Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי יש להקפיד על ביקורת ובהתאם לנסיבות .

בהתראה קצרה (אם כך היה ) אין מקום להתחיל מסע טלפונים , מיילים , שאלות ובדיקות שהיו אורכים זמן רב

ובכך עלולים לפספס את ההזדמנות .

החשוב הוא שהיו חברים , נציגים המוכנים לייצג את המועדון , להשקיע מזמנם ולהופיע בהתראה קצרה .

ביקורת ביקורת ביקורת ,,, לפעמים זה עלול להוציא למשהו את האוויר מהמפרשים .

קחו הכל ברוח ספורטיבית .

כל הכבוד למייצגים שהופיאו בגאווה .

דרור .

... +1 ...

עדי גולדנברג 13399

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אתמול בדרך להשקת האוסטין בחיפה שמעתי[לחץ עבודה.]לראשונה על התוכנית והתגובות בפורום.

קראתי הבוקר את השירשור וראיתי התגובות הלגטימיות לכאן ולכאן. בדרך כלל אני משתדל לא להגיב ,אולם

הפעם אני רוצה לענות לשתי פרסונות.הראשונה השושנים.איש אשכולות ומשורר, שתמיד אבל תמיד יגיב ברישעות. הדובר הגיב תוך שעתיים או יומיים[אתה משלם לו משכורת?]פעלו כך או כך בקיצור לעולם לא יראה

את הצד החיובי בקשר לניהול אירגון בהתנדבות.

גם הצדיק השני שכן מכיר את המערכת וכנראה יש לו הרבה

זמן מיותר לשבת ולתקוף אקט חיובי,חשיפה במדיה,השקעה של החברים וכולי..ברור ששניהם אינם חברי מועדון

וטוב שכך.הצעתי אליכם,במקום לבזבז את זמנכם היקר על תגובות שלא מעניינות,עשו למען עצמכם ואני בטוח

שיש לכם הרבה מה להציע במקומות ההם,שם תקבלו הערכה והבנה מתאימים.

פורסם
יכולות להיות תשובות רבות. למשל:

• לא היה הרבה זמן לחפש ולקחנו את מי שבא לנו לראש באופן מיידי,
  • לקחנו את מי שידענו שהוא חכם,
  • לקחנו את מי שאף פעם לא השתתף בשום אירוע/צילום/ראיון וכו',
  • לקחנו את מי שתורם הכי הרבה למועדון,
  • לקחנו את מי "שמקורב" למישהו,
  • לקחנו את מי שגר קרוב לאתר הצילומים,
  • בפעם הבאה נפרסם ואז תהיה השאלה למה לקחנו את אלו שלקחנו, מתוך מי שפנה...
  • לקחנו את מי ...

אבל מה זה משנה, השאלה שלך וודאי שאלה רטורית.

והרי התשובה לא תשנה את העובדה. :(

היי אריאל.

נראה שההתלהבות קצת מוגזמת.

במה בדיוק זה מחזק את מעמד המועדון על המפה?

בדיוק כמו שמחזק את מעמד הקבוצות האחרות שהשתתפו -

קבוצת הסורגות וקבוצת המזמזמות.

באופן כללי,

חן חן למי שהקדיש מזמנו והשתתף.

הופעה ייצוגית נאה ומכובדת.

ערב טוב,

אבי נוף.

שלום

לכל השואל לשלומי אני עונה

ה ר ו ב ט ו ב

את הנותר אני משאיר למשכימים עם גלולה מרה בפה

עזיזי אריאל

פורסם

להלן תגובת המועדון:

מועדון החמש נענה ברצון לפניית מפיקי התוכנית '1 נגד 100' .

כלומר, למועדון ניתנה שהות של יומיים להגיש רשימת מועמדים,

- תהליך זה לקח כחודש, ולא היה בשליטתנו. מכאן האשליה שהיה לנו זמן רב לפתוח את הנושא לדיון, הגרלה או בחינה - אך לא זה היה המצב. התקשורת כידוע פועלת לפי הכללים שלה ולא כל חברי/חברות המועדון יכולים להופיע, גם אם הם מתאימים ביותר.

