Jump to content

rollo

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי rollo

  1. לפני כחצי שנה לערך היה סדק במאוורר מנוע שגרם לו להישבר ולהרוס לי את הרדיאטור. לצערי נאלצתי להחליף את הרדיאטור בחדש ואת המאוורר השבור החלפתי במשומש. לאחרונה, בהדלקת מזגן תוך כדי נסיעה או בהנעה (המזגן נדלק אוטומטית לפי הטמפרטורה בחוץ) הרכב מתחיל לצפצף על בעיית חום (כתוצאה מכך שהמאוור פשוט מפסיק לעבוד). הפתרון הוא לכבות את הרכב לדקה, להניע שוב ולוודא שהמזגן לא נדלק ואז המאורר מסתובב כרגיל. אני מניח (וגם המוסך שלי) שהתקלה היא במאוורר עצמו וצריך להחליף אותו אבל אשמח לדעת האם ההנחה שלי נכונה או שיש בעיה אחרת אפשרית לדעתכם. ואם אני אכין צריך להחליף מאורר - מה העלות למאורר חדש? (משומש עולה 300-400 ש"ח אבל אם ההפרש לא גדול הייתי משקיע בחדש). אשמח לעזרתכם.
  2. בוקר טוב , לפני כשבועיים נאלצתי להחליף אטם ראש מנוע, במשך השבועיים הכל היה בסדר ברכב. היום בבוקר נדלקה (באופן קבוע) נורית השמן במנוע (למרות שלא חסר שמן במנוע), אין רעשים מיוחדים מהמנוע או התחממות. יש לי 2 שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם : 1. האם החלפת אטם ראש המנוע מחייב החלפת שמן ? (אני לא יודע מה כולל הטיפול כך שאיני יודע גם האם השמן הוחלף). 2. בניגוד לפוסטים אחרים פה , הנורית דולקת לא רק בטורים נמוכים. אם פאשינג לא יפתור את הבעיה , מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים !
  3. שלום לכולם! ברשותי סוזוקי ליאנה שנת 2004 שרכשתי מחברת ליסינג. לפני כשבועיים נשרף אחד הפיוזים בתיבה (פיוז 15 A). לאחר שהחלפתי והמשכתי ליסוע , אתמול בערב הוא שוב נשרף. אינני יודע מה הבעיה בדיוק מאחר ואני לא יודע מה פירוש המונח IG , אבל אני כן יודע שבכל פעם שנשרף אותו הפיוז - נכבה לי הרכב תוך כדי ביצוע רוורס. כמובן שאקח אותו למוסך כמה שיותר מהר , אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע ממה זה נובע ? מה פירוש IG ? תודה לעוזרים .
  4. אז ככה ... התקציב הוא 40K בגדול - אם יש הצעות לרכבים אחרים הם יתקבלו בברכה .. וצירפתי את הדוח , מצטער שהוא בכתב יד אבל תודה לכל המתאמצים ..
  5. שלום לכולם , בחיפושיי אחרי רכב קטן (עד 1400) אוטומט תקציב 40K וחסכוני בדלק נתקלתי ברכב הנ"ל : אופל קורסה , אוט' , שנת 1997 , קילומטראז' 83K . זה הרכב הראשון שאני קונה אחרי כמה שנים שהשתמשתי ברישיון בשביל למלא עוד תא בארנק . השאלה שלי היא כזו : בבדיקה שעשיתי (הזמנתי את "המומחה" ) התברר לי שהמנוע עצמו נוצל כ-15% בלבד מהיכולת שלו - כלומר אין שחיקה משמעותית של המנוע יחסית לשנתון (ע"ע קילומטראז' נמוך). אבל , חוץ מזה שהמנוע במצב מעולה , רשמו לי בדו"ח המו דברים כגון :רעש מאיזור הגלגלים , קורוזיה , מערכת הקירור - חסר מים , בריחת גזים (מערכת פליטה) , כיפופים בקורת רוחב מקדימה קידמי ומעיכות . מאחר ואין לי מושג מה זכל דבר כזה אומר - אשמח לקבל חוות דעתכם בתור מנוסים בתחום . תודה לעוזרים ,
  6. שלום לכולם , אני מחפש רכב קטן (עד 1400) בעל צריכת דלק נמוכה , אוטומטי (חובה) , אמין וחסכוני בטיפולים ותיקונים . אשמח לקבל המלצותכם ורעיונות מה לבדוק ברכבים שאני מחפש ? אגב , את האופל קורסה בדקתי והבנתי שהמנוע מעולה אבל המערכות הפנימיות לא משהו (מערכת הקירור , בלאי בהיגוי ובמערכת הפליטה , נקישות בהעברת כוח וכו' ) . תודה לעוזרים !
×
×
  • תוכן חדש...