Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך אפשר לבדוק אם יש גז במזגן

אני מפחד שסתם אני ימלא ובסוף יש בעיות אחרות

מישהו אמר לי שיש כמו עינית כזו/חיישן שניתן לראת דרכה אם יש גז

או שמשתנה הצע שלה או משהו כזה אם מישהו יודע...

אשמח אם יעזור לי.......

פורסם

לא שאלתי כמה צריך למלא - אם אני ימלא זה אצל בעל מקצוע ולא לבד...

ובקשר לעינית הבעיה שלי היא שהמדחס לא נדלק

ואני לא יודע אם זה בגלל שאין גז ואז המדחס כלל לא נדלק או שיש בעיה בממסר או משהו כזה

(אני רוצה לדעת בשביל לא לעשות יותר מידי בדיקות ושסתם ישחטו אותי מוסכניקים למיניהם...)

תודה רבה

פורסם

אהה סליחה שכחתי

מדובר בפיאט אונו שנת 94' מנוע 1000 פייר

ולפי מה שראיתי העינית נמצאת בצד שמאל - הכי בצד

פורסם

אני לא יודע איך זה באונו אבל על האקומולטור (מין גליל מתכת שממנו נכנסים ויוצאים צינורות המיזוג) יש תקע חשמלי.

אם תנתק אותו ותקצר את רגליו (של התקע המחובר לחוט) המדחס אמור להכנס לפעולה - כלומר אין לך מספיק גז.

אם לא נכנס לפעולה אז כנראה זו בעיה אחרת.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

???????????

שאתה אומר אקומולטור אתה מתכוון למייבש של המזגן???

פורסם

קודם כל ממש תודה רבה

עכשיו ניסיתי לבדוק מה שאמרת אבל ניסיתי גם לבדוק אם מגיע בכלל חשמל למדחס ע"י נורת בדיקה והתברר שאין כלל חשמל

ואח"כ בדקתי אף בנקודות שאמרת ואף שם לא היה חשמל

אז עקבתי אחרי החוטים וראיתי שהם בסופו של דבר אינם מחוברים כלל למצבר!!!

מדובר ברכב פיאט אונו שנת 93', מנוע 1000 פייר.

והמזגן הוא של רסקור ... אז מי שיוכל להסביר לי פחות או יותר איך מחברים אותו אני יודה לו מאוד

(פשוט כל החיבורים קיימים רק שאין חיבור למצבר )

תודה רבה

פורסם

כל הבדיקות שאתה חושב שאתה מבצע הנן סתמיות ללא כל ידע מצידך והזהר שלא תעשה איזה נזק.

אני מכיר היטב את המע' החשמלית של מזגן "רסקור" שבמכוניתך ואיני מבין כלל מה אתה עושה.

ללא ידע, בסיס, בחשמל ובאופן פעולת מזגן רכב לא תוכל לאבחן כראוי את הבעייה.

אני יכול לסייע לך במשלוח השרטוט החשמלי של המזגן שלך לכתובת דוא"ל שלך (כתוב אותה) ואז אולי אתה או בעל מקצוע תוכלו לאתר הבעייה.

אם חסר גז במע' המזגן בכמות רבה, אז מתג הלחץ (טרינרי) מנתק את הזרם החשמלי למדחס והוא לא יפעל וזה כדי להגן על מע' המזגן וחלקיה.

בברכה - רפי לין

פורסם

סליחה לא שמתי לב לכותרת הזו / שכחתי לכתוב את סוג הרכב בכותרת.....

• תוכן חדש...