Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרוב Need For Speed Underground 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי שתהייה לך עיר וירטאלית שבה אתה יכול לחפש מתחרים דומה ל רד ליין אבל זה הולך להיות און ליין כך שזה הולך להיות משהו טוב. דבר נוסף כאחד שראה והתאכזב מאוד מרדליין 1 ו2 בגלל שהמשחק סבל מבעיות באגים קשות, שמעתי שהרדליין זה משחק אבטיפוס למשהו גדלו באמת שהחברה המפתחת הולכת להוציא בקרוב.

אבל אין כמו NFSU!!!

פורסם
אהבתי שתהייה לך עיר וירטאלית שבה אתה יכול לחפש מתחרים דומה ל רד ליין אבל זה הולך להיות און ליין כך שזה הולך להיות משהו טוב. דבר נוסף כאחד שראה והתאכזב מאוד מרדליין 1 ו2 בגלל שהמשחק סבל מבעיות באגים קשות, שמעתי שהרדליין זה משחק אבטיפוס למשהו גדלו באמת שהחברה המפתחת הולכת להוציא בקרוב.

אבל אין כמו NFSU!!!

כשהוא ייצא אני אוריד אותו. אם הוא ירוץ חלק אצלי אני אקנה אותו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אבל אין כמו NFSU!!!

כן בעיות קשות

עם כרטיס מסך של 5200 128MB.

מחשב 2.6AMD 512זיכרון הוא בקושי זז.

זה משחק ענק. כול בורג למנוע אתה קונה זה כזה קטלני. לא נידפורספיד בלחצית כפתור כבר כול האוטו משופר זה מסריח. והאוטו לא צריך תיקונים המצבר כול הזמן בסדר הגיר לא הולך.

ב בד ליין זה אמיתי ! תוריד מהילוך 4 ל1 תראה איך המנוע נסרף. לוקח לפעמים זמן לאוטו להתניע. נכנסים בך רואים את המכה הכול אמייתי יש פונטציאל רב !.

אבל אם כמו שאתה אומר זה רק הבסיס למשחק האמיתי שיצא. זה ישים בכיס הקטן את נידפורדפיד.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

בקשר לרדליין - איך אני מתחרה שם ומרוויח כסף ?

קניתי אוטו, שמתי טיפה שיפורים, אבל איפה אני מרוויח כסף וקונה עוד ?

עד עכשיו מצאתי רק את המצב שמאפשר לך להסתובב בעיר, ואחרי שלא מצאתי איך לעזאזל מתחרים, התחלתי לבדוק כמה התנגשויות חזיתיות הוא מסוגל לספוג...

פורסם
בקשר לרדליין - איך אני מתחרה שם ומרוויח כסף ?

קניתי אוטו, שמתי טיפה שיפורים, אבל איפה אני מרוויח כסף וקונה עוד ?

עד עכשיו מצאתי רק את המצב שמאפשר לך להסתובב בעיר, ואחרי שלא מצאתי איך לעזאזל מתחרים, התחלתי לבדוק כמה התנגשויות חזיתיות הוא מסוגל לספוג...

אתה תראה במפה מכוניות צפצץ להם לפעמים הם לא ירצו כי הם יראו שאתה חובבן

אבל כדי להתחיל להיות מתחרה רציני וגם שם ולעבור קבוצות

תיסע ב11 בלילה אתה יכול עד 4 וחצי 5 בבוקר יש תחרויות פתיחות בלילה בכביש הראשי אתה תראה במפה סמל של דגל סע לשמה ותיתחרה על כסף.

שמע לי. תיקנה טנדר שפר את הצורה שלו. ותוריד לו את הדלותות החלונות שיהיה קל.

אתה תגיע למקום ראשון בכול התחריות. הראשונה ושניה . כול תחרות יש 20 משתתפים

בתחרות השלישית לא תצליח להגיע למקום 4-5 בכול אופן אני לא הצלחתי זה היה קשה בטרוף. יש שמה נהגים. וגם שהייתי פותח את הברז של הגז עד הסוף שהמנוע מתפחלץ מהטורים הגבוהים לא הצלחתי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אני מקווה מאודדדדד שישפרו את השליטה במשחק למשהו כמו הניד פור ספיד 5.

בינתיים 5 הוא הפייבוריט שלי לנהיגה.

5 באמת היה הכי טוב

אבל אהבתי אותו בגלל שהיה את הקטע של המשימות. פחות אהבתי את הקטע שזה רק פורשה.

הניד פור ספיד החדש נראה טוב. הקטע עם הסאונד נראה מצוין! אבל לפי התמונות- יש את אותן מכוניות.... מאכזב

פורסם

לפי התמונות אכן יש את אותן המכוניות, אך לפי האתר הרישמי :

The game will feature new game modes, deep new performance customization and tuning, and more than 30 licensed cars. The game also delivers twice the visual customization upgrades as the original game, providing a staggering 70 billion possible car combinations for total automotive self-expression.

ד"א האתר הרשימי נפתח :

http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/features.jsp

פורסם

אני לא מאמין שרפאל סופסוף מדבר על משהו לא רציני :lol: .

אחלה של משחק, מחכה שהוא יצא. פשוט הייתי מכור לראשון, כי זה מהנה בטירוף.

חלק מהשיפורים במשחק יעברו גם למציאות בישראל,, אתם עוד תראו :!:

פורסם

אבל אין כמו NFSU!!!

לכל מי שהתאכזב מהבאגים אני ממליץ להיכנס לאתר הזה ולהוריד פאטצ'ים

המשחק רץ אצלי משהו בן ז***

http://www.gamershell.com

אם מישהו קצת מסתבך שישלח ה"פ

או שידבר איתי באי סי קיו/מסנג'ר

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...