Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושנו אחר מכונית החלטנו ללכת על רנו מגאן.

אחת מהדרישות החשובות שלנו ברכב זה שיהיה תא מטען עם נפח בינוני-גדול.

השאלה היא האם בהצב'ק התא מטען הוא יותר קטן משמעויתית והאם אפשר להוריד את כל גב המושב האחורי , כלומר "לשטח" את המושבים כדי ליצור חלל אחיד עם התא מטען כדי לשים ציוד.

שאלה שנייה היא מה ההבדלים חוץ מהצורה מגרסת הסדאן לגרסת ההצב'ק , בנתוני מחירון יד שתיים ההבדלים הם עוד 5 כ"ס ו6 כריות אוויר לעומת 4 לטובות ההצ'בק. הייתכן שבכל גרסא יש מנוע שונה?

פורסם

לגבי הסדאן אין לי מושג.

ברשותי גרסת האצ'בק 2002 ותא המטען סביר בהחלט בנוסף ישנה אפשרות לשטח את המושבים האחוריים ולקבל שטח אחסון ענקי .

בכל אופן לא הייתי ממליץ על מגאן בשנים האלו עקב התאכזבותי מהרכב מבחינת האמינות .

עדיין אם תרצה אני מוכר את שלי .

פנה אלי בפרטי אם בכל זאת תרצה .

פורסם

שלום גם אני הבעלים הגאה של רנו מגאן .

שלי ידנית 5 דלתות 1600 ועשתה 166 אלף קילומטרים .

אני חושב שהעובדה שיש לי רכב ידני מאני סובל פחות מבעיות (למרות החלפת קלאץ צפוייה )

אני ממש אוהב את האוטו הכן תא המטען של ה5 דלתות יותר קטן מב-4 דלתות אבל אם תירצה להכניס חפץ גדול כמו מכונת כביסה , תנור או טלוויזיה CRT 34 אינץ זה יכנס רק ב 5 דלתות . בנוסף חוץ מכמה נוריות שהחלפתי בווסתי המיזוג (כל נורה 2 שח)

לא היו לי דברים יוצאי דופן והאוטו שלי מראה אמינות טובה יותר מהפיאסטה 2002 של אחי .

אז ככה שלעולם לא ניתן לדעת , מה שחשוב שתבדוק את ההיסטוריה של הרכב ואיפה הוא טופל . חשוב לדעת מתי הוחלפה לו רצועת טיימינג כי חוץ מלהחליף מנוע זה הטיפול היקר ביותר .

חוץ מזה על תוותר על בדיקה מקצועית של מכון מוסמך .

סך הכל אני מאוד אוהב את האוטו הוא נוח ומאשר לי ולבת זוגתי להיות ניידים ממוזגים ומרוצים .

בהצלחה

עוד משהו חשוב , צריכת הדלק של הרנו מגאן מהטובות שיש אצלי זה בין 1-14 ל 1-16

ולהזכיר שזה היה הרכב הבטיחותי ביותר באותם שנים , אתה יכול לבדוק את זה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

כל אחד והניסיון האישי שלו, ברשותי רנו מגן 2002 סדן ידנית, אני נהג מזה כ 30 שנים, זו אחת המכוניות האהובות עלי, רכב אמין נוח זול בכל המובנים, מומלץ.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

למה לא לנסות את הסניק?

אם ברצונכם רכב משפחתי (וגם לאנשים "רגילים"), מרווח ומצוייד בפינוקים רבים - זה האוטו !

תא המטען גדול, שימושי מאוד ונוח להעמסה ופריקה בשכוטת הדלת האחרוית הגדולה. אם צריך יותר נפח - הכסאות האחוריים הם 3 בודדים, זזים בנפרד וניתנים לקיפול מלא.

היתה לי סניק 2002 כ-7 שנים והפגינה אמינות, נוחות, והרבה נחמדות. חסכונית יחסית לאחרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אין הבדל בהספק המנוע, כיוון שהמנוע הוא שווה לחלוטין, 1.6 110 כ"ס.

נפח תא המטען בליטרים הוא גדול יותר בסדאן אך ההעמסה משמעותית יותר קלה ויעילה הודות לפתח רב המידות.

אין לי הרבה מידע לגבי האמינות של הרכב, אני כן יודע שבגרסה האוטומטית הוא סובל מבעיות בקילומטראז' נמוך יחסית. מספיק לבצע חיפוש באינטרנט כדי להבין שמדובר בבעיה סדרתית. מדובר בתיבה מסוג AL4 שפותחה בשיתוף פעולה של פיג'ו-סיטרואן (PSA) ורנו, קיימת גירסה ידנית וכן קיימת גירסה ידנית עם מנוע 1.4 ו- 90 כ"ס שזה כמעט אותו הספק שהיה למנוע ה1.6 של המגאן לפני שנת 00.

בהצלחה

פורסם

תראו איך פתחתי פה על האוטו שלי.

נקרעה רצועת טיימינג והלך ראש מנוע .

אבל קשה להאשים את אוטו אם לא החלפתי את הרצועה למעלה מ3 שנים.

רק את המוסכניק שלי שלא התריע אותי על זה.

לבי הסניק , אין לה צריכת דלק גדולה יותר בגלל המשקל ?

:wink:
  • תוכן חדש...