חברים - תנו קרדיט למשרד המועדון ומתנדביו שפעלו לפי מיטב שיקול הדעת בנסיבות אלו, וללא משוא פנים.

רון פז

דובר מועדון החמש

אבישי, אתה צודק במאה אחוז. זו גם דעתי. אישית, רק אתמול בערב שמעתי לראשונה על עצם קיום התוכנית - ואפילו לא הספקתי לצפות בה. הנושא הזה נפל בין הכסאות בחילופי התפקידים במועדון. להבא במקרים דומים אני אדאג ליידע את החברים, בפורום הסגור של המועדון כמובן.

רון

רון , אין היום מועדון שמכבד את עצמו שנוקט במדיניות של הסתגרות . פתיחות שקיפות הם מילות המפתח היום . תתעוררו תשתנו ותשנו. התחושה היא שרק את ההישגים אתם מפרסמים בפורום הפתוח ואילו השאר הכל חשאי , בפורום הסגור.מה יש לכם להסתיר??

גם השתתפות בכזה אירוע ניתן ליידע את כולם בפורום הפתוח כאשר אחד התנאים לייצוג יהיה " חבר מועדון ה-5 לפחות X זמן"

כך אולי תתמרץ מישהו להיות חבר מועדון.:lol:

קשה לי להבין שיש אנשים שחושבים שכל הזמן יש משהו אפל מאחורי הפעולות של אחרים.

יוסי!! אפילו רון רומז שהיה כאן כשל!!

כמו שרון אמר, היו תנאים שנכפו על המועדון (זמן תגובה קצר) והמועדון עשה כמיטב יכולתו להגיב ולשלוח את האנשים שנראו הכי מתאימים בזמן הקצר הזה.

נכון שכיף לתקוף בלי לדעת את כל העובדות, אבל עדיף להימנע מזה כי יש את הסיכוי לצאת אידיוט.

יוסי לשון נקיה , ותקרא את הודעתך אח"כ ותראה מי יצא אידיוט.

ובאשר למשלחת, יש הזדמנות פז, לכל המתלוננים, להרשם ולהופיע באירוע של ימי כף לחיילים בודדים. גם שם יש הפסד ימי עבודה, אין תשלום וכבונוס, יש להוסיף גם את עלות הדלק למכונית האספנות שלכם. כן, תהיה טלויזיה, אבל לכו תדעו איזה רכב יצולם ומה ישודר....

כפי שאמרתי, הזדמנות פז! נראה אתכם.

ענק!!!

בין שאר התנאים הלגיטימיים לתוכנית הבאה או לבחירת נציג מטעם המועדון לארוע כלשהו "השתתפות בלפחות 3 פעולות התנדבותיות בעבר "

[quote=Benni Haspel;2656883.

כמו שאבי נוף כתב:"הופעה ייצוגית נאה ומכובדת".

יישר כח!

בני

בני אתה גדול!! להשתמש במשפט אחד חיובי מתוך הודעה שלמה בעלת גוון ביקורתי, פוליטיקאי היה מכנה זאת הוצאו דברי מהקשרם

טוב.

"משרד המועדון וחברי הוועד האחראים" נשמע יותר טוב?

שוב, אני לא מאמין שמישהו עשה משהו בצורה זדונית.

ומהניסיון שלי עם הפקות טלוויזיה, נשמע הגיוני שהם הציעו רק ברגע האחרון.

אם אכן יתברר שהודיעו לפני שלושה שבועות,(חודש מראש ) אני אתעצבן כי זו פשוט רשלנות, אבל אין לי כל הוכחה שזה מה שקרה, אז אני נותן להם ליהנות מחמת הספק.

ההדגשות בכחול שלי, הערות באדום גם שלי

אני לא חבר מועדון למרות שהוצע לי מספר פעמים להצטרף אליו, גם אם אין לי רכב אספנות.

נכנסתי לשרשור רק היום כי לפי אורכו הבנתי כי לא דנים בשידור אלא במשהו שונה ולצערי צדקתי.

כמי שמכיר במשהו כיצד עובדת תוכנית טלויזיה, הרי בין תפקידי ההפקה ,גם ליהוק התוכנית.

