Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, בשעה 19:30

קיבלתי דו"ח על אי חגירת חגורה מאחור.

מכיוון שהרגשתי לא טוב נתתי לחבר לנהוג.

שוטר עצר לבדיקה שגרתית וגילה אותי ישן מאחור, ניסיתי להסביר לו כי עשיתי זאת רק מכיוון שהרגשתי נורא, הוא נתן לי דו"ח תנועה 250 ש"ח + 2 נקודות למרות שלא נהגתי, האם זה אפשרי? יש להוסיף ולומר שהחבר לא קיבל דו"ח.

בנוסף לכך:

השוטר לא חבש כובע( לפי השמועות זה מבטל)

השוטר רשם בדו"ח את שמי עם שגיאת כתיב קריטית, לצורך העניין דוד במקום דור.

יש עילה לערעור?

תודה ושבת שלום

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חבר חרא. גם הוא נוהג בשבילך וגם אתה רוצה שהוא יקבל דו"ח?

לך שלם וסע לשלום. תלמד לחגור. ולישון בישיבה. אין לך שום קייס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ברוך בואך לפורום

עיין בשרשור דומה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=308855

ולגבי הכובע, אם מנהלי האתר היו מקבלים אגורה על כל פעם שהשאלה נשאלה, הם היו נהפכים למליונרים ועוברים לגור באי פרטי עם חשפניות שמשרתות אותם כל היום. (לא, אי חבישת כובע ו/או חזייה לא פוסלת את הדו"ח)

פורסם

תודה על הקישור, אבל המצב לא דומה, כמו שראיתי הוא רצה להעביר את האשמה אל הנהג, אני לא מעוניין בזה.

יש כמה ליקויים שציינתי שהם מיוחדים למקרה הזה.

פורסם
ניסיתי להסביר לו כי עשיתי זאת רק מכיוון שהרגשתי נורא

לעוף מחוץ לאוטו דרך השמשה הקדמית זה גם כן הרגשה נוראה.

להבא סמן את רכבך כשאתה יושב בו לא חגור, כדי שכולנו נדע להיזהר ולהתרחק כמה שאפשר

מדינה עם תרבות נהיגה דמיקולו :evil::evil::evil::evil::evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ברור שיש עילה לבטל את הדוח, הרי בסך הכל רצית לישון בלי חגורה,

אפילו יש עילה לתביעת השוטר הנ"ל כיוון שהוא הפריע לך לישון.

כתוב מכתב למפכ"ל המשטרה דודי כהן, אולי הוא יוכל לעזור לך.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

קודם כל, אתה חייב להבין דבר אחד, זה שהרגשת נורא, אני משתתף בצערך, זה באמת לא נעים אני מאמין, אבל, וזה אבל גדול, במקרה של תאונה או משהו, אתה עף בכל האוטו וסביר להניח הורג או פוצע קשות את חברך לחיים. מה תגיד אז?

אני מניח שאת לא כל כך בקיא בנהיגה מתקדמת, סרטוני תאונות, מקרים אמיתיים, וסיפורים אמיתיים. זה אמיתי וקיים, בן אדם שלא חגור, עף בכל האוטו, ואם לא בכולו, לפחות לצדדים ופוצע קשות או הורג לעיתים, את חבריו לחיים. תחשוב על זה לרגע...

בנוגע לעניינך, אם תקרא את החוק היבש, תראה שלשוטר יש הסמכות לתת גם לנוסע שלא חגר ובנוסף גם לנהג, על פי שיקולו.

כנראה שבעניין הזה, השוטר הבין את המקרה והחליט לא להעניש את חברך, אלה אותך. זה הכל. והוא צודק. למה שהחבר שלך שנוהג בשבילך וזה לא הרכב שלו, צריך להיות אשם? אומנם לא דאג שתחגור אבל זה די ברור למה.

