Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שלחתי את בני אתמול לקניות במגה בול בנתניה (מי שמכיר),

עם האוטו המשפחתי פורד פוקוס 2007.

עכשיו במקום יש חנייה פרטית, שנקראת "חניון בית אודם",

שניתן להיכנס אליה עד שעתיים חינם, ולאחר-מכן צריך לשלם.

בקיצור, הוא סיפר לי שהוא חיפש חנייה, ותוך כדי שהוא חלף על

פני המכוניות, הוא שם לב שאיזשהי מכונית מתחילה לצאת, אבל

הנהג לא ראה אותו, ונסע ברברס ופגע בו, בזמן שהוא עמד וקיווה

שהנהג ישים לב, בקיצור הם יצאו מהאוטו לראות מה הנזקים...

ובני ראה שלא נגרם נזק כמעט מלבד שיפשוף קל, והם לא החליפו

פרטים למרות שהנהג הפוגע הודה באשמה והצטער שלא שם לב אליו.

עכשיו בבית, הסתכלתי על הנזקים, וראיתי שמדובר בשריטה קטנה

ועוד שני שיפשופים... ואני מתלבט אם יש טעם לברר עם החניון,

אם יש להם מצלמות במקום, כדי למצוא את המספר הרכב של הנהג הפוגע,

כדי לדרוש ממנו לשאת בהוצאות, במידה וידרשו טיפולים קוסמטיים וכו'..

אני מצרף את התמונות של הנזק שנגרם, אשמח לשמוע מה דעתכם.

05082010(001).jpg

05082010.jpg

פורסם

אתה רציני? :shock:

אוטו שכבר נמצא 3 שנים על הכביש ובגלל שריטה של 3 ס"מ לפרק פגוש ולשלוח לצביעה בעלות של מאות שקלים?

אני מבטיח לך שעוד יומיים תשכח מכל העניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפחות לפי התמונות זה לא נראה נורא בכלל, לא שווה לצבוע חלק שלם רק בגלל שפשוף כזה קטן. לדעתי פוליש ווקס יפתרו את הבעיה הזו.

פורסם

לשאלתך: קודם כל זה די בעייתי למצוא את הבעלים, בהנחה שתעבור על מצלמות האבטחה ותצליח לזהות את המספר מהתמונה המשובשת, לאחר מכן יש צורך לפנות למשטרה, והסיפור עוד יותר מורכב כיוון שלא מדובר בפגע וברח.

השבוע העברתי את האוטו של אבא שלי מבחן כשירות שנתי, ורבע שעה לאחר מכן מישהו נסע לאחור ולא שם לב אלי, נכנס בי ועיקם לי את לוחית הרישוי (החדשה!) יצאנו ולא ראיתי נזק רציני, כזה שאני יודע בוודאות שיצטרך פחחות (הרכב 2002 ובלי תאונות). הבחור יצא עם מבט של "לא נעים" והציע להחליף פרטים או לפצות אותי במקום ב-30 ש"ח (למרות שמחיר הלוחית כפול) אבל סרבתי בתוקף! ולא לקחתי פרטים. זה לא רכב אספנות, אלא רכב שימושי. זו בטח לא המכונת הראשונה ויש דברים שפשוט עדיף לשכוח מהם!

מה שלא רואים בעין, לא צריך ללכת לשמאי ולקבל הערכת שיווי ובבל"ט. יש הגיון בריא.

אגב משמעות המילה פגוש בעברית היא החלק שנפגש עם מכוניות אחרות בחניה, ולו תפקיד כפול: מניעת נזק לפח (שגורם לחלודה וצרות) וספיגת אנרגיה (תאונות עם רכב או חלילה הולך רגל). ובקיצור הפגוש מילא את תפקידו בהצלחה!

פורסם

ממה שזה נראה, קצת ווקס ומטלית מיקרופייבר וזה יירד

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי חבל על המאמץ לחפש את בעל הרכב הפוגע. זו סוג של קטנוניות...

(אם בכלל אפשר לקרוא לזה פגיעה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להתרשמותי פוליש וואקס לא יעזרו לך כי הצבע השתפשף.

קח צינצנת קטנה של 5-10CC לפחח רכב ורכוש ממנו בשקלים בודדים (אם בכלל) צבע לרכב.

מלא את החריץ בצבע, השתמש עם מכחול דק ככול האפשר, באותה הזדמנות תתקן פגיעות נוספות ברכב שאני משוכנע שקיימות.

בהצלחה.

פורסם

תשמע אני לא רוצה לפגוע או משהו דומה(ולמרות שלכל אחד יש את הערך שלו לרכב שלו) אבל לפי התמונה זה נראה כאילו אם אני יעבור ליד הרכב וגם אם יסתכל עליו טוב אני לא יראה את זה בכלל. אז ללכת להתחיל לחפש מצלמות, בעל הרכב יקח לך יותר עצבים וזמן ממה שזה באמת.

פורסם

למה הבן שלך עמד וקיווה שלא יפגעו בו? היה לו כל כך קשה לצפור או פשוט לזוז יותר אחורה ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

כזאת הסכמה גורפת לא היתה כבר מזמן בפורום (מה גם שהמקרה כבר מאחוריך, ולא הוחלפו פרטים ברגע האמת. פשוט אין שום טעם להתחיל "חקירה" בכיוון שהצעת. לא לכך נועדו מצלמות האבטחה!)

פורסם

קשה אפילו לקרוא לזה נזק.

במקום להוציא את כל האנרגיות בחיפוש הנהג השני, עדיף שתשקיע אותן בבן שלך.

סביר להניח שזו פעם ראשונה שהוא נתקל במקרה כזה. אם כן, ואם הוא חש "לא נעים" - תרגיע אותו ותגיד לו ששניכם צריכים להודות שבזה נגמר הסיפור.

אם הוא אומר שבשעת המקרה חש שיתוק ו-"קיווה שהנהג ישים לב" - תאמר לו שלהבא עדיף להיות אקטיבי יותר: להתשמש בצופר, להסית את ההגה הצידה ולהתרחק וכו'.

מקרים כאלה קורים, וכמו שציינו לפני - זה ממש לא נראה, אין טעם לצבוע מחדש את הפגוש.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• תוכן חדש...