Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחח הלך המדחס תמיד פשוט להחליף לחדש ולא לנסות לסדר לבד ולבדוק אולי היה צריך בכלל להחליף פחמים עולה 30 שח זול לא ?

במדחס אין פחמים , זה לא אלטרנטור ולא סטרטר ,

רון ,

טוב לדעת ,

*מה הצורך בקלאצ' אלקטרומגנטי במדחס ספיקה משתנה (המיועד לבקרות אקלים למינהם) , הרי שזווית הארכובה על מינימום העומס על המנוע הוא אפסי , אז מה הצורך בניתוק המדחס ? (שנית קלאצ' מתבלה עם הזמן)

*ומה הצורך במדחס ספיקה משתנה יקר למערכת מיזוג מכאנית (חום, קור או שילוב של השניים) כמו בדגמי ביסיק וקומפורטליין ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
חחח הלך המדחס תמיד פשוט להחליף לחדש ולא לנסות לסדר לבד ולבדוק אולי היה צריך בכלל להחליף פחמים עולה 30 שח זול לא ?

השאלה היא כיצד ניתן לדעת?

המזגן לא עובד -> אתה הולך למוסך -> מוסך מתקן

אם חס וחלילה חמסה חמסה חמסה יילך לי מדחס, לדעתכם אני צריך להציע למוסך לבדוק קודם פחמים שסתומים וכו'??

האם לדעתכם הלקוח היה צריך להציע למוסך (נתעלם רגע ממוסף ספציפי זה או אחר, השאלה עקרונית) אפשרויות אחרות חוץ מהחלפת מדחס? או שבכלל בענייני מזגן עדיף לפנות למומחה מערכות קירור אמין ולא למוסך מכונאות אמין?

• ספונסר פורום
פורסם

כשהמדחס מופעל אז שסתום הספיקה מווסת את עוצמת הפעולה

לפי הצורך ללא ניתוקים וגורם לפעולה רציפה וחלקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בגולף שהיתה לי (מונית לשעבר) היה מדחס מקורי-

החלפתי את שסתום הוויסות, פולי קלאטש, ובסוף היה מעט שמן על הציר - דליפה של אטם ציר- כל שנה רוקנתי את הגז והוספתי מעט שמן מדחס קירר ועשה מהאוטו איגלו יכלתי להסיע פינגווינים ואסקימוסים.

אז 5 שנים האוטו היה מונית מזגן עבד לעיתים 13 שעות..., ואח"כ אצלי 9 שנים מזגן עבד תמיד - גם בחורף,

היה מקרר מעולה, מכרתי את האוטו הזה שעשה 19 ק"מ לליטר כי אישתי רוצה רק אוטומט!!!:-(

פורסם

ואני מבין שמדובר בשסטום הזה.ואשמח לדעת אים ואיפו ניתן ליקנות את השסטום.אצלי הוא מזיף,לפעמים הלחץ הגבוה גבוה מידי,ובהפעלת המזגן לאחר כמה שניות ,נישמעת דפיקה פנימית מהמדחס(הזוית שקובעת את הספיקה מישתנה זזה במכה)מדובר במדחס ספיקה מישתנה ,טמפרה מיזוג מקורי,תודה.

PICT0320.JPG

PICT0319.JPG

PICT0058.JPG

PICT0056.JPG

PICT0060.JPG

פורסם
ברור לי שאפשר להעמיק ולחקור את הבעיה,

אבל למי יש זמן??

אני לא מעוניין לשים פלסטר ב 30₪ ואז שוב לבזבז זמן וללכת למוסך.

בעיה שכזו צריך לפתור בדרך המהירה והבטוחה עם אחריות וכו', אין מה לעשות שזו גם הדרך היקרה ביותר.

אגב, עכשיו לקחתי את הרכב בחזרה והמזגן מדהים, ממש כמו חדש.

ובנימה אישית: שוב תודה לרון ולצוות המוסך.

אני לא מבין למה יש אנשים שפוחדים לתקן חלקים ברכב וחושבים שזה "לשים פלסטר".

הרי אם הייתה לך בעיה בראש מנוע לא היית מחליף את כל המנוע, כי למי יש זמן לשפץ..

• תוכן חדש...