Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רמקולים קומפוננט + רמקולים לדלתות אחוריות לסוזוקי אלטו החדשה (שאמורה להגיע בימים הקרובים).

הקומפוננט בדלתות הקדמיות (6.5) והטוויטר יותקן במקום הרמקולים 4 אינצ' המקוריים שנמצאים בדשבורד.

חשוב לציין שאני לא מתכנן להחליף את המערכת המקורית ובטח שלא להוסיף מגבר.

אני שומע בעיקר רדיו: גלגל"צ, תוכניות רדיו, מידי פעם דיסקים אבל לא סוג מוזיקה ספציפי.

האיכות שאני מחפש היא לפחות כמו במאזדה 3 החדשה.(בטח לחובבי אודיו זה לא אינדיקציה..)

אני מתלבט בין הדגמים הבסיסיים של הקומפוננטים (שלא זקוקים להגברה) של Morel/Hertz/DLS

או ליתר דיוק:

Morel tempo 6, DLS K6, Hertz DSK 165.

הרמקולים האחוריים יהיו כנראה של Hertz (דגם בסיסי 6.5 אינצ' שנמכר בתומקאר ב300 ש"ח) רק להשלמת הסאונד מאחורה.

התקציב שלי הוא כ 800 ש"ח עבור הסט הקדמי והאחורי (ללא התחשבות בעלות התקנה).

אין לי אפשרות לגשת ולשמוע את הסטים השונים ואני יתבסס בעיקר על חוות דעת בבחירת הסט.

אנא הסבירו את המלצותכם (לא מקובע לדגמים/החברות שציינתי)

תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

זה מאוד תלוי איך אתה אוהב לשמוע את המוזיקה שלך, למרות שסטים ברמת הכניסה לא תמיד מייצגים אופי סאונד של חברה.

המורל בעל צליל יותר "חם" מעט, להרץ תדרים נמוכים לא רעים בכלל (למרות שזה בא ע"ח הצלילים הגבוהים שלא מפורטים מספיק לטעמי) ואת ה K6 לא שמעתי למרות שיש כמה בעלי אלטו שהתקינו אותו והם מרוצים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב

תתחדש על הרכב

אני חושב שזו הקניה הנבונה ביותר בשוק הרכב החדש נכון להיום

לעינינינו אז חבל שאתה לא יכול להגיע ולשמוע אחד הסטים שאתה שוקל להרכיב

אני מנוע מלהמליץ אבל מאחל לך שתבצע את הבחירה הנכונה (דעתי האישית בנושא זה ידועה וברורה לכולם)

"אודיו קינג" ידידי אני מצטער על הבוטות אבל אני חושב שאתה מפספס בגדול

אין שום קשר בין שלושת הסטים שדניאל שוקל להרכיב לבין מה שאתה ממליץ לו

ואני מדבר מבחינת אופי סאונד של שלושת הסטים לבין הצרימה והצווחנות של הסט שאתה ממליץ (ומראש אני אומר שאני לא מתכוון פה לשלילה או לחיוב אלא רק מציין אופי צליל)

לגבי המלצתך על 6*9 מאחורה אני מצדיק וחושב שזו תהיה החלטה נכונה יותר מאשר רמקולים אחוריים

להבנתי דניאל עוצר בשני סטים של רמקולים לכן 6*9 ייספקו את החסך בנמוכים ובווליומים

כמובן שאני לחלוטין לא מסכים עם המלצתך לרמקולים הספציפיים שהמלצת כרמקול אחורי

שוב אומר שדעתי ידועה ואני שוב מנוע מלהמליץ בפורום הכללי

שבת שלום

דרור

פורסם

מחזק מאוד את אודיו קינג בעניין ה6X9 זה רמקול מצוין וגם הדגם הישן של אותו רמקול מאוד פופולרי ומוצלח מנסיון אישי!

פורסם

תודה לכל המגיבים , לדרור

חשוב לי להדגיש שאין מצב שאני מתקין רמקולים 6X9 (כמו כן אין מצב למגבר או להחלפת הרדיו המקורי)

אני מעוניין רק בהתקנה בדלתות.

הרמקולים צריכים להיות "נעימים" ולא צורמים שישמעו מבחינתי כאילו הגיעו מקוריים עם הרכב (לכן הדוגמא של המאזדה 3).

בקיצור, דרישות לא גבוהות אך שהאיכות תהיה מקסימאלית במחיר של עד 800 ש"ח לשני הסטים.

פורסם

זה שאתה לא מתקין 9*6 זה באמת הפסד שלך, זה פתרון מצויין למי שאין מגבר וסאב.

ואם זה כי אתה דואג למדף האחורי שלך, אז אני בטוח שמדף כזה בעוד לא הרבה זמן יעלה גרושים בפירוקיות.

בכל מקרה, אני מאוד אוהב JBLים, אבל ה-GT סדרה לא מוצלחת לדעתי.

אם כבר את הולך על JBL אז GTO מקדימה וגם מאחורה.

JBL GTO, מורל טמפו והרץ דיאצי' הם רמקול מאוד מאוד נפוצים.

תוכל לשמוע אותם בהמון מקומות ולהחליט מה עדיף לך.

ואני משוכנע שדרור יכול להשמיע לך את האלטרנטיבה שלו מבית DLS.

פורסם

אפשר ללמוד שחייה בהתכתבות?

שמע, תיאורי סאונד זה אחד הדברים הכי טיפשיים שיש, יותר גרוע מסקס בטלפון.

כל אחד מדמיין מה שהוא רוצה.

מה זה סאונד חם? מה זה סאונד קר?

סאונד מלטף? עדין עם נגיעות של קארי? סאונד חד? צלול? בהיר?

יש מצב שאני מתאר לך כאן 3 שעות את הרמקול של מורל ובסופו של דבר אין קשר בין התיאור למציאות.

לכל אחד יש פרשנות שונה, וכל אחד אוהב צליל שונה.

יכול להיות שמה שאני אתאר כעדין ומלטף אצלך יהיה צורם.

ומה שאצלך עדין ומלטף אצלי אנמי.

בקיצור, לך תשמע.

פורסם

היו כבר הרבה אלטו ששמו בהם רמקולים של DLS , גם רמקולים רגילים וגם יקרים אז תשאל את האנשים שהרכיבו אולי אתה יכול לשמוע אצלהם

פורסם
לא הייתי ממליץ על רמקולים בדלתות האחוריות ,אלא 6X9 על המגש האחורי.

אם אתה משתמש בהגברה של הרדיודיסק לך על רמקולים נצילים.

בתקציב שלך הייתי הולך על:

קומפוננט:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

6X9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

+1 הצעה מעולה וכדאית,JBL לרוב ידוע ברמקולים נצילים (מה שאתה צריך),מחיר לא בשמיים.

מה גם שהם נשמעים מעולה.לפי דעתי הייתי ממליץ בחום גם,גילוי אריות קטן,את האחוריים לא יצא לי לשמוע למרות הקומפוננטים שאותם כן,ועוד כמה JBLים למיניהם.

אופי הצליל שלהם חד מדוייק והטוויטר חד כסכין.תשמע,תוהב-תתחדש,לא תוהב-ישנם אפרויות נוספות.

שוב ממליץ בחום.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

+1 הצעה מעולה וכדאית,JBL לרוב ידוע ברמקולים נצילים (מה שאתה צריך),מחיר לא בשמיים.

טכנית מהם רמקולים נצילים?(ומהם רמקולים לא נצילים?)

כמו שכתבתי, אני מעוניין רק ברמקולים בדלתות, בשום פנים ואופן לא על המגש האחורי.

• תוכן חדש...