דבר אחרון, תפסיק עם שמועות או לא שמועות, רק שוטר שבאמת היה מרושל במראו, ובשירות שהוא נתן לה, ואף היה מעליב אותך קשות, ניתן היה עוד לדבר על זה, אבל העניין עם הכובע זהו מיתוס שנעלם מזמן מהעולם. לא זה לא אמיתי ולא מבטלים בגלל זה דו"ח. שוטרים הנמצאים עם כובע, זה מישהו שבדרך כלל כבר עושה מחסום או בדיקות שגרתיות, אם הוא עצר אותך פתאומית, יצא והיה מרושל לגמריי במראה שלו, ניתן להבין, כי זה איש חוק וציבור, אבל לא זה המקרה.

בנוגע לשגיאת כתיב, אם כל הפרטים שלך, מספר הרכב, ת.ז, תאריך, מיקום, שעה ותיאור המקרה ושם חברך, נכונים, אז דוד ודור כנראה בכתיבה מהירה, נראה אותו הדבר ועל זה ממש לא יבטלו לך שום דבר.

פורסם
קודם כל, אתה חייב להבין דבר אחד, זה שהרגשת נורא, אני משתתף בצערך, זה באמת לא נעים אני מאמין, אבל, וזה אבל גדול, במקרה של תאונה או משהו, אתה עף בכל האוטו וסביר להניח הורג או פוצע קשות את חברך לחיים. מה תגיד אז?

אני מניח שאת לא כל כך בקיא בנהיגה מתקדמת, סרטוני תאונות, מקרים אמיתיים, וסיפורים אמיתיים. זה אמיתי וקיים, בן אדם שלא חגור, עף בכל האוטו, ואם לא בכולו, לפחות לצדדים ופוצע קשות או הורג לעיתים, את חבריו לחיים. תחשוב על זה לרגע...

בנוגע לעניינך, אם תקרא את החוק היבש, תראה שלשוטר יש הסמכות לתת גם לנוסע שלא חגר ובנוסף גם לנהג, על פי שיקולו.

כנראה שבעניין הזה, השוטר הבין את המקרה והחליט לא להעניש את חברך, אלה אותך. זה הכל. והוא צודק. למה שהחבר שלך שנוהג בשבילך וזה לא הרכב שלו, צריך להיות אשם? אומנם לא דאג שתחגור אבל זה די ברור למה.

דבר אחרון, תפסיק עם שמועות או לא שמועות, רק שוטר שבאמת היה מרושל במראו, ובשירות שהוא נתן לה, ואף היה מעליב אותך קשות, ניתן היה עוד לדבר על זה, אבל העניין עם הכובע זהו מיתוס שנעלם מזמן מהעולם. לא זה לא אמיתי ולא מבטלים בגלל זה דו"ח. שוטרים הנמצאים עם כובע, זה מישהו שבדרך כלל כבר עושה מחסום או בדיקות שגרתיות, אם הוא עצר אותך פתאומית, יצא והיה מרושל לגמריי במראה שלו, ניתן להבין, כי זה איש חוק וציבור, אבל לא זה המקרה.

בנוגע לשגיאת כתיב, אם כל הפרטים שלך, מספר הרכב, ת.ז, תאריך, מיקום, שעה ותיאור המקרה ושם חברך, נכונים, אז דוד ודור כנראה בכתיבה מהירה, נראה אותו הדבר ועל זה ממש לא יבטלו לך שום דבר.

דבר אחרון, אתה באמת חבר חרא, ומאחל לאנשים כמוך להרגיש על בשרם פעם אחת מזה לעזור ולהדפק מזה, כמו שכמעט עשית לחבר שלך. תגיד לי, אתה רציני? אתה כועס על זה שהחבר שלך לא קיבל תדו"ח? אתה אמיתי או מה? או שאתה מנסה לתפוס פה איזהפ רינציט שכאילו עבדו עלייך? מקווה לטובתך שאתה חשבת פעמיים ושהחבר שלך, ממש לא קורא את הפוסט הזה וממש לא חבר בקהילה הזאת, כי אם כן... חבל.

