוצה עדר שקל לשלוט בו, עדר עם מגוון דיעות מסויים, עדר שלא באמת מבין מה קורה, עדר שמאמין לכל דבר בחדשות. זה סוג של MIND CONTROL.

זה ברור גם ששבה לא יבין את הרעב. כאשר הרעב אומר שהוא רעב, השבה יגיד לו: "מה הבעייה, לך תקנה חתיכת לחם ותאכול".

הדוגמא היא אנשים שחונים בחניית הנכה. אומרים "למה שאני ילך 300מ עם ילדה על הידיים וחבילות, יחפש חנייה 10 דקות רק בשביל 5 דקות שאני צריך לקנות סיגריות, שנכה ימתין 5 דקות".

אולי חלק מחברי הפורום חשופים לאותם אמצעי פגיעה, אבל לא מבינים למה פיתאום הם מתעוררים בלילה עם ראייה מטושטשת, סחרחורת, בחילות. חושבים סתם שהם מרגישים לא טוב, לוקחים כדור וממשיכים לישון ומישהו ממשיך לבשל אתכם. מאט מאוד אנשים, יכולים להבין את המצב שבו נתונה משפחתי ואפילו אם בעצמם יהיו במצב כזה, כניראה אפילו אז לא יבינו מה קורה איתם. קשה להבין שפוגעים בכם בעזרת משהו שאתם לא רואים, יש מחסום פסיכולוגי מלהניח שהדבר עלול לקרות. לכן משתמשים באמצעים האלה נגד האזרחים בלתי רצויים.

פורסם

-CUPRA-, אם היית טורח קצת לחפש בגוגל, היית מבין שמה שנשמע לך אמיתי או לא - לא קשור למציאות.

Dan Pertseff

• תוכן חדש...