Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה סאבוופר 1600RMS HIFONICS OLYMPUS

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב מאוד אני מוכר את הסאבוופר שלי מדובר בסאבוופר "ספינת הדגל" של hifonics בעל 1600RMS נקיים ומפרקים פשוט כל חלק וחלק באוטו ובגוף.

אנשים שרוצים לשמוע את הסאב ויש להם מונו מומזנים לחבר את הסאבוופר ולהרגיש מה זה 1600RMS נקיים ואמייתיים שפשוט מפרקים את כל העצמות.הסאבוופר הנ"ל מתאים לאנשים שמבינים בתחום או לכאלה שרוצים להוזיז שמשות להפעיל אזעקות או סתם להוזיז את המושבים ברכב זה בשבילו:lol:.

dscn3409.jpg

תמונה מהאינטרנט של המגנט של הסאב:

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 880x1000.wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 880x1000.img_14617.JPG

pic_sub_olympus.gif

נ.ב!

הסאבוופר סיים הרצה אך לא עבד הרבה במצטבר.בקיצור אין תמורה טובה יותר למחיר.

חשוב לציין שגם התיבה באה עם הסאבוופר!

מחיר:2000ש"ח.

לפרטים בטלפון:0505999321 או בהודעה פרטית.

פורסם

הקפצה:-D

חברה אני מבקש בלי טלפונים מיותרים כמו האם זה יותר חזק מדבאל kicker cvr או יותר חזק מkicker l7 וכדומה.

שוב אני אזכיר לכם מדובר בסאבוופר שיכול לקבל 1600RMS פשוט מפרק כל חלק וחלק באוטו ובגוף.

פורסם

עדיין אקטואלי, רצת פרטים על הסאב:

Hifonics Olympus OLM1612

• 12" Dual 2 Ohm Olympus Series Subwoofer
  • Power Handling:
    • Peak: 3200 watts
    • RMS: 1600 watts

[*]Impedance: Dual 2 ohms

[*]Fiber-Glass Infused FEA Structured Cone

[*]1" Hi-Excursion Surround

[*]Die-Cast Aluminum Chrome Speaker Frame

[*]Front-Plate & Voice-Coil Cooling