הדרך: או המעוניין פונה להפקה או ההפקה פונה אליו. בשני המקרים תנאי ההפקה הם לא תורה מסיני.

מתקיים בד"כ המשפט כמו שהפרה רוצה להיניק כך העגל רוצה לינוק. ביחוד עם הפניה באה מצד ההפקה.

לכן מתן התראה של יומיים שלאחריו להפקה יש עוד זמן של חודש לבחון את המועמדים , היה בנקל יכול להפוך ל 4-5 ימים למיון המועמדים על ידי המועדון ו 25 יום למיון לבחינה של ההפקה.

גם נימוק שמסגרת הזמן לא מאפשרת לנו ליהוק המועמדים בזמן הקצר אז, הפקה יקרה , או תנו לנו עוד כמה ימים לבחירת המועמדים מטעמנו או להקו אותנו בתוכנית הבאה גם היה מתקבל על ידי ההפקה.

ואז היה זמן לפנות לציבור החברים וכל הרואה עצמו ראוי היה מגיש מועמדות , והיה נבחר מי שנבחר. וגם אז היו רוטנים!!

כאשר תהליך כזה לא נעשה בוודאי שיהיו רוטנים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא חבר מועדון למרות שהוצע לי מספר פעמים להצטרף אליו, גם אם אין לי רכב אספנות..

מועדון החמש הוא מועדון חברים freinds, הרבה מעבר מלהיות חבר member.

לעיתים מזל שאתה "ישה" שכמותך "רן" אינם חברים במועדון, כי עם חברים כאלו מי צריך אויבים.

נכון, גם אני איני חבר מועדון. אולם דוקא בעקבות התכנית הזו, והאחוה שחברי מועדון החמש מפגינים איש כלפי רעהו, אני ככל הנראה אצטרף. כי מדובר במועדון חברים אמיתי, כנראה היחיד בארץ ובטח בעולם הרכב הישראלי.

פורסם

לעיתים מזל שאתה "ישה" שכמותך "רן" אינם חברים במועדון, כי עם חברים כאלו מי צריך אויבים.

נכון, גם אני איני חבר מועדון. אולם דוקא בעקבות התכנית הזו, והאחוה שחברי מועדון החמש מפגינים איש כלפי רעהו, אני ככל הנראה אצטרף. כי מדובר במועדון חברים אמיתי, כנראה היחיד בארץ ובטח בעולם הרכב הישראלי.

צ'יף

אתה מוכן להסביר את הודעתך ומהיכן שאבת את מסקנתך המלומדת. ככל שהדבר נוגע אלי.

לא זכור לי כי בהודעה שלי פגעתי במישהו או במועדון באופן אישי.!!

הבעתי דעתי בצורה מכובדת , איך לדעתי היה צריך לפעול מתוך נסיוני, ומה יש לעשות במקרה דומה בעתיד.

אפילו רון דובר המועדון רומז כי היה כאן כשל אז מהיכן שאבת את העוז לכתוב את אשר כתבת??

כאמור ממתין לתשובה..

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רק אתמול בדרך להשקת האוסטין בחיפה שמעתי[לחץ עבודה.]לראשונה על התוכנית והתגובות בפורום.

קראתי הבוקר את השירשור וראיתי התגובות הלגטימיות לכאן ולכאן. בדרך כלל אני משתדל לא להגיב ,אולם

הפעם אני רוצה לענות לשתי פרסונות.הראשונה השושנים.איש אשכולות ומשורר, שתמיד אבל תמיד יגיב ברישעות. הדובר הגיב תוך שעתיים או יומיים[אתה משלם לו משכורת?]פעלו כך או כך בקיצור לעולם לא יראה

את הצד החיובי בקשר לניהול אירגון בהתנדבות.

גם הצדיק השני שכן מכיר את המערכת וכנראה יש לו הרבה

זמן מיותר לשבת ולתקוף אקט חיובי,חשיפה במדיה,השקעה של החברים וכולי..ברור ששניהם אינם חברי מועדון

וטוב שכך.הצעתי אליכם,במקום לבזבז את זמנכם היקר על תגובות שלא מעניינות,עשו למען עצמכם ואני בטוח

שיש לכם הרבה מה להציע במקומות ההם,שם תקבלו הערכה והבנה מתאימים.

