Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ למוסטנג (חלקי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ירון אני בהחלט יודע שאתה עובד עם תקציב מצומצם אבל בכל זאת אני מציע לך לבקש מהפחח לעבור על האוטו שוב.

נראה שיש המון חומר וגלים חבל על כל ההשקעה ועל הכסף שלך ולקבל עבודה כזאת שרק תעשה נזק לאוטו.

אי אפשר לראות את זה בתמונומות

מספיק שיש אבק ויש אבק וזה מטעה

סה"כ נראה לא רע בכלל תראה את המכסה בגז לפני כן הכל צבע והגוון שלו הוא כמו המקורי אז יכול להיות דווקא שהאטו לא עמוס בחומר

בהצלחה בהמשך ירון

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית תודה על כל התגובות , גם התומכות וגם ההארות.

וזה ממש לא שלב לפני צבע, יש עוד מעבר אחד נוסף על הרכב.

קשה לראות בתמונות כי פשוט נגמרה לי הסוללה אתמול (וגם כל ההודעה עם הכיתוב נמחקה לי ) אבל יש מקומות עם פגמים , גלים וכל החלק היכן שהייתה הנורה של מספר רישוי מאחור למשל לא טופלה,

חוץ מזה צריך גם לבצע patch בתא המטען ולסיים את הריתוך שלו , פעולות שעדיין לא בוצעו והובטח לי שיתבצעו אתמול (אשרי המאמין :lol: )

בכל אופן הרכב לא עובר לצבעי עדיין הוא עדיין בטיפולו של הפחח.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היי ירון,

בהנחה שמה שרואים זה בונדו ולא צבע בסיס, גם לטעמי מדובר בהרבה חומר ולא נראה לי שהפחח יישב לשפשף כל כך הרבה חומר על מנת להגיע לקווים המקוריים של הרכב. נסה למתן אותו כמה שאפשר. כמה שיותר פח גלויו וכמה שפחות חומר - יותר טוב לטווח הארוך ולשמירה על מקוריות וערך הרכב. חומר שישים רק איפה שאין פח או שצריך ליישר קוים.

בכל אופן, כל הכבוד ועבודה מדהימה :wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

ירון טוב לראות שאתה HANDS ON על כל העניין של הפחחות ולא מוותר לפחח , אל תוותר בדיוק כמו ש LA רשם על הקוים החומר והגלים עדיף לטרטר לפחח את הראש ולקבל עבודה כמו שצריך,לא חסר כאלה שטייחו להם את האוטו ואחרי זה חלודות עולות,וצבע מתקלף או כל הקווים נעלמו.

אם אתה צריך עזרה בכל דבר רק תגיד.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

טוב לאחר שבוע עמוס שעבר על כוחותינו , שבהם לא הספקתי להציק לפחח, חזרתי היום בכדי לראות התקדמות , וכמה נקודות שצריכות עדיין טיפול

ראשית תא המטען עבר צביעה בזפת כולל מחוץ (לא באיכות שאני רוצה כרגע)

dscn6121ks.jpg

בוצעו הריתוכים לתא המטען וחוברו גשרים כמובן , כולל patch וטיפול בחלודה

dscn6122.jpg

dscn6123v.jpg

dscn6124y.jpg

dscn6125.jpg

dscn6126f.jpg

dscn6127p.jpg

dscn6128.jpg

dscn6129d.jpg

dscn6130p.jpg

dscn6131w.jpg