Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים הינה עברה לה חצי שנה לאחר ששיפצתי את האלטרנטור ושוב הוא מת.

לא התפלאתי כאשר פתחתי אותו לראות שהורכבו חלקים משומשים והולחמו שלוש דיודות בקומבינה במקום התריו המקורי.

בקיצור אין לכם מושג כמה נמאס לי מזה כבר, למרות שהאלטרנטור שופץ במקום שאמור להיות מאוד מקצועי ובעל שם, עדיין לא יצא לי משזה כלום לקחו המון כסף ובקושי חצי שנה עבד, אני מקווה שאני עדיין תופס בתקופת האחריות שהיא חצי שנה למעשה.

אני מצרף תמונה מקווה שתוכלו להסביר לי למה הבורג שמסומן כסטטור אמור להתחבר, יש לי את אותו הווסת אך אין לי את הבורג השלישי.

auto-part-magneti-marelli-voltage-regulator.jpg

Photo0441.jpg

פורסם

תוכל לספר לנו בבקשה היכן שופץ האלטרנטור ? האם היה שיפוץ מלא (קיט), או תיקון מקומי ?

אני יודע שבעלמה בת"א, כאשר אלטרנטור מגיע לשיפוץ, אז מחליפים הכל. (מיסבים, גשר ועוד...).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בדיוק שם הוא שופץ, אני אפילו התעקשתי לקבל את כל החלקים שהוחלפו ואכן קיבלתי הכל, אך עכשיו לאחר שהוא שוב מת פתחתי את המכסה פלסטיק ואני רואה שגם הווסת וגם הגשר דיודות משומשים אז מה הפלא שהוא החזיק חצי שנה בלחץ.

פורסם

הפתרון הכי טוב מבחינתי זה למצוא איפה ניתן להשיג ווסת ומיישר חדשים מעבר לזה כל השיפוצים זה לזרוק כסף לפח נמאס לי מזה כבר, כל פעם מחדש להתקע עם הרכב ולהפסיד יום עבודה.

אולי מישהו בכל זאת יענה לי על השאלה לאן מתחבר הבורג עם הכיתוב סטטור.

פורסם

היי חברים, עדכון קטן היום הגעתי לעלמה עם האלטרנטור ולשמחתי הם תיקנו אותו ללא חיוב למרות שעברה כבר חצי שנה והבחור טען שהאחריות רק לשלושה חודשים אף על פי שבפרוש נאמר לי בפעם הקודמת שהאחריות לחצי שנה.

מה שיותר חשוב הוא שבגל-אור הצליחו למצוא לי ווסת ומיישר זרם חדשים דנדשים כך שאני יוכל לשפץ בעצמי אלטרנטור נוסף שיש לי והפעם אני מקווה שיחזיק הרבה זמן.

אז לכל מי שזה חשוב לו, גם הווסת וגם המיישר תואמים ללנד רובר אחד לאחד, כנראה שגם שם זה אלטרנטור של מרלי.

פורסם

בדיוק שם הוא שופץ, אני אפילו התעקשתי לקבל את כל החלקים שהוחלפו ואכן קיבלתי הכל, אך עכשיו לאחר שהוא שוב מת פתחתי את המכסה פלסטיק ואני רואה שגם הווסת וגם הגשר דיודות משומשים אז מה הפלא שהוא החזיק חצי שנה בלחץ.

בוא הנה, ביאסת אותי לגמרי מהם עכשיו.

עד עכשיו הייתי בטוח שהם מחליפים קיטים והמלצתי עליהם בפורום ולאנשים קרובים.

אני מקווה שהמקרה שלך הוא סינגולרי מחמת ה"נדירות" של האלטרנטור (טוב, זה לא פונטו או מאזדה).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יכול להיות, אבל אם הם היו הוגנים אז היו צריכים להודיע לי על כך שאין להם חלפים חדשים ושהולכים להרכיב לי משומש ולחייב בהתאם מה שלא קרה לצערי.

סתם לסבר את האוזן, הווסת החדש עלה לי 177 והמיישר 180, אני שילמתי 600 ש"ח על שיפוץ עם חלקים משומשים אז איפה פה ההגינות.

מה שמעצבן זה ששומעים לאנצ'יה אז ישר אתה רואה את הסמל של הדולרים אצל בעלי המקצוע בעיניים כאילו אצלי הכסף גדל על העצים.

אפשר לחשוב שזה כל כך קשה בשבילו ללכת שתי רחובות לגל-אור לקנות את החלקים ולהרכיב לי ולצאת הוגן.

• תוכן חדש...