Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין 6,000 ל- 10,000 ש"ח תלוי בחגיגה שתתגלה לאחר הפתיחה.

אם אתה מריץ הספקים אני ממליץ לא לשפץ גיר אלא לבנות / לקנות גיר שיתאים לעומסים החריגים.

בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

חשבת על תיבת DOG?

http://revworksracing.com/cgi-bin/shop.pl/SID=1218021983.8478/page=product.html/product=107

גיר עצבני שבאמת יכול להתמודד עם הרבה כוח.

מקריאות בפורומים מעבר לים אני מבין שאנשים שוברים הרבה תיבות לפני שהם עוברים לתיבה הסדיסטית הזו.

הרבה נהגים מרוצים ממנה, תוכל להתרשם במספר פורומים או אפילו מרשמים של אנשים בפורום שלנו.

חסרון בולט: בגיר הזה אין סינכרונים כך שלנסיעה יומיומית יהיה לך קשה מאוד, זאת אומרת כל פעם שתצטרך להעביר הילוך תצטרך לתאם סל"ד, לחיצות כפולות על הקלאצ' וכו'...

הבנתי שחברה בשם PPG מייצרת לתיבות האלה ערכות סינכרון, אני בכל אופן לא ראיתי כזה דבר.

בכל אופן אם מתאים לשנתון שלך גיר של STI משנתון גבוה יותר, נראה לי הכי מומלץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום חברים,

מה לדעתכם הוא טווח המחירים לשיפוץ גיר מלא לאימפרזה טורבו שנת 99?

תודה על העזרה,

אני גם במצב הזה כרגע, הלך הגיר לפני שלושה ימים וזה קרה בסתם נסיעת יומיום בלחיצה "סטנדרטית" מהילוך שני!

האוטו יהיה כרגע מושבת לפרק זמן, כי כנראה הכיוון הוא קצת יקר וללכת על הסבת גיר קלאץ' ושאר החלקים של STI

לשפץ את הגיר הנוכחי לא שווה כלום אם האוטו עבר שדרוגים וההספק השתנה משמעותית, כי זה עלול לקרות שוב.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...