Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בלובינסקי טרייד סיטרואן C4 SX מודל 2007, יד ראשונה מליסינג שעברה 81 אלף קילומטר, נקייה מתאונות (כך הם אומרים). לאחר התמקחות הם הסכימו להוריד את המחיר מ62 אלף ל60 אלף. בנוסף, הם נותנים גם אחריות לשנה על המנוע והגיר.

נשמע כדאי? האם יש משהו להיזהר ממנו?

תודה

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

מנסיון (עם הרכב שבסמלון שלי ), לובינסקי טרייד זה מקום מומלץ לרכישת רכב.

הרכב היה שייך לליסינג של היבואן (פריים ליס) וטופל במוסכים מורשים של היבואן, עם הסטוריה מלאה של הטיפולים.

תיקח את הרכב לבדיקה במכון שאתה תבחר ותוודא, שכל מה שימצאו בבדיקה יתוקן ע"י לובינסקי.

תבדוק גם אפשרויות לתשלומים ללא ריבית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברים, יש עוד אנשים שיכולים להמליץ\לבקר את הרכב. חיפשתי בפורום התייחסויות לרכבים כאלה בני שלוש\ארבע שנים וכמעט ולא מצאתי.

שמעתי מכל מיני אנשים שהגיר האוטומאטי של סיטרואן הוא לא אמין בעליל ונוטה להתקלקל במהירות. האם יש לשמועה הזו רגליים?

תודה

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

החלק העדין בגיר הם השסתומי לחץ, בחלק מהרכבים הם הולכים מהר יותר ובחלק לאט יותר. במשפחה שלי 206 אוט' עם אותו גיר של C4 שעברה מעל 150K ק"מ ולא נזקקה עדיין לשיפוץ גיר, לעומתה, C3 שהייתה לי נשלחה למרכזי אחרי 60K ק"מ בלבד בשביל להחליף שסתומי לחץ בגיר. עלות ההחלפה כולל עבודה ומע"מ כ 2200 ש"ח.

לגבי לוביסנקי טרייד, קח בחשבון שלאחריות וליישור קו שהם עושים לך יש מחיר מבחינת השקט הנפשי, כל מה שתגלה בבדיקה יתוקן. דבר נוסף, לא נכנסים לשם רכבים עם תאונות שילדה.כל היתר זה כבר שיקול שלך.

בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...