Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כחודשיים נקנה הרכב חדש עם הניילונים ופתאום כאשר עמדנו בתחנת דלק והכנסנו לדרייב

כדי לצאת מהתחנה הרכב נסע אחורה!!!! לרגע חשבנו שאולי התבלבלנו, יצאנו מהאוטו בלחץ כי כמעט עשינו תאונה

ובדקנו שוב את ההילוכים. המקרה חזר על עצמו כ- 4 פעמים ורק לאחר מכן הסתדר ויכולנו ליסוע קדימה!!!

האם מישהו שמע על התקלה הזאת ומה ניתן לעשות? כאשר פנינו לשירות הלקוחות נאמר לנו שלא מעניין אותם שהרכב חודש על הכביש, לא מחליפים רכבים גם אם זו תקלה שיכולה להרוג כי סה"כ רוצים ליסוע קדימה והרכב נוסע אחורה!.

האם מישהו יודע לאן אפשר לפנות במקרים הללו?

תודה רבה,

רונית

פורסם

התקשרנו מיד לשירות לקוחות וביקשנו שיחליפו לנו את הרכב ושיקחו אותו מיד למוסך

הרכב אכן מיד נלקח מאיתנו ואנחנו קיבלנו רכב חלופי. לא עזרה כל דרישה להחלפת הרכב בחדש!!!

פורסם

ולמה שיחליפו? תקלות קורות ובדיוק בשבילן קיימת האחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

יש תקלות ויש תקלות.

רכב שנוסע אחורה ויכל לדרוס ילד זאת לא תקלה מתקבלת על הדעת ועלולה לסכן את הציבור.

מה גם, שיכול להיות שלא רק הרכב שלנו עם התקלה ואני חושבת שסוזוקי צריכה לדרוש לקחת אותו חזרה

ולתת לנו רכב חדש כדי לא לקחת סיכון לפגיעה בציבור.

פורסם

הבקשה שלכם לגיטימית, אך גם תשובת היבואן.

לרכב מוצמדת אחריות מלאה לשנה הראשונה, בדיוק על מנת לפתור כל בעיה קרדינלית אשר מתרחשת ברכב.

אומנם מדובר בהחלט על תקלה לא נעימה , אך היא אינה כזו שלא ניתנת לפיתרון במוסכי היבואן.

במקום לטפס על עץ ההחלפה בחדש (דבר שלא יקרה), הייתי דורש פיצוי בדמות טיפולים חינם ואו כל הטבה אחרת שתמצאו לנכון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה בכלל לא העניין של ההחלפה זה העניין שלא עניין אותם מה התקלה וכמה היא הייתה עלולה להיות מסוכן.

אם חס וחלילה הייתי פוגעת במישהו בגלל התקלה את אף אחד זה לא היה מעניין בטח לא את סוזוקי.

צריך גם לחשוב שאולי התקלה היא לא רק ברכב אחד אלא בעוד כמה וצריך להתייחס לתקלה מסוג זה בצורה רצינית

פורסם

ברגע שהרכב חוזר למוסך היבואן , התקלה נבדקת ומדווחת ליצרן ביפן , היצרן אמור לאסוף את המידע ועל סמך הצטברות תקלות דומה מחליט האם מדובר על תופעה חד פעמית ואו בתקלה המחייבת ריקול.

מציע לך להתמקד ברכב שלך, ולדאוג לתיקון התקלה בצורה מקצועית וטובה, ובמידה ומוחלפים חלקים ברכב להתייעץ עם שמאי על אובדן ערך לרכב, ולדאוג לקבלו מהיבואן.

פורסם

תגובותי באדום

התקשרנו מיד לשירות לקוחות וביקשנו שיחליפו לנו את הרכב ושיקחו אותו מיד למוסך

הרכב אכן מיד נלקח מאיתנו ואנחנו קיבלנו רכב חלופי. לא עזרה כל דרישה להחלפת הרכב בחדש!!!

אם הרכב זבל למה להחליף לאותו זבל???. הדרישה היא אבסורדית

במקום לטפס על עץ ההחלפה בחדש (דבר שלא יקרה), הייתי דורש פיצוי בדמות טיפולים חינם ואו כל הטבה אחרת שתמצאו לנכון.

המקסימום שתוכלי לקבל

מציע לך להתמקד ברכב שלך, ולדאוג לתיקון התקלה בצורה מקצועית וטובה, ובמידה ומוחלפים חלקים ברכב להתייעץ עם שמאי על אובדן ערך לרכב, ולדאוג לקבלו מהיבואן.

מאיפוא הבאת את הרעיון של אובדן ערך. בוא נאמר שיש תקלה במנוע והוא מוחלף קומפלט אחרי 50K ק"מ . יש עלית ערך ולא ירידה.

אני מעריך כי התיקון אמור להיות פשוט וללא כל אובדן ערך לרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם יש תקלה במערכת הבלימה/הגה/מתלים וכל מערכת אחרת זאת לא תקלה שיכולה להיות בטיחותית?

יש תקלה אז מחליפים למכונית חדשה?

יש אחריות,שיתקנו את התקלה במסגרת האחריות.

אם תצליחו לסחוט הטבות נוספות כה לחי, לא מאמין שתצליחו.

אולי תופתעי ,אבל יש תקלות במכוניות ובחלקן תקלות מסוכנות (ר' מקרה טויוטה...)

פורסם

תתחילו להפגיז במכתבים.

יש לי גרנד ויטארה בת שמונה חודשים עם תקלה בנעילה במרכזית וחריקות מהמושבים.

הטיפול שלהם גרוע. מושכים זמן ושולחים אותי לחפש את המטמון: "תתקשר לזה ביום ההוא בשעה כזו..." "הזמנו חלק והוא לא בארץ" ועוד כל מיני תרגילי התשה.

צפו לסיפור ארוך.

דרך אגב, לעומתם לובינסקי זה גן עדן. למוסכים יש הרבה יותר חופש פעולה וגישה ישירה ליבואן, וכל התהליך הרבה יותר חלק.

פורסם
מאיפוא הבאת את הרעיון של אובדן ערך. בוא נאמר שיש תקלה במנוע והוא מוחלף קומפלט אחרי 50K ק"מ . יש עלית ערך ולא ירידה.

ועל זה נאמר "באמאש'ך".

שנינו יודעים כמה גבוהה רמת העבודה של רוב המכונאים בארץ - אם היו מציעים לי רכב עם מנוע שהוחלף באחריות לעומת רכב עם מנוע שהגיע מקורי מהיצרן, הייתי הולך על השני. רכב שהוחלף בו מנוע מריח כמו לימון (או כמו שאחד מהמרצים שלי באוניברסיטה אומר: נאחס נדבק).

זו, כמובן, דעתי שלי בלבד.

פורסם

אני מעריך כי התיקון אמור להיות פשוט וללא כל אובדן ערך לרכב.

יא חביבי , תגיע הגברת הנכבדה למכון בדיקה בעת מכירת הרכב, ויגיד הבוחן לקונה הפוטנציאלי , הגיר ברכב אינו מקורי.

ומה יגיד הקונה לגברת ??

תשלים לבד את החסר .

פורסם

כיצד מכון יכול לעלות על זה שגיר אינו מקורי של הרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מכון לא יכול לדעת שהגיר אניו מקורי, והוא לא ירשום דבר כזה בטופס הבדיקה.

אבל מכון יכול לזהות סימני פירוק/פתיחה של תיבת ההילוכים, ואת זה יציין בדו"ח. וזה כן גורר ירידת ערך, כשמודובר ברכב כמעט חדש.

• תוכן חדש...