יפה שאתה מגיב, באוביקטיביות וללא משוא פנים , הרי מעולם לא נחשדת כאחד ממובילי המהלכים במועדון!

אגב, את התגובות הכואבות הראשונות כתבו חברי מועדון ואי אפשר לחשוד בהם כלא אוביקטיביים!

זה בסדר לגבות את המועדון וקברניטיו, אבל גם בסדר להגיד "יודעים היתה פה טעות, ולהבא ננהג אחרת"

אתה יודע מה זמי, יותר מבסדר זה מה שמצופה ממך!

לא כל מה שנעשה בחסות החלטות וועד המועדון הוא מבחינת "ראה וקדש" ולא כולם צרכים להסכים אוטומטית עימן.

ניראה לך זמי שזה תקין שדובר המועדון על פי דבריו ועדותו, יודע על פעילות מועדונית בדיעבד?

אבל אתה תמשיך להלל לפאר את המועדון, וכולם ימשיכו להגיד שיורד גשם.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יוסי ידידי

פעילות של מועדון החמש, ולדובר המועדון, הרשמי להזכירך, נודע רק ביום התוכנית....

נו באמת...

תגובת המועדון הרשמית, כרגיל יומים באיחור ולאחר שהסוסים ברחו מהאורווה.

גילגול עיניים לשמיים "מה אתם רוצים מאיתנו זה לא אנחנו זה אתם!"

ועכשיו מישהו יקום ויגיד לי "מה אתה מתלונן אתה לא חבר מועדון....."

נכון, בדיוק בגלל זה! - רן

"ואין נביא בעירו......":lol:

אני בעצמי לא יודע מה יותר טוב למועדון כך או אחרת....

צ'יף אני פה ועל מנת להישאר, ולהעיר את כל הנקודות החשוכות, גם אם זה כואב למישהו - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, זה כן צורם שאתה נותן ציונים לדובר המועדון, לועג לו (וגם כמובן וכמקובל לא מדייק בדבריך), כאילו שהדובר קובע, עושה, מנווט ובכלל הוא משנה ליו"ר. וסלח לי, אתה לא חבר מועדון. אולי זה לא נעים לך לשמוע אבל שוב, אתה לא חבר מועדון והדובר מחוייב לגוף שאותו הוא מדברר (מקווה שכך המילה). אתה וישה וכל האחרים שהולכים בלי ומרגישים עם, לא משלמים דמי חבר אבל יודעים יותר טוב איך לנהל את המועדון.המועדון נשפט על התמורה הכוללת לחבריו ועם כל הכבוד, תכנית טלויזיה היא פרט די שולי ב"תמורה". יחד עם זאת כמה מחברי המועדון עבדו ביומיים ההם קשה מאד והתוצאה מדברת בעד עצמה. כמה אחרים נתנו מזמנם על מנת להופיע. מענין שלא אתה ולא יתר "שוחרי המועדון" זעקו כשהיה ייצוג מכובד למועדון בתכניות טלויזיה אחרות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני אהל'ן

אנחנו נמצאים בפורום פתוח CF

אני מגיב כאשר אני חושב שיש לי מה לומר.במגוון נושאים רב ביותר. מעולם לא ניסו לסתום את פי עקב כך שאני לא חבר במועדון כזה או אחר, אלא כאן בכל מה שקשור למועדון ה-5.

להזכירך מחיקת שרשור שלם שעסק ב RR.

הטענות הראשוניות היו של חברי מועדון שמשלמים דמי חבר והרגישו מקופחים ולא של אנשים מחוץ למועדון.

אז טול קורה מבין עיניך.

בהודעה שלי אמרתי דברים לחיוב אמרתי דברים לשלילה.

מי שירצה לעשות עם הדברים האלה משהו יבורך . לא ירצה גם כן מבורך.

אפילו הדובר החדש כתב שבפעם הבאה הוא יפעל שונה. אז מה לך כי תלין??

