Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחדד את השאלה .

כרגע אני משכיר רכב - במקרה קיבלתי את המיקרה.

האמת הופתעתי מאוד , מזגן מקרר היטב , רכב סוחב טוב , ונראה חביב פלוס.

ועכשיו לשאלת השאלות , איך הוא מבחינת שמירת ערך?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בדוק בלוי יצחק. ומה הקשר למוצא יפני? רכב די בסיסי, אגב. אבל אם "מזגן מקרר היטב" הוא הראשון ברשימת הדרישות שלך, כנראה שאין לך יותר מדי מהן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיוק תשובות כאלה קיוויתי לא לקבל.

אם אין לך תשובות נורמליות לא היית חייב לענות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם אינני טועה,המיקרה לא מיוצרת ביפן (אנגליה או ספרד..).

אשר למזגן,הוא אכן מקרר טוב אך לא בגלל שכך יצא מהמפעל,ככל הידוע לי (ובבוודאות לגבי השנתונים הראשונים) בוצעו שינויים ושיפורים במזגן בישראל.

האמינות עד כה מצויינת למעט סדרה של מכוניות שבהן הייתה תקלה בהגה החשמלי.

ההגה החשמלי יקר להחריד (כ-12,000 ש"ח).

סה"כ מדובר ברכב חביב מאד, על פניו הוא צריך להיות להיט אבל כמו מוצרים אחרים מבית ניסאן זה לא תמיד מצליח....

האמת היא שהמחירונים יכולים לתת נקודת מבט ראשונית,ירידת הערך בכל שנה ושנה מול המחיר כחדש היא באחוזים ואת זה ניתן לבדוק מול מתחרות מאותה קטיגוריה. המחירונים עם כל הביקורת כלפיהם משקפים במידה לא מועטה את מה שקורה בשוק הרכב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בדיוק תשובות כאלה קיוויתי לא לקבל.

אם אין לך תשובות נורמליות לא היית חייב לענות.

רוצה תשובה נורמלית? בצע את מה שהצעתי - בדוק בלוי יצחק מה המחירון שלה ביחס למתחרות.

והנה בונוס:

א. לא כל היפניות שומרות על ערכן באופן יוצא דופן.

ב. המיקרה היא מכונית בינונית ומטה ביחס למתחרותיה לאורך השנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא בטוח שזה קשור ישירות לשמירת ערך, אבל בדיוק אתמול ב"ממון" של ידיעות אחרונות היתה כתבה על ביקוש לרכבים שונים.

הם לקחו באחוזים , כמה רכבים נמכרו דרך לוח יד 2 אחרי שבוע ראשון של פרסום.

ככלל, אחוזים הכי גבוהים היו לרכבים סופר מיני.

אבל, בין כל רכבי סופר מיני, ניסן מיקרה נמכרה באחוזים הכי נמוכים אחרי שבוע ראשון של פרסום.

:conf:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הם לקחו באחוזים , כמה רכבים נמכרו דרך לוח יד 2 אחרי שבוע ראשון של פרסום.

הסקר לא כלל את אתר יד 2, אלא את אתר ידיעות אחרונות ועוד כמה אתרים קטנים.

מגוחך לעשות סקר שמתעלם מאתר יד 2 , שמפרסם יותר רכבים מכל שאר המתחרים יחד.

יהודה

פורסם
אם אינני טועה,המיקרה לא מיוצרת ביפן (אנגליה או ספרד..).

אשר למזגן,הוא אכן מקרר טוב אך לא בגלל שכך יצא מהמפעל,ככל הידוע לי (ובבוודאות לגבי השנתונים הראשונים) בוצעו שינויים ושיפורים במזגן בישראל.

האמינות עד כה מצויינת למעט סדרה של מכוניות שבהן הייתה תקלה בהגה החשמלי.

ההגה החשמלי יקר להחריד (כ-12,000 ש"ח).

סה"כ מדובר ברכב חביב מאד, על פניו הוא צריך להיות להיט אבל כמו מוצרים אחרים מבית ניסאן זה לא תמיד מצליח....

האמת היא שהמחירונים יכולים לתת נקודת מבט ראשונית,ירידת הערך בכל שנה ושנה מול המחיר כחדש היא באחוזים ואת זה ניתן לבדוק מול מתחרות מאותה קטיגוריה. המחירונים עם כל הביקורת כלפיהם משקפים במידה לא מועטה את מה שקורה בשוק הרכב.

אני לא בטוח שהוא צריך להיות להיט.

הרכב הגיע לישראל כמה שנים טובות אחרי שהוצג ונמכר בעולם. הוא היה באותה תקופה דיי מיושן ביחס למתחרות החדשות שהחלו להגיע כמו פיג'ו 207, רנו קליאו וסוזוקי סוויפט ולאחר מכן גם המאזדה 2, פביה וכל שאר החברות. הרכב קטן, דיי צפוף, מציע תא נוסעים בסיסי מבחינת עיצוב, איבזור ומרווח. הדבר היחיד שאולי יחודי באוטו הזה הוא העיצוב הבייצתי.

אני חושב שמחירו היום כמשומש, ולא מחיר המחירון אלא המחיר בשוק בפועל דיי משקף את טיב הרכב.

פורסם

הרכב היה אצלי 4 ימים.

האמת מאוד נהנתי. הגה זריז וקל , מזגן טוב כמו שכבר אמרתי, רכב מאיץ במהירות.

תכלס צפוף בטירוף אבל רק אני ברכב אז לא כזה משנה.

אומנם האבזור ממש לא מציאה, אבל נסבל בהחלט.

רק מה מבחינת דלק הרכב איכזב. נסיעה רחובות - גדרה הלוך חזור 3 ימים , רבע טנק הלך.

לא קצת הרבה?

השאלה העיקרית היא לגבי השמירת ערך. יש מישהו שיודע?מכיר? אשמח לתגובות.

פורסם

רק מה מבחינת דלק הרכב איכזב. נסיעה רחובות - גדרה הלוך חזור 3 ימים , רבע טנק הלך.

לא קצת הרבה?

השאלה העיקרית היא לגבי השמירת ערך. יש מישהו שיודע?מכיר? אשמח לתגובות.

אם לא היית מתעלם ממה שכתבתי לך בנוגע לצריכת הדלק, אולי הייתי מסביר לך מדוע בדיקה של צריכת הדלק לפי "כמה טנק" הלך מנסיעה "רחובות-גדרה 3 ימים" היא חסרת ערך לחלוטין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל רכבי ניסאן בארץ סובלים משמירת ערך לא טובה ביחס לשאר היפניות, לדעתי לא ממש בצדק. יש הסבורים שהסיבה לכך הינה חוסר הנכונות של הרוכשים להתעסק עם היבואן הידוע כביכול לשמצה. אינני יודע אם יש ממש בטענה. כך או כך - מייקרה המשומשת עולה פחות ממאזדה 2, טויוטה יאריס וכמובן הונדה ג'אז (אלופת שמירת הערך) בעלי אותם הנתונים. לדעתי האישית נסיבות אלה הופכות את מייקרה המשומשת לרכישה כדאית (בתנאי כמובן שהאקזמפלר הינו במצב טוב ולא בא מאיזה סוחר רמאי).

• תוכן חדש...