Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בכל מקום 200.2 למכירה, חדש הוא עולה יקר מידי לטעמי.

כמו שאמרתי, הפניקס הוא זמני.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אחרי שכבר נסגרתי על כל חלקי המערכת אני שוקל איך לחבר הרץ היי אנרג'י 3WAY כמו שצריך.

ברשותי 2 מגברים, זאפקו רפרנס 1000.4 ופוניקס גולד R8:0:4.

הסאב יחובר למגבר משלו שמספק לו 550RMS, בידיוק מה שמתאים לו.

יש לך 2 או 3 מגברים

את הפולק אתה מתכוון לרכוש או שכבר רכשתה .?

בכול אופן אני ממליץ להישאר במצב של שני מגברי 4 ערוצים

ולחפש יד שניה זאפקו רפרנס 360.4 אם אתה מעוניין רק בזאפקו למרות

שיש ב-EBAY יופי של מציאות במחיר של 2000 שח למגבר 4 ערוצים.

פורסם

הפולק כבר אצלי וזה לא ויכוח, החלטתי שלסאב יהיה מגבר משלו בגלל שיקולים שלי ותאוריה שאני תומך בה, לסאב צריך להיות מגבר משלו.

כן, אני רוצה זאפקו, למה? כי אני פשוט אוהב את המגברים האלו, אני לא שולל אף מגבר אחר כגון ג'נסיס אבל יש את אותה האימרה הישנה שמשתמשי הפורום דוגלים בה והיא הגברה אחידה, לפחות לסט הקידמי.

התכוונתי שיש לי 3 מגברים, 2 לסט הקידמי ואחד לסאב.

להביא מגבר מאיביי זה סיכון בסופו של דבר, לך תדע איך המוכר ישלח לך את המגבר, לך תדע מה יעשו עם המגבר במכס וכמה ידרשו על מנת לשחרר אותו ולך תדע אם הוא בכלל עובד.

אני לא שולל את איביי, באמת, אני אפילו אוהב את איביי ומביא משם כמה דברים בקביעות (כמו מיתרים לגיטרה בס שלי) אבל אם אפשר למצוא בארץ זה עדיף.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתה רואה את הכותרת, אני לא חושב ששאלתי בכותרת איך לחבר את הסאב נכון?

יש 2 מגברים, קומפוננט 3WAY שהולך לעבוד אקטיבית, השאלה הייתה מאוד מפורטת מהסיבה הפשוטה שזאת פעם ראשונה שאני עובד אקטיבית ועם כמה מגברים במקביל.

שאלתי איך מומלץ לחבר פעם אחת וזהו, לא רוצה לחבר בתצורה אחת, לכוון במשך חודש ואז להחליף את החיבור וכן הלאה.

בכל מקרה אני חושב שקיבלתי תשובות פה שתואמות לקו מחשבה שלי, פוניקס על הוופרים בגישור וזאפקו על הטוויטרים ומידים.

תודה.

• תוכן חדש...