אני לא רוצה לנהל אף אחד אני את עצמי בקושי מנהל.

אני גם לא חבר באף מפלגה. אז אסור לי לבקר את מהלכיה.

עדיין מותר לי לבקר או להגיב.

זה מה שיפה בדמוקרטיה. אינך חושב כך??

ואולי הגיע הזמן שתסתכלו על עצמכם בראי ותראו האם אפשר לשפר ולהגדיל את מספר חברי המועדון, ולא ההיפך. אולי???

ואולי טוב לכם ככה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מדובר על נושא הקשור לפעילות חברתית של מועדון ה-5. לא מדובר על פעילות שיש לה השפעה כזאת או אחרת על עולם הרכב, אספנות הרכב וכו'.

כיוון שלא מדובר על נושא עקרוני בתחום המוטורי/אספנות ומיכוון שמדובר על נושא שלא צריך לעניין את מי שאינו חבר - אינני מבין למה הפורום הפתוח דן בשאלה שמעניינת את החברים של המועדון ואותם בלבד.

בעיקר אינני מבין מה ההצדקה שמוצאים אנשים שאינם חברי מועדון לעלות את הנושא.

אני מבין את המקרים בהם המועדון מייצג את כל תחום הרכב הקלאסי ואז אתם עשויים להרגיש מקופחים.

אבל הפעם, גם אם אתם צודקים וגם אם לא, למה זה רלוונטי ?

אם אתם חברים אזי תגיבו בפורום של המועדון - יש לכם נגישות לשם.

פורסם
בני אהל'ן

אנחנו נמצאים בפורום פתוח CF

אני מגיב כאשר אני חושב שיש לי מה לומר.במגוון נושאים רב ביותר. מעולם לא ניסו לסתום את פי עקב כך שאני לא חבר במועדון כזה או אחר, אלא כאן בכל מה שקשור למועדון ה-5.

....

אני גם לא חבר באף מפלגה. אז אסור לי לבקר את מהלכיה.

עדיין מותר לי לבקר או להגיב.

זה מה שיפה בדמוקרטיה. אינך חושב כך??

ואולי הגיע הזמן שתסתכלו על עצמכם בראי ותראו האם אפשר לשפר ולהגדיל את מספר חברי המועדון, ולא ההיפך. אולי???

ואולי טוב לכם ככה.

דמוקרטיה היא לא אנרכיה וזה מה שיפה בה. אתה רוצה להגיב סבבה. תגיב. אבל זה לא הופך אותך לחכם יותר. שים לב כמה פעמים הגבת בפורום בכלל ובזה בפרט . האם הזכות הלכאורה דמוקרטית שבה אתה לא מפסיק להשתמש הופכת אותך לחכם יותר ? אתה רוצה להגיב תגיב. אתה רוצה לבקר תבקר. אבל במקרה זה זו טפשות להגיב על נושא שכלל לא קשור אליך.

למה אתה חושב שהדמוקרטיה נותנת לך זכות "לבקר" ארגון שאינך שייך לו ? זאת לא דמוקרטיה. בוודאי כאשר הנושא כלל אינו קשור בך. מה זה קשור לדמוקרטיה ?

הפעם מדובר על נושא שכלל אינו קשור במי שאינו חבר מועדון ה-5, ממש אבל ממש התנהלות פנים ארגונית של מועדון ה-5, שרלוונטית רק לחברי המועדון.

אתה בעצמך טוען שאינך חבר אז למה הנושא רלוונטי לך, למה התגובה שלך רלוונטית לנו (כי יש לך זכות דמוקרטית בפורום פתוח?), למה הביקורת שלך רלוונטית (כי יש לך זכות דמוקרטית בפורום פתוח ?

פורסם
דמוקרטיה היא לא אנרכיה וזה מה שיפה בה. אתה רוצה להגיב סבבה. תגיב. אבל זה לא הופך אותך לחכם יותר. שים לב כמה פעמים הגבת בפורום בכלל ובזה בפרט . האם הזכות הלכאורה דמוקרטית שבה אתה לא מפסיק להשתמש הופכת אותך לחכם יותר ? אתה רוצה להגיב תגיב. אתה רוצה לבקר תבקר. אבל במקרה זה זו טפשות להגיב על נושא שכלל לא קשור אליך.

