Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

לפני כשבועיים נאלצתי להחליף אטם ראש מנוע, במשך השבועיים הכל היה בסדר ברכב.

היום בבוקר נדלקה (באופן קבוע) נורית השמן במנוע (למרות שלא חסר שמן במנוע), אין רעשים מיוחדים מהמנוע או התחממות.

יש לי 2 שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם :

1. האם החלפת אטם ראש המנוע מחייב החלפת שמן ? (אני לא יודע מה כולל הטיפול כך שאיני יודע גם האם השמן הוחלף).

2. בניגוד לפוסטים אחרים פה , הנורית דולקת לא רק בטורים נמוכים. אם פאשינג לא יפתור את הבעיה , מה עוד יכולה להיות הבעיה?

תודה לעונים !

פורסם

יוניט לחץ שמן לא תקין /מזייפת,סתימה ברשתית משאבת השמן /סתימה של מעברי השמן בגלל עודף פיח בשסתומים.

זכור! לחץ שמן תקול למנוע הוא האויב מס' 1 שלו ורצוי להפעיל את שירותי הגרר של חברת הביטוח ולגרור את הרכב למוסך.

נסיעה במצב הזה,עלולה לגרום לנזק חמור יותר עד סכנה של החלפת מנוע,שיתחיל לדפוק (קראנק) ותיאלץ להחליף מנוע.

חזור למוסך ובקש בדיקה יסודית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...