איפה אני כועס עליו בדיוק?!

במידה והוא היה מקבל דו"ח הייתי מבקש שהנקודות והקנס יעברו אלי, אני רק ציינתי את העובדה שהשוטר החליט לא לתת לו דו"ח וזהו, איפה מהדברים שלי משתמע שרציתי? ובמידה והשוטר לא היה מסכים, הייתי משלם את הקנס במקומו.

וזה דוד ללא עוררין, לא דור ובכתיבה מהירה זה לא אמור להראות אותו הדבר.

פורסם

מתנצל, תיקנתי את עצמי.

בקשר לשגיאת כתיב, רשמתי לך, אם כל הפרטים כמו: תעודת זהות, מיקום המקרה, שעה, השם של החבר של, שם העדים, מספר הרכב, צבע הרכב, פרטי התאונה/אירוע, כולם נכונים וחתמת על זה. אז שגיאת הכתיב בין דור לדוד, בכלל לא משחקת שום משמעות כאן.

ורשמתי לך לגבי הכובע.

פורסם

מסתבר שיש קושי בהבנת הדוח:

נסעת ברכב, לא חגור!!

לכן קיבלת דו"ח. אין שום עילה לביטול דוח כזה,

במיוחד לא עם סיבה כמו שרצית לישון ולא הרגשת טוב.

תישא בתוצאות, ותגיד תודה שמדובר בסך הכל ב250 שקלים חדשים,

ולא ב800 שקל אמבולנס למיון, ו5000 שקל שלושה ימי אישפוז במקרה הטוב.

או ארון מתים 2000 שקל + קבר + כסף לקברן ותרומה לרב - 3000 שקל, במקרה הרע.

שיהיה בהצלחה.

רותם.

פורסם

כן ועוד דבר, תצא מהסרט בבקשה.

רשמו לך את כל הפרטים שבעולם.

בשורה התחתונה, נסעת לא חגור? עצר אותך השוטר, קיבלת דו"ח? תישא בתוצאות. לא מרוצה? תגיש ערעור ותכנס למשפט על 250 שקל, ותצא עם קנס כפול או במקרה הטוב יותר, הרצאה בנושא מהשופטת. בהצלחה במשפט.

רק אל תתלונן בפוסט נוסף אחר כך על התור הארוך שיש בבתי המשפט והאם ניתן לתבוע אותם על זה. כי...לא!

פורסם

השוטר רשם בדו"ח את שמי עם שגיאת כתיב קריטית, לצורך העניין דוד במקום דור.

יש עילה לערעור?

1. זו לא טעות קריטית.

2. כל עוד אין לך פטור מרופא של משרד הרישוי המתיר לך לנהוג/לנסוע ללא חגורה אין לך על מה לערער.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השוטר כתב את שמי עם שגיאות כתיב, דוד במקום דור - לזה קוראים טעות סופר. מה עוד ש-ד' ו-ר' באותיות דפוס (כפי שזה בת,ז, או ר.נ) הן בעלות קוי מתאר דומים ולפעמים אפשר להתבלבל.

- השוטר לא חבש כובע -כתבת בהודעתך הראשונה, ש"לפי השמועות זה מבטל". לפי אותן שמועות זה מבטל את הקנס המקורי אבל תחתיו יבוא כפל קנס.

אני לא מבין אותך.

יש לך רשיון נהיגה. אתה מכיר את חוקי התעבורה. אתה יודע שחייבים חגורה. אתה גם יודע שכדי להיות פטור מחגורה, דרוש אישור רפואי ואז סביר גם שהפטור ירשם בגוף רשיון הנהיגה.

מה חשבת לעצמך כשלא שמת חגורה? לא יתפסו אותי ? יחליקו לי ?

לא שמעת על מרפי ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...