למה אתה חושב שהדמוקרטיה נותנת לך זכות "לבקר" ארגון שאינך שייך לו ? זאת לא דמוקרטיה. בוודאי כאשר הנושא כלל אינו קשור בך. מה זה קשור לדמוקרטיה ?

הפעם מדובר על נושא שכלל אינו קשור במי שאינו חבר מועדון ה-5, ממש אבל ממש התנהלות פנים ארגונית של מועדון ה-5, שרלוונטית רק לחברי המועדון.

אתה בעצמך טוען שאינך חבר אז למה הנושא רלוונטי לך, למה התגובה שלך רלוונטית לנו (כי יש לך זכות דמוקרטית בפורום פתוח?), למה הביקורת שלך רלוונטית (כי יש לך זכות דמוקרטית בפורום פתוח ?

Those who can - do. Those who can't - criticize

SLS שלום לך ושבוע טוב.

הנושא הוא פנים ארגוני. אז תגיד למזכירת הארגון שלא תפתח אותו כאן אלא בפורום הסגור, שם תגיבו לא תגיבו מעניין לי את הטוסיק כמאמר הפרסומת של האגיס.

ושים לב שחבריך חברי המועדון הם אלה שהתלוננו על הדרך בה נעשו הדברים.

שם גם לא תמצא את דעתי בין אם היא חכמה בין אם לא.

כאשר הנושא הוא כאן בפורום הפתוח , אני אגיב אם ברצוני לעשות כך, או לא . אם אמרתי דברי חוכמה , לא לי לקבוע. לא זכור לי גם אי פעם שטענתי שדברי דברי חוכמה, חז"ל אמרו "יהללך זר ולא פיך" וכך אני מאמין.

אני הבעתי את דעתי , מי שירצה לקבלה, טוב, מי שלא, גם טוב.

כארגון שיש לו יומרות לייצג את כל האספנים , לעיתים בניגוד לדעתם של אספנים, שאינם חברי מועדון , אז אל תטיף לדמוקרטיה או אנרכיה.

וכאשר זו היומרה , אז מאותו רגע הארגון הזה אינו פרטי יותר אלא הפך לנחלת הכלל. ואז ניתן לשבח אותו או לבקר אותו.

"לא עושים, לא טוב, עושים לא טוב. לפחות המועדון מנסה לשפר. אז פירגון לנסיון, ראשית, ובוא נקווה שאח"כ יהיה פירגון גם כשזה עובד." הודעה 28 שלי בשרשור בקשר ליבוא חלקים"

ועוד הודעה חיובית הודעה מס 2 באותו השרשור מיד לאחר הודעת דובר המועדון.

כל הכבוד!

אולי שווה להדביק את המודעה בחלק העליון של הפורום ב-"הודעות ממועדון ה-5" שלא תעלם?

ישר כוח-רן

מעניין אז לא קם אף אחד וקטל את האיש הרע הזה.

מקריות איך בשרשור אחד שני הרעים משבחים , ואף אחד לא קופץ עליהם וכאשר הם מבקרים בשרשור כאן שומו שמיים .........

ומן המקרה הפרטי כאן, לתובנה כללית.

אני סבור שטוב היה עושה אותו ארגון אילו היה מנהל את כל עינייניו בפתיחות ובשקיפות ולא בחדרי חדרים בפורום סגור.

אולי אז מספר חבריו היה גדל מהמספר של 720 חברים להרבה יותר.

שוקה הוא יורם.

להזכיר לך שרשור שפתחת לפני שנה בו שמחת מאוד להיעזר בזה שהיום מבקר? יום אחד הוא מייעץ, יום אחד הוא מבקר. הכל בהתאם לנסיבות, ותמיד מגישה חיובית בלבד.

וחז"ל אמרו "אורח לרגע רואה כל פגע."

לשיטתך צריך לסגור את משרד מבקר המדינה את בג"ץ ואת כל המבקרים הפנימיים בכל חברה או ארגון או רשות המכבדים את עצמם.

נו שויין , אז